Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
odipapa #7669 üzenetére
Hát hogyan kapom vissza tuning esetén a powerplay funkciót? tulajdonképpen ez érdekel. De már az ATT-ben találtam valami olyasmit, hogy automata túlhajtás és ott lehet 2D és 3D profilt megadni. Csak ezt szerintem maga az ati ügyesebben kezeli, mert van amikor a game menüben leesik az FPS, pedig ezelőtt ilyet nem csinált, bár tudom... az kit érdekel. Még az érdekelne hogy feszt hogyan lehet neki csapni az ATT-ben, és hogy alapból milyen feszültséggel megy a mag?
-
hakos1987
őstag
válasz
odipapa #6969 üzenetére
de, nálam is van... elején ,,T"-t kéne nyomni, ha megnyomom, kihal, és ****.exe hibát okozott, és leállt, stb.... itt direkt nem nyomtam meg, akkor tovább ment, viszont voltak kis lila polygonok a földön sokszor, gondoltam vga tuningtól lehet, közbe visszavettem alapra, de akkor is.... gyanítom Neked is olyan forrásból van meg, mint nekem és ez lehet a gond.....
-
hakos1987
őstag
válasz
odipapa #5907 üzenetére
nah, beszereltem a gépbe.... tapasztalatok: ROHADT JÓ!
előző ver. 1 hűtős volt, az érdekessen búgot... ez 2D-be full néma, 36 fokos, 3D-be szinte alig van hangja, venti kb 30%-on, 60 fok max!
Ráadásul microATX házba (aerocool aerocube) úgy, hogy közvetlen mellette van egy DVB tuner, így a venti felét takarja!
mikor beszereltem egyből azt mondtam, hogy na ez itt nem marad, kicseréltetem, de miután kipróbáltam, nagyon bejött!
tuning: nem is vacakoltam vele (még időm se volt rá), feltoltam 960/1400-ra, toltam egy vantage-ot, 10.468 pont a GPU score performance beállításokon (tuningolt HD4870 9.000 pont környékén van)!!szóval maximálisan elégedett vagyok, és a referenciához képest annyival nem drágább szerintem. Talán még stabilitásba az ultra durable 3 is jelenteni fog valamit... (2X annyi réz a NYÁK-on)
-
zolisx4
őstag
-
rocket
nagyúr
válasz
odipapa #5160 üzenetére
EA javitotta mar ezt teljesitmeny problemat NFS:Shift-ben az 1.2-es patchhel.
-
szasz1ka
tag
válasz
odipapa #5160 üzenetére
Ok köszi
A Shift annyira nem fontos...inkább...
A leges leglényegesebb az Avatar és a Dragon Age: Origins FŐLEG!!!
A Dragon Age: Origins - ért élek halokegyszerűen kimondhatatlanul jó,és 1680*1050 et bir a monitorom,de kell hogy minden full legyen hozzá és akkor wáááá
tolás éjjel nappal
( amig nincs meló
)
AZ Avatar -t,viszont azért akarom fullon,mert nagyon szép a grafikája és tetszik a storyja irtózatosan
Ezekszerint, akkor a HD5770 elviszi fullon mind2,úgyhogy boldog leszek
Majd váltunk később ha lesz több DX11,meg ha a HD5770 elavul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vírusirtó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest