- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
idg104
tag
qw78er89 : Biztos hogy hibás a videókártya, szerinted ez normális dolog hogy ilyeneket csinál? Ha csak felforrósodik, akkor sem szabadna ilyeneket csinálnia! Egyébként srácok, tegnap, amikor Trunks-nak éppen üzenetet írtam, elkezdett pittyegni a gépem, és kikapcsolt, de persze semmi kiljelentkezés nélkül! Úgyhogy aznap este eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, hogy ilyeneket csinál! Úgyhogy már nem tartozok az ATI Radeon használók sorába, ma becseréltem (hálistennek még visszavették mert még nem volt 1 hónapos sem) + 3.000 forint ráfizetéssel egy GeForce 8500 GT-re! Na de ez már nem tartozik ide, csak annyit mondok, hogy én már többet nem fogok ATI-t venni, mert már egy életre megtapasztaltam hogy milyen kártyák! Eddig nagyon szerettem, meg teljesítményileg is jó, de ez a GeF 8500 GT ez 3.000 forinttal drágább csupán, és majdnem dupla annyi fps-t értem el a Pro Streetben (ugyanazokkal a grafikai beállításokkal) mint a Radeon HD 2400 XT-vel! De persze én nem akarok senkit sem lebeszélni a kártyáról, lehet hogy csak én fogtam ki egymás után 2x hibásat, de annyit azért elmondok, hogy aki játszani akar nagyon jó grafikával, az jobban jár, ha ennél erősebbet vesz! Na ennyi voltam!
Ja, és qw78er89 : Köszi szépen az EVEREST-es tanácsot, de nekem nem mutatja meg az órajelet, sem ennél a videókártyánál, sem pedig a GeF-nál! További jó fórumozást, azthiszem ebbe a topicba már nem fogok többet betérni!
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest