-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
aboriginal74
tag
és az 5000.
-
aboriginal74
tag
Náluk ezt én úgy hívom, hogy "TUDATOS RÁVEZETÉS" ha nem veszi meg nekem meglepire, akkor megmondom neki, hogy kell, mert ki kell egészítenem a kicsikét...természetesen a plussz mellékesből...bankszámla tabu..vagy mégsem, kritikus esetekben sajnos hozzá kell nyúlni, de akkor is hosszas egyeztetés előzi meg
Egyébként meg kompenzálom azzal, feltéve ha van rá mód, hogy neki is veszek "ruhákat" hasonló értékben
Természetessen az nem probléma, no de miért is lennénk önzők!!!
Jó lenne egy olyan világban, pontosabban országban élnünk, ahol a hardverek időnkénti megújítása nem okozna problémát az embereknek!!! De ez már POLITIKA és a topic meg nem erről szól!!!
más:nekem az 5770 ami a Giga műhelyéből jött ki, húzás után sem csíkoz egyik alkalmazásban sem...REV 2-es a hűtésem rajta és a híresztelésekkel ellentétben DIRT2 kupon is járt hozzá...
ui.: config (corei7 860 | Asus P7P55D | G.Skill 1866 4GB | Giga 5770 rev 2 cooler | etc...)
nem kimondottan csak játékra összeállítva...vga húzására ezt használom: afterburner
-
andras0310
csendes tag
Hali. Nemrégiben vettem egy PC-t(Intel Core i5 750 2.67GHz,4giga ram, Ati Radeon HD5770 1Gb DDR5, sima 17"os Horizon monitor.) Feltettem a karihoz adott alap CD-n levő drivert. Win 7 64bit op. rendszer van fent, a gondom az hogy pl.: youtube videoknál ha kiteszem teljes képernyőbe a nézetet 1-2 sec múlva a rendszer olyan irtózatos módon belassul, hogy az hihetetlen, csak a gép újraindítás segít, aztán pl Dirt2 sem megy, első márkajelig elindul a video utána a gép megadja magát.Segítségre lenne szükségem, vagy a videokarival nincs rendben valami vagy egyszerűen valamit elba**tam, nem tudom ha van ötlet írjatok köszi.
-
krakko
csendes tag
sziasztok vettem egy ilyen kártyát és divx , mkv ,dvd közben csikos a kép , de játéknál fotoknál tű éles a kép . A monitor hozzá samsung t260 25,5 zoll képátlóval deszka gigabyte ga ma790gp-ud4h f6-os biosal 4giga ddr2 1066mhz-s ram win7 32bit-es oprendszer gigabyte ati hd 5770 1gb ati catalyst 9.11-es driver. a csikozás az egész képen látható bármilyen filmnél de csak ott ilyen vhs fellingje van majdnem átlátszó fehér csikok. létszike valaki segitsen kössyke.
-
Skiller
tag
5770 nek sőt egy 5850 nek is elég 400w os táp ha jó minőségű.
-
kona005
senior tag
Heló
Egy olyan kérdéssel fordulnák hozzátok hogy szeretnék vásárolni egy HD5750-es videókártyát.
Láttam több gyártónál is (mind a többi videókártyát)pl.: ASUS,XFX,GIGABYTE
Ti melyiket ajánlanátok vagy az tök mind1??
A válaszokat előre is köszi -
Johnny001
senior tag
válasz
gainwardgs #4969 üzenetére
Hi!
Egy kis türelmedet kérem, talán a hétvégén hozzájutok!
By.: Johnny
-
törölt tag
válasz
GyilkosCsiga #4979 üzenetére
-
lsc
nagyúr
-
Szpisti
addikt
válasz
Hja, én is ha screenshot-ot teszek fel valahova, gondosan letakarom az ablakokkal az ikonokat, nehogy valaki valamin jót röhögjön...
Amúgy lehet kiskorú is a családban... (De a két ikon egymás szomszédságában, tényleg furcsán mutat...) -
Perillustris
senior tag
válasz
-
Amartus
senior tag
válasz
Perillustris #4976 üzenetére
Nagyon remélem, hogy még nem
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Perillustris #4973 üzenetére
neki lehet, h csak az autotuning közbeni csíkok. azért kérdezem
-
vaki
aktív tag
Üdv!
Most jutottam el addig, hogy feltelepítsem a 9.12-es hotfixet; meg is történt, először 9.11 uninstall, majd 9.12 feltelepít.
Viszont az MSI Afterburner továbbra is 9.11-et is a Catalyst verzióhoz, sőt maga a Catalyst is azt írja az információs központban, hogy 9.11. Ugyanakkor a CCC verzió viszont 2009.12.14-el kezdődik, tehát valami update mégiscsak volt...
Meg tudja ezt valaki magyarázni, vagy mindenkinél így van és ne parázzak, mert normális?
Ui: azt elfelejtettem írni, hogy természetesen az MSI Afterburner is újra lett rakva. Win7 64bites oprendszerem van.
-
Johnny001
senior tag
válasz
gainwardgs #4967 üzenetére
Hi!
Nekem pont ilyenem van, jól teljesít!
A memóriát 1400-ig lehet húzni, a gpu megy 960-on 1,175-el
Tovább szerintem a biosa nem engedi, de szerintem arra is lesz megoldás
Kérdezz nyugodtan, akár priviben is. Win7 és XP alatt is tesztelve. Konfig az adataimnál.
Most nézem csak, hogy valamiért ottfelejtettem a Toxicot
By.: Johnny
-
gainwardgs
veterán
Vkinek van 5770 vapor-x-e ????
Milyen a kari, jól teljesít??? Főleg farcry 2 érdekel. THX -
smiti
veterán
válasz
GyilkosCsiga #4961 üzenetére
Akkor én meg sem szólalok ! Engem a nejem szokott meglepni néminemű hardverekkel.
Az utolsó húzása az 1 TB-os Samu merevlemez volt
más: hűtőcsere esetleg volt már itt valakinek ? Vagy nem szükséges, mert a gyári elég és nem is hangos ?
-
odipapa
senior tag
Van valakinek 5770+win7 alatt színházi vagy klón választó menüpont a ccc-ben, mert nekem nincsen
-
Szpisti
addikt
válasz
GyilkosCsiga #4961 üzenetére
Én a kocsi kesztyűtartójában a térképek közt tartom a számlákat...
Mikor valamit beújítok:
- Már megint minek szedted szét azt a szart?
- Időnként ki kell porolni... (Ami igaz is...)
Tényleg jó, hogy nem tudja mi van a házban, az enyém is már olyan régi, szétfarigcsált, hogy szégyellném kirakni lomtalanításkor...
Néhány hónapja elromlott a power gomb, mondtam:
- Házat kell cserélni!
- Nem lehet olyan gombot kapni külön?
Hát én hülye kicseréltem a resetet a powerral azt megoldottam átmenetileg, de mondtam, hogy ez se bírja majd sokáig... -
gws580
tag
Hali!
Megvan a sapphire 5770-em..
De már is egy láma kérdés..
Autotuning után beállított a CCC 860/1200 értéket
de a csúszka végénél 960/1445 van
akkor most Az autotuning után meddig lehet felhúzni a értéket? -
GyilkosCsiga
csendes tag
válasz
Perillustris #4958 üzenetére
Az volt rajta, h 576 Kb, meg hogy 9 990 Ft.
Azt mondtam pendrive, a munkához kell ilyen nagy. Azért ilyen drága. AZZA KERESEM A PÉÉNZT!!!
"Jaaa..."
Még jó hogy a videokártya nem látszik ki a gépből.
A ház meg olyan ütött kopott, hogy már a lomtalanítók se vinnék el. -
borat26
aktív tag
-
Perillustris
senior tag
válasz
GyilkosCsiga #4957 üzenetére
- Há' ez? Az új Modern Washer 2, tudod, amit a mosógépbe rakunk, hogy tisztább legyen a ruha!
- Ne nézzé' hülyének, akkó' mé' van ráírva, hogy PC?
- Az a darabszááám! -
Jim-Y
veterán
Sziasztok, van egy egyhónapos Sapp 5750-esem, és újabban netezés közben, szv nincs leterhelve sem a CPU, sem a VGA, elmegy a kép, mondjuk a háttér egyszinű kékesszürke lesz, és utánna csak a reset segít:/ Ugyanez volt már, hogy fehér lett a háttér, vagy olyan is volt, hogy fehér alapon fekete függ. csíkok. Most szétszedtem, kicsit megnyomkodtam a kártyát, illetve kifújtam hátha poros, bár 1 hónap után csaknem... Első ránézésre én nem találtam hibát az összeszerelésben, bár ehhez nagyon nem értek:/ Vélemény? lehet h csak por volt? majd ha időközben is jelentkezik akkor gari?!
Amúgy win7 64bit, samu 2243sw
-
tr00p3r
addikt
Sziasztok tulajtársak!
Sajnos nincs időm utána olvasni itt a topikban, ezért egyenes megkérdem:
erre a kártyára rá lehet tenni a Zalman vmelyik VGA hűtőjét? A lényeg a halk gép lenne, de a gyári hűtője hangos sajnos. Ezen a gépen nincs játék, tehát nem fűt annyira. Esetleg a Zalman-ok helyett valami alternatíva?
Előre is köszi a gyors válaszotok!
-
-
punk17
aktív tag
Kipróbáltam a winflash 2.0.1.11-es verziót ami már támogatja a Junipert, de nem hajlandó az se frissíteni
. Ha valakinek sikerült az megoszthatná felem az infókat. Köszönöm.
-
Szpisti
addikt
válasz
Rover623 #4945 üzenetére
De irigyellek, hogy van rá kereted...
Anno a cFos nevű alkalmazást vettem meg 2000Ft-ért, ne tudd meg mit hallgattam az asszonytól emiatt... Hűségesen vizsgálgatja azóta a bankszámlakivonataimat minden hónapban... Az alkatrészeket is csak összekuporgatott mellékesből tudom megvenni, csak személyesen... -
JamesHun
addikt
rendszergazdaként futtatod?
-
punk17
aktív tag
Valaki próbálta már lecserélni a BIOS-t a kártyáján? Mert nekem az atiflash folyton hibát dob:
Rom not erased. Error 0FL01. Bármit csinálok nem megy.
Parancs: atiflash -p -f 0 bios.bin
Mi lehet a hiba? -
Rover623
félisten
A win 7-en ne is filózz
De filózok...mivel nálam minden oprendszer és lényeges alkalmazás jogtiszta, várnom kell valamilyen olcsó de legális megoldásra...folyamatban...
És igen, a gyerek játékainak döntő része szintén vásárolt...már csak a multiplayer mizériák miatt is... -
TTomax
félisten
Pontosan annyi lesz a difi mint az 512-es és az 1G-s 4850 között... win7 semmi....az 5770 már más tészta...
-
vegyszer
addikt
szervusztok!
tudnátok mondani adatokat, hogy mennyivel lehet lessabb egy 512 MB-vel szerelt 5750 az 1024 MB-s tesójánál?
illetve azt, hogy ez a különbség hol ütközik ki igazán?
ha lenne teszt, és linkelnétek, ezúton is megköszönném!
-
smiti
veterán
Cserélt már itt valaki 5770-n vagy 5750-n hűtést? Vagy nincs is rá szükség. Az érdekelne, hogy esetleg a Scythe Musashi rámegy-e valamelyikre ?
-
Szpisti
addikt
válasz
borat26 #4931 üzenetére
Eléggé elenyésző a különbség a DDR2 és DDR3-as konfigok között, de persze ha jó fajta ramok kerülnek a DDR3-asba, úgy 2000Mhz körül, akkor már érezhető, de játékok alatt nem hiszem, hogy nagyon észrevehető... Persze én csak olvasgattam, nem tapasztalat, javítsatok ki nyugodtan...
Én is csak azért fogok DDR3-ra váltani, mert maximalista vagyok (bizonyos keretek közt) és AM3-as lapra fogom cserélni a mostani AM2+ lapomat, és az már csak DDR3-al létezik... De nem sürgetem, megvárom a megfelelő alkalmat... -
borat26
aktív tag
válasz
Rover623 #4932 üzenetére
Abszolút semmi?
Na elolvastam. Nekem is volt combo lapom, de nem teszteltem benne ddr3-at
Mondjuk az Asrock volt. Szintén egy érdekes gyártó mégérdekesebb lapja. De má NINCS!Szal E8400-am alá ne dobjak ddr3-as konfigot.
De a köv generáció meg (U)ultrabrutáldrága!!!!!(/U) -
Rover623
félisten
válasz
borat26 #4931 üzenetére
Mekkora teljesítménynövekményre lehet számítani, ha cserélnék DDR3-as lapra és ramra.
Semekkora. -
borat26
aktív tag
válasz
Rover623 #4928 üzenetére
Fejet hajtok. Elismerem, h ennek a hírét sem hallottam
De nem hinném, h 100% értékűdx11-et alkotnak Vista-ra.
A vista alapból sz.r-> egyéni véleményem.No de megcibáltam ismét a rendszert, és íme:
CPU: 4,5GHz
VGA:960/5200MhzDe ha már itt tartunk. Ugye adott az E8400+ a HD5770 Vapor-x
Alatta egy DDR2-es lap, DDR2-es ramokkal.
Mekkora teljesítménynövekményre lehet számítani, ha cserélnék DDR3-as lapra és ramra.
Esetleg személyes tapasztalat? -
Szpisti
addikt
válasz
Alex123 #4917 üzenetére
Simán érdemes váltani szerintem, Vantage-ban jópár tesztet néztem az 5750-es olyan P8600 pontot teljesít, a 9800GT pedig P6000 pont körül mozog...
És ne felejtsd el, hogy ez már DirectX11-es, és jópár watt-al kevesebbel beéri...
De szerintem nincs nagy árkülönbség, ha rádobsz néhány ezrest, veszel egy 5770-et, ami már P10000 pontocska körül repeszt a Vantage-ban...Rover623: Nem gondolom át, te olvasod félre... GPU-t írtam nem CPU-t...
-
borat26
aktív tag
A HD5000-es kártyák teszteléséhez az Unigine Heaven Benchmarkot ajánlom, kifejezettem DX11-re lett kitalálva
Igaz ehhez kell a Win 7 is. -
dunken
csendes tag
Sziasztok! Van valami különbség OC és nemOC között? 5770re gondolok! Vagy házilag is lehet húzni!
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Akinek E8400-es procija van és mellé egy HD5750-es videókártyája, meg egy 22-23"-os full HD-s monitora, legyenszíves írjon pár "teszt" értéket, hogy érdemes-e erre váltani GT9800-ról?
-
genius91
csendes tag
válasz
Astaroth #4899 üzenetére
sőt. nekem csak 11900-at ér el alapon: 3DMark'06 Alap
és ez a vicc: 3DMark'06 Tuning(1050/1410)
szerk.: Ja és a GPU terhelése soha nem megy 100%-ig ki. Maximum 68% szokott lenni.
-
Szpisti
addikt
Kiváncsiságból felhúztam a Club3D 5770-emet 950/1350-re a procit alapon hagytam, és így kaptam P10657 GPU:10467 CPU:11270 pontokat...
Úgylátom húzni nem nagyon érdemes... 700pontért kár eröltetni... Majd egyszer kap mellé egy tesót... De amíg minden játék megy fullon, gyönyörűen, addig nem izgulok... -
borat26
aktív tag
Namost!
Kicsit húztam a rendszeren.
Alapból a konfigban csinált a HD5770 Vapor-x 13700 pöttyöt
Hozzányúltam a procihoz, így 3 helyett 4,5 GHz-n alap kártyaórajelekkel 16000 pötty
CPU 4,5 GHz, VGA: 960/5200: 17100 pötty.Van benn tuningpotenciál, de amit nyersz vele, az helikopter-zaj.
Tényleg.
A hotfix kinek mit segített? Azaz mennyit. -
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Perillustris #4903 üzenetére
kérdezni is akartam.
nekem autotuningnál becsíkozodik a kép...csak akkor áll helyre, ha ujraindítok.
840/1350et viszont manuálisan visz.
e felé vinné az autotuning?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest