- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én nem ajánlanám már senkinek a 7300GT-t, még vmoddolva is nudli... (mondjuk sli-ben érdekes lehet, relatíve olcsó ára miatt) A srác gépe meg annyira nem gyenge, esetleg ha kicsit tuningol rajta, akkor még jobb lesz.
Én is csak egy 3000+ -al tolom, mégis tudok vele játszani, persze minden bizonnyal van még a kariban amihez kevés a proc, de ez van, ezt kell szeretni... A srác helyében én pro-t vennék, és akkor maradna kis pénz később X2-re váltáshoz.gent: a 8.4 emlékeim szerint linuxos, neked a hivatalos 7.9.1 driver kell [link] Vagy XP esetén megpróbálhatod az omega 7.9.1-es driverét.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha a 128MB-os 6600GT-mel is lettek volna hasonló dolgok, akkor azt mondom kevés a VRAM, de nem voltak, és nem csak ET-ben csinálja, szóval arra sem lehet kenni, azt sem hiszem hogy a rendszermemória vagy a PCI-E sávszélessége lenne kevés, nem értem. Különben is a háromtrémárk tesztekben a leglátványosabb, amik nem viszik túlzásba a textúrákat, és azoknál is csak 1-2-ben... na mindegy, attól hogy értetlenkedek nem fog megoldódni, én arra tippelek hogy a driver a ludas, de ez idővel úgyis ki fog derülni.
-
AtHoS
nagyúr
Ja, hogy rebootol egyből, ha állítasz az órajelen. Nekem eddig az jött le, hogy 3D-ből viszaváltva nem kapcsol alacsonyabb órajelre.
Az alaplapom integrált vidkarijánál (x1250) pl.: ATITool 0.27b2
Ahhoz, hogy működjön is a GPU húzása és ne mossa/törje össze az órajelemelés a képernyőt, a beállításoknál a lenyíló listában az X1000 overclocking résznél a ''Finer clock step granularity''-t engedélynem kell. Sajnost ezt nem jegyzi meg, így minden indításakor meg kell csinálni, mielőtt állítnék az órajelen
Vannak a progiban anomáliák. Főleg, hogy a 2x00 sorozatot szerintem nem is igen ismeri -
AtHoS
nagyúr
hehe.. azért a helyes működéséhez nem ártana bekaopcsolni, hogy a különböző üzemmódokban 2D/3D mely profilok legyenek aktívak.
Igen, külön profilt érdemes készíteni 2D-re és külön 3D-re. A beállításokban pedig meg lehet adni, hogy mely profil legyen aktív egyik ill. mely a másik üzemmódban.
Ha ezt nem tetted meg, akkor ne csodálkozz, hanem állítsd be rendesen. Meglátod milyen kezesbárány is tud lenni, ha rendesen be van állítva -
KrAt
veterán
Rivatunert használtam most (a probléma régebbi) monitorozásra, de előtte is fennállt sajna
És amiatt vagyok szomorú, hogy játék alatt semmi baja, szépen megyen ''óverkókolva'' és egyszerűen amikor semmit nem kéne csinálnia (win vista asztal vagy képnézegetés vagy ''jútúb'') akkor haldoklik..
De ami bizakodásra ad okot, hogy az előző driverrel ha becsíkozódott, akkor csonttá is fagyott, ezzel már csak villan egyet, de megy tovább. Driver nélkül meg ofkorsz tökéletes
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
ehh, akkor a HL2 kuponok helyett majd örülünk a az aktuális faja virkernek, ami majd a lelket is kitiporja a hdd-inkből...
Ha az R600 -al 21x volt nagyobb az adatáramlás, mint az ottani opteronnál, akkor a kis XT-k is legalább 5-10x tudnák gyorsítani a dolgokat tippem szerint. Meg ha jól fordítottam a cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest