Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sube
aktív tag
válasz
Matamata
üzenetére
Kikell próbálni
én előszőr egy K7 lap chipset bordáját akartam rárakni 2x akkora mint a jelenlegi, talán 3x, csak sajna az AGP foglalat miatt nem fért oda és mivel nem réz így súllya sem volt ami lentartsa. Pasztázni nem volt kedvem. A mostaninak az alján gyárilag van némi ragasztó -
DRB
senior tag
válasz
Matamata
üzenetére
Nem kell oda két süni, ha leszeded a rózsaszin valamit róla így néz ki. De csak óvatosan nehogy valami rövidre zárodjon, elég sok felületi alkatrész van rajta. Vagy esetleg még az is jó megoldás lehet, hogy egy borda aljából lereszelni kb. 3-4 mm-t úgy, hogy a közepén meghagyni egy akkora részt mint a Rilato chip magja. Ezt rá lehetne úgy illeszteni, hogy a rózsaszin vackot nem szeded le(gari szempontjából ez jobb megoldás), mert ugye a mag felett lyukas, egy kis paszta, rögzíteni ahogy fagy53 írta és kész is a hűtés. És így nem is tudna elcsúszkálni rajta, mert a helyén tartaná a rózsaszin izé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
én előszőr egy K7 lap chipset bordáját akartam rárakni 2x akkora mint a jelenlegi, talán 3x, csak sajna az AGP foglalat miatt nem fért oda és mivel nem réz így súllya sem volt ami lentartsa. Pasztázni nem volt kedvem. A mostaninak az alján gyárilag van némi ragasztó