- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Gaming notebook topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
Killing #8741 üzenetére
Kb. 10-15%-al, de van ahol egál, sőt olyan játék is, ahol az 5870 le is marad 2db 5770-hez képest
Egyébként az ár is döntő szempont, mert míg 2db 5770 "csak" kb. 72.000.-Ft, addig 1db 5870 kb. 95.000.-Ft.
Ez árban bőven 10% felett van...
Ezért is fogott meg az 5770 CF, pedig eredetileg egy 5850 volt számba véve -
gordonfreemN
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Killing #6246 üzenetére
sokan mondják, h bírná. ezért is meglepő, h az övé 1el is meghalt
de tápos topikban megmondják neked biztosra. kérdezz rá, mert én is kíváncsi vagyok. nekem a lapom tudja is
-
madgie
titán
válasz
Killing #6219 üzenetére
Egy kis segítség katt777 fórumtárs tollából
-
-
bobababa
csendes tag
válasz
Killing #5963 üzenetére
hello.
azt olvastam, hogy a ref.hűtő hangosabb, meg hogy kevésbé hatásos a hűtése.
erre meg a ph cikkében olvasom, hogy:
Az AMD gyártópartnerei bejelentették, hogy az októberben bemutatott Radeon HD 5770 kártya hivatalosan is új külsőt kap, ami gyakorlatilag a csendes és jó hatásfokú referenciahűtő lecserélését eredményezi.no, most akkor a V2 hogyhogy hatásosabb és csendesebb?
jah, és ha v2-t veszek, akkor ugye melegebb a ház. egy sharkoon rebel9 economy házam lenne 1 ventivel. az elég? v mit jelent hogy melegebb?
-
nfsu17
veterán
válasz
Killing #5920 üzenetére
Dehogy 2d-ben.Ott 32-34.
3dmark vantage alatt 59, crysis wh alatt 62.
És mikor 62, akkor megy 38%-on a venti, szóval ha menne mondjuk 50%-on, akkor még lejjebb menne, persze gondolom hangosabb is lenne, de tök mindegy, mert a cpu hangja (még) elnyomja a gpu-ét.A maximumot játék alatt értettem, nem arra a tesztprogramra, mert az engem nem érdekel.
-
Robi86
senior tag
válasz
Killing #5696 üzenetére
No igen, próbáltam utánajárni sok helyen, de nem jártam sikerrel. Egyik hely szerint van hozzá, másik szerint nincs, ezért fordultam ide segítségért, hátha meglátja valamelyik segítőkész HIS tulaj, és felvilágosít
De ha nem így történik, biztos ami biztos alapon rendelek hozzá, legfeljebb lesz egy tartalék -
szasz1ka
tag
válasz
Killing #5646 üzenetére
Nem kistesót akarok neki,hanem egy 5850est,vagy egy 5870est,de csak kari felé,akkor akarok 24" es Full HD s moncsit,meg mellé egy 5850 vagy 5870est,majd meglássuk,még télleg messze van,addig jó a 5770 es is 1680x1050ben,full rajta minden
szerk: végülis meglátjuk,mert ha lesz jó crossfire driver,és elég lesz a full HD s moncsinak,és a játékoknak,akkor lehet hogy kistesó lesz,de még messze van
-
zolisx4
őstag
válasz
Killing #5586 üzenetére
[link]
Nem tudom nekem az élmény index az pont annyi amennyi volt
tényleg semmi fagyás semmi hiba ,
ja az hogy a dirt2 vel nem tudok játszani azon kivül semmi gond igaz eddig sem tudtam a felgyorsulás és lelassulás miattvhunor
Nem tudom mit jelentDe azért meglepődnék nagyon ha egyszer sikerülne egy normális drivert csinálni
GMalma
Én az egész gépem árulom elegem van belőle nincs egy normális játék -
szasz1ka
tag
válasz
Killing #5485 üzenetére
Mien bug?
(#5486) Findzs: Jah én is örülök,és kössz hogy segitettél,megérte leszednem az uj drivert
Az normális amugy,hogy igy most felvan huzva ugye 960/1350 és felmelegszik olyan 80-85 fokig? Mármint nem lesz tőle baja? Crysisnál mondjuk most max 79 en volt,de hosszú Dirt 2 zés után 82 ig felment,nem volt vele baj,csak remélem hogy nem fog azért kisülni vagy ienek.
-
zso73
veterán
válasz
Killing #5126 üzenetére
Á fáradt vagyok a vitához. Mert honnan kellett volna szednem a leírást? Fogalmazzam meg neked fejből? Aztán meg belekötsz abba is....Én nem szeretek győzködni...
Sokat tömörítek ki, és az lassabb 64 biten.
Nem is írtam, hogy 2GB-os korlát van 64 biten.
A Creative X-fi-re még 32 biten sincs normális drájver, nem hogy 64 bitre. Még 3 év után is béta..Daemont tools sokáig nem volt 64 bitre. Az office csomagomat cserélni kellene, mert nem 64 bit kompatibilis. ( Igaz rég próbáltam, de lehet, hogy még most is az.)
Nyóccáz GB a telepítet win 7, éas még 40-et elvesz a biztonsági mentésből. Ha 64 bitesen csinálod, akkor dupla annyi........ Több a programok memória igénye is.......De tudom, hogy a Win 7 jó, használom is. Ha neked a 64 bit jön be, akkor ennyi.
És itt a vége, mert ez nem 5770.
-
zso73
veterán
válasz
Killing #5123 üzenetére
Mi miért?
Ezért:
'Windowsunk lefoglalja a virtuális táblából az 512MB területet a videokártyának (és persze minden más eszköznek is foglal, amennyiben szükséges), majd megpróbál 4GB-t lefoglalni a fizikai RAM-nak, de hoppá, itt jön a probléma, annyi már nincs. Mit tehet ilyenkor? Lefoglalja az összes maradék helyet, mely - ez esetben - 3,5GB.
Tehát, annak ellenére, hogy gépünk fizikailag 4GB memóriát tartalmaz, csak 3,5GB lesz elérhető a rendszer számára, a maradék elvész.''De van a 2GB-os limit,ami átállítható 3-ra....... Egy kicsit elszámoltam, de.....a -0,5 GB az tuti.
Az alkalmazások többsége lassabb 64 biten, vagy azonos sebességű. Ezért a fél gigáért (szerintem) nem érdemes szívni a drájverekkel.
Aki meg filmeket szerkeszt, vagy CAD-ezik, az meg vegye meg a 64 bitet. -
toldy
őstag
válasz
Killing #4789 üzenetére
Azt tudom hogy max 75w de egy kártya fogyasztását lehet csökkenteni alacsonyabb órajelekkel és alacsonyabb fesz használatával illetve jobb minőségű alkatrészekkel. Nvidia karik közt vannak ilyen 9800 "eco-green-stb" modellek. Tudom hogy ez esetben bizonyára a teljeseítmény is csökken illetve lőttek a tuningnak de szerintem egy ilyen "green" verzió erősebb lenne egy 5670-nél, de továbra semm kéne tápcsati. ( azért örülnék neki mert itx konfigba szeretném ott meg annyival kevesebb kábel lenne ).
-
zolisx4
őstag
válasz
Killing #4200 üzenetére
ha jól tudom ez már a 3 . driver ami kijött az 5xxx szériához na hát ahhoz képest eléggé kevés javulás van ,és már nem most tudták hogy lessz az új vga ,
De szerintem nem is ez a lényeg egyszerűen kiadták az uj sorozatot megfelelő támogatottság nélkül holott nem volt igazán ellenfél ami miatt sietni kellett volna -
zolisx4
őstag
válasz
Killing #4193 üzenetére
igen ez teljesen igaz hogy a dx11 hoz ujdonságot, az is igaz hogy eddig ugye a GRID volt az egyik alap teszt játék ez viszont tökéletesen megy az 5770 esen full grafikán de ugye az nem dx11
az a gond hogy vitázhatunk hogy ez a gyorsabb vagy másik vga ,csak nem leszünk előrébb vele semmivel .
A játékok nincsenek rendesen optimalizálva ,a driver nem az igazi hiába van jó vga .
DE még mindig az a véleményem hogy ez a vga a dirt 2 hez kevés ,. -
castiel
aktív tag
válasz
Killing #4193 üzenetére
az a baj hogy ezt a hülye profit orientációt minden cég csinálja és nem a felhasználókkal törődnek ilyen téren..
azért csinálnak minél nagyobb kiterjesztésű és minél nagyobb gépigényű játékokat, hogy az emberek vegyenek új hardvereket, pedig a dirt2-t ha jól megírnák, akkor elférne 1-1.5gigába max és bőven elég lenne neki az 5750 is.. de akkor sokat bukna a piaci szegmens hardver része amiből persze ők is kapnak pénzt hogy úgy írják meg.. (lásd nvidia) -
genius91
csendes tag
-
westcoastog
veterán
válasz
Killing #3911 üzenetére
9.12 Hotfix
(#3913) lsc
értem, átírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciókamerák
- Fotók, videók mobillal
- Külpolitika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest