- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
Neondervis #14387 üzenetére
Ez érdekes, vagy is a tiéd jó színű, az enyém piros, ami valójában a pro-nak a színe lenne! A fene sem érti a Sapphire-kat.....
9800pro nekem is volt, utána egy kölcson 7300Gt, de az behalt, utána egy X1650pro DDR3, majd most ez a HD2600Xt! Még egy 3850-et kipróbálnék benne, a proci az elbírná, így is vga limites a rendszer!
Akkor az a lényeg, hogy most nálad is jól "muzsikál" a gép! Ennek örülök! -
fer
őstag
válasz
Neondervis #14381 üzenetére
Akkor használd te is ezt a jól működőt (10.2), az természetes, hogy csak is a hotfix-es driver jó a 2600Xt agp verzióhoz! Én ilyen dll buherral nem foglalkoztam, mivel én is újraraktam a gépet, ezért próbáltam meg a legújabb drivert, de nem vált be, még jó, hogy le tudtam szedni rendesen, hogy vissza tegyem a jól működő, és bevált 10.2-t! A te kártyád nyákja milyen színű?
-
fer
őstag
válasz
Neondervis #14371 üzenetére
Ezzel: 10-2_agp-hotfix_xp
A legutóbbi driver nekem nem jött be, egyfolytában lefogyott tőle a gép!
Ha esetleg nem találnád akkor ITT keresgélhetsz! -
fer
őstag
válasz
bbankrablo2 #14367 üzenetére
-
fer
őstag
válasz
zedecske #14337 üzenetére
Nálam ez a kártya egy 2.8-as penti Ht-vel meg egy abit vi7-el hozott 10913 pontot!
És egy E6320-al + Asus P5pe-VM alaplappal meg 13337 pontot! De ettől függetlenül jó kis kártya, a gyerekek már jó ideje nyúzzák! Crisys, fifa, BC2, elég sok játék el megy rajta! Ezek a pontok nem is annyira érezhetőek, mind inkább a p4-ről Core2-re váltás, játékok alatt, úgy éreztem mintha egy másik vga-t is tettem volna a gépbe! Kíváncsi lennék ha egy 3850 lenne benne, akkor milyen gyors lenne, mert az E4500 szerintem el boldogulna azzal is! -
fer
őstag
válasz
iceman1988 #14329 üzenetére
Hát szerintem a 478-as platform az felejtős! Az már nem nagyon fog elboldogulni azzal a kártyával! Inkább vegyél bele használtan egy 775-ös lapot, plusz kétmagos procit!
-
fer
őstag
válasz
iceman1988 #14325 üzenetére
Most jön ki a procid gyengesége! Ugyanis az újabb HD sorozatú radeon kártyák mellé valamivel erősebb proci kell, mint a vele egyenértékű nvidiák mellé! Ezt már én is tapasztaltam, és sok teszt is ezt támasztja alá!
-
fer
őstag
válasz
jozsikka #14281 üzenetére
Valószínű jó a 4 tűs, én az előbb néztem meg a kábelt amit régen használtam a dvd és a tv között, az is 4 szálas! Akkor a scart átalakító lesz a ludas, de ott hangnak nem szabadna menni, nem lehetséges, hogy az nem hagyományos tv kimenet?
Na mindegy, ha holnap lesz időm, és nem felejtem el, akkor majd megpróbálom én is, hogy működik-e, csak ahhoz sajna át kell hoznom a másik gépet az én szobámba, a tv-t kicsit nehezen vinném oda, 82cm-es 55kg! -
fer
őstag
válasz
jozsikka #14276 üzenetére
Szerintem rossz a scart átalakító, lehet kontakthibás a kapcsoló, vagy eltört egy vezeték, vagy le van szakadva! Ki kell próbálni mással, vagy szétszedni, megnézni belül, vagy amit már említettem, ha van a tévén rca bemenet, arra rákötni direktbe a képet, na meg a hangot külön!
Mindenre van megoldás! -
fer
őstag
-
fer
őstag
válasz
#93794560 #14262 üzenetére
Olyanról még nem hallottam, hogy kilazulás miatt menne 1X sebességgel, de nem elképzelhetetlen, szerintem is érdemes figyelmet fordítani rá, meg figyelembe véve a nagyfokú teljesítmény csökkenést könnyen meg lehet, hogy 1X-en megy neki a vga! Nekem akkor vágta 1X-re, amikor nem szabványos frekin járattam a ramokat, a mai napig nem tudom, hogy miért!
-
fer
őstag
Egyszer nekem is visszafogta a rendszeremet, egy rosz bios beállítás, de sajna már nem emléxem mi volt az, ez még a P4-es korszakban volt, szerintem te is nézz be a biosba! De lehet hardverhiba kezdeti jele is! Ki kéne próbálni mindent másik gépben, én a vga-val, kezdeném, aztán ramok, proci, alaplap, DE mindezek elött még egy másik táppal is meg kéne próbálni, mivel arról nem írtál semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest