Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
na így már mindjárt jobb de azért a hibaüzi nem volna hátrány (legalább a szövege ha nem is maga a kép)
ezek után biztos hogy nem a géppel van baj legalábbis a renszerigény tekintetében. na most sztem vagy a kártyaillesztővel van baj (de ezt nem hiszem mivel írtad hogy eléggé sokszor újraraktad) vagy magával a karival és bizony ez a valószínűbb! még az se lehet a probléma mint ami a lapikon szokott hogy ott nem ismeri fel a kártyát az xp mert hát ugye asztaliban van. szedd szét nétd meg a karit nem érte e valami sérülés külsőleg bár erre sztem kicsi az esély! sztem ebből szerviz lesz de hátha valamelyik lelkes fórumozó majd ír valamit mert én nem igazán tudom mi lehet a baj mivel az enyém ilyet még nem csinált! sok sikert és türelmet
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ezek után biztos hogy nem a géppel van baj legalábbis a renszerigény tekintetében. na most sztem vagy a kártyaillesztővel van baj (de ezt nem hiszem mivel írtad hogy eléggé sokszor újraraktad) vagy magával a karival és bizony ez a valószínűbb! még az se lehet a probléma mint ami a lapikon szokott hogy ott nem ismeri fel a kártyát az xp mert hát ugye asztaliban van. szedd szét nétd meg a karit nem érte e valami sérülés külsőleg bár erre sztem kicsi az esély! sztem ebből szerviz lesz de hátha valamelyik lelkes fórumozó majd ír valamit mert én nem igazán tudom mi lehet a baj mivel az enyém ilyet még nem csinált! sok sikert és türelmet