Új hozzászólás Aktív témák
-
#4 AMD Power:
Nem a hűtő hangos, hanem a kollégáknak vannak extrém elvárásaik. És végső soron az extrém elvárások egy enthusiast site fórumján teljesen normálisak
#17 ellington
AA nélül 2600XT, AA-val 8600GT. 8600GT-nek van némi kockázata, hogy fél év múlva csak erős kompromisszumokkal lehet vele bármit csinálni.
#19 MaTTeS
DX10-ben egyelőre pont nem jobb, sőt, nem is kicsit nem jobbVszleg 90%-ban a driver van mögötte, de ezt jó volna, ha ATI-ék be is bizonyítanák.
#21 Liberator
Ne vegyél Pro-t sztem, alig drágább az XT, és akkor az garantáltan megy XT szintet.
#29 AtHoS
A 800/700 a helyes szám. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Őhm, nemtudom, nemvagyok hallás orvos, de lehet egy fürdés segít..
.
-( ha kérhetném addig nefürgyééé, le)
Komolyra fordítva a szót, még nem volt alkalmam hallani 2600-ok hangját, mert bizony még melózok, h. meglegyen a lóvé...
Egyébként ez meg relatív, pl. nem halottam ciceregni a tápomat, amíg nem raktam be szabályzó áramkört a ventikre... Ezért beépítettem az egész nyavajás gépet az íróasztal szekrénybe.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest