- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- boot hiba
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem lehet, hogy a kártya kilazult a foglalatban, és nem teljes sávszélességgel működik? Itt a fórumon már találkoztam olyan illetővel, akinek ez volt a baja. Nem volt megfelelően rögzítve a kártya, és csak 1x-es sebességgel működött. Ezt a GPU-Z meg is mutatja. Jó lenne erről látni egy screenshot-ot.
-
fer
őstag
Egyszer nekem is visszafogta a rendszeremet, egy rosz bios beállítás, de sajna már nem emléxem mi volt az, ez még a P4-es korszakban volt, szerintem te is nézz be a biosba! De lehet hardverhiba kezdeti jele is! Ki kéne próbálni mindent másik gépben, én a vga-val, kezdeném, aztán ramok, proci, alaplap, DE mindezek elött még egy másik táppal is meg kéne próbálni, mivel arról nem írtál semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS 5080 NOCTUA OC Edition - iPon garancia 2028.10.29.
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest