Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
DroiDMester #17191 üzenetére
Driversweeperrel legyalultam mindent előtte,aztán ment fel az új driver a VGA-hoz. Bolba vettem csütörtökön vaci új a kari,én bontottam ki,én raktam a gépbe bele.Winem kb. 1 hónapos,szal az se lehet tönkremenve. Aprocim tuningolva van,de 1 órát ment a prime 95 alatta semmi hibát nem érzékelt,lefuttattam 2 tesztet is,1 et a procira egyet a ramokra meg a procira,mindegyiken átment simán. Minden garanciális a gépemben,nincsennek agyonhasználva,meg semmi.Bios defaulton van,csak az alaplapi VGat kapcsoltam le,vagyis átállítottam,h a PCI express legyen az elésődleges,mert a lapomon sajna csak így lehet,teljesen kikapcsolni nem engedi,nincs olyan bios beállítás,a régiben sem volt az új biosban sincs!VGA nincs tuningolva,alapértékeken használom,egy jól szellőző házban,ventilűtorokkal megtámogatva,nem melegedik túl,furmark alatt is max 70 fokig ment fel a gyári hűtésével!Régebben egy HD 4850 volt a gépemben,azt eladtam,aztán egy kis ideig,kb. 2-3 hétig az integrált HD 4200 ast használtam,aztán jött ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce GT 1030 2GB LP OC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
- Nvidia Quadro GP100 16GB HBM2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest