Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
CPT.Pirk #9165 üzenetére
Á sztem nem fogom húzni,nem vagyok egy tuning man.Amúgy meg elég lesz neki a gyári hűtés.A mostani videókártyám alapból 93 fokos.Ha elindítok egy játékot akkor felmegy 110-re is.
De ettől még jól műxik.Házamnak jó a szellőzése van a gépben 5 venti
De még alapjáraton is jobb lesz mint a jelenlegi kártyám.Akkor már rossz nem lehet.
-
Kis zöld izé
senior tag
Köszi a tánácsot.
Sikerült zsír újonnan egy INNO 3D 7300GT 256MB GDDR3-as memóval szerelt kártyát vennem.Remélem be fog válni.Ahogyan olvasgattam a teszteket meg a vélemlnyeket az derült ki hogy szinte minden esetben jobb teljesítményt nyújtott mint egy 7600GS 128MB DDR2-es memóval szerelt kártya.15k-ért szereztem +900 a posta.Mivel nem sok üzletben találtam meg ezt a típust ezért arra következtettem hogy hiánycikknek számít a kártya mivel jó.Remélem beválik..a mostani kártyámat tuti hogy szét fogja alázni.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
birozoli7800 #9150 üzenetére
Abból kifolyólag hogy én régen nagy 3dfx fan voltam ezért maradok az ATI-nál nagy valószínűséggel az általad ajánlott kártyát jobban fogja szeretni a gépem.Mint a 7600GT.Ha nem akkor így jártam.Vígaszdíjként marad a Dx10
Ennyi..
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
birozoli7800 #9144 üzenetére
Okés!Akkor megrendelem a linkről amit küldtél.Úgy nézem hogy olcsóbban nem is jutnék hozzá máshol.Úgy érzem hogy mielőtt végleg elavul a gépem előtte még azért csak megtisztelem azzal a Dx 10-el amit valószínűleg úgysem fogok soha a büdös életben igazából kihasználni,legalábbis ezzel a géppel, de legalább amikor eladom akkor mégis csak ott lesz az a Vista + a Dx 10
THX a tanácsot!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
birozoli7800 #9141 üzenetére
Okés!Köszi a segítségedet neked is és mindenkinek!
Még egy kérdés, jelen esetben melyik kártyával járnék jobban a fenntebb említett 2 kártya közül?
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
birozoli7800 #9135 üzenetére
Az a baj hogy szinte semmit nem ér az egész gépem.Legalábbis pénzügyileg.De én szeretem mert ismerem már megbízható,stabil és már a 3. évét tapossa.1-2 kis apróságot mindíg újítottam rajta.A látszat ellenére azért nem olyan rossz!
Persze nem egy mai konfig de ahoz mérten jól teljesít.
-
Kis zöld izé
senior tag
Vagy inkább dobjam ki a kukába az egészet?
Azért azt talán mégsem!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
birozoli7800 #9131 üzenetére
Na most a lényeg számomra hogy naprakész állapotban tartsam a gépemet.Ehez pedig csak elkél egy Dx10,shader 4.0,meg a HD sem mellékes.Szóval egyfajta multimédiás gépet szeretnék az asztal alatt tudni amivel azért kényelmesen elmegy pár játék + nagyfelbontású kép nagyfelbontású hang stb.. ha netán úgy adódik.Ha nagyon nagy játékos lennék akkor vennék egy X 360-at és netezésre meg betennék az asztal alá egy 800-as celeront egy Voodoo 3 3000-el
Szóval a kérdésem az hogy jótékony hatással lenne-e a gépemre ha ezt a kártyát becsúsztatnám a slotba?
-
Kis zöld izé
senior tag
Tehát ez azt jelenti hogy nem érdemes a mostani kártyámat lecserélni?Semmilyen javulást nem észlelnék?
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
birozoli7800 #9123 üzenetére
Tudom hogy nem hajtja ki de nem akarok sok pénzt fektetni a PC-be mert nem éri meg,de azért amennyire lehet szeretném naprakész állapotban tartani a gépemet.Ezen célra tökéletes.Egyébként Ati X-1550 512 DDR2 AGP-s kártya van most a gépben.Ezzel a konfiggam egy Most Wanted Fullon megy kivéve az FSAA-t.
-
Kis zöld izé
senior tag
Sorry elírtam!HD2600XT-t akartam írni.
-
Kis zöld izé
senior tag
Hi all!
Szerintetek melyik videókártyával járnék jobban? Inno 3D NV 7600GT 256MB GDDR3 128bit AGP Dx 9c vagy pedig Saphire Ati HD 2600 XT 256MB GDDR3 128bit AGP Dx 10.Csak azért mert szerintem Dx9 alatt a 7600GT jobban teljesít mint a 2600 XT viszont nem támogatja a Dx 10-et.Ugyanakkor nekem szimpi a Dx 10 de viszont a 2600 XT gyengén teljesítene Dx 10-es alkalmazások alatt.Szóval tanácstalan vagyok.Most szeretnék videókártyát venni és tanácstalan vagyok.Mivel nem igazán szeretnék 20k-nál többet költeni videókártyára ezért ez a 2 kártya került képbe nálam.Olvasgattam a teszteket de annyi kártya van a piacon hogy egyszerűen képtelen vagyok eldönteni hogy mégis milyen kártya kellene nekem.Nagyon szimpi nekem az árához képest az X2600XT de nem vagyok biztos benne hogy játékra a legjobb választás lenne.P4v88+,Celeron D 3Ghz,1,5Gb Ram dual,X-Fi,450W-os táp ilyen konfigba kellene.Nem vagyok HC Gamer de a lehetőségekhez mérve szeretek kényelmesen filmet nézni és játszani is.Mindenképp AGP-s csatolófelületű kártya kell.Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest