- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
astraclassic
csendes tag
Hali!
Van egy PowerColor 9600pro kártyám. Tudom nem egy tuning bajnok, de azért az nehezményezem, hogy még egy tuning drivert se tudok telepíteni hozzá. Próbáltam az omega és softmod legfrissebb változatait CCC-vel és anélkül, de mindig oda lyukadok ki, hogy a driver látszólag feltelepül de a restart után a windows nem hajlandó elindulni. A boot logo bejön, de a windows indulásakor újraindul a gép. A gyári ATI driverrel működik, de az viszont lockolt tuning szempontjából.
Van valakinek valamilyen ötlete? Köszi. -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
#35692544 #1593 üzenetére
No, ilyesmi van az otthoni gépben is
400/400-as, lomha Hynix ramokkal. Ha egy kis szellőzés van a házban elvileg elegendő, bár melegszik a borda rendesen. Nem egy tuningkari, ha mégis próbálkozol egy kis túlhajtással, nem árt aktív hűtőt tolni rá. A memóriákat néztem, nem igazán lehet hűtőbordákat rakni rájuk, mivel téglalap alakúak.
Amúgy, itt van egy kis dekóder, hogy mi mit jelent a memóriákon (nem találtam, hogy hány nanos lehet a ram): [link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
üdv
most vettem szüleim gépébe egy giga 9600prót passzív hűtéssel (GV-R96P128DE) a giga honlapján megnéztem 4 féle 9600pro létezik 2db 400/600 1db 500/600 és ez a passzív hűtésű
ennek nem szerepelnek az órajelei. Lehet ez 400/400-as?
rammok felirata:
hinix 510U
HY5DU281622ET-4
KOR
46CC6209TQ2
Ha mindegyik mag 400 megy miér van ezen passzív hűtő? -
Someballs
tag
Hello!Sztetek miket rakjak fel yuan 9600hoz ?
Mármint driver+overclocker progik stb...
Thx -
Csapi007
veterán
Hello
Csinálunk egy Rover féle ATI-s listát. [link]
Ha fel akartok kerülni rá a fentebb linkelt topicba írjátok be az adataitokat:
Gyártó, Típus, Foglalat(pci-e vagy agp vagy pci), Memória (mérete mb-ba), Memória típus (? ns), Konfig (pixel/vertex), Hűtés, 2005 alap, 2005 húzva, Driver (száma 2005-höz), 2006 alap, 2006 húzva, Driver (driver száma 2006-hoz), GPU/Mem, Proci/Mem, Cache, Proci típus. -
Yahoo
tag
Sziasztok!Egy GeCube 9600pro kártya vásárlását tervezem!Az lenne a kérdés, hogy hogyan tudom letesztelni a karit mivel csak 1 hónap gari van rá és nem szeretném ha utána kihalna?Vagy ezt nem lehet letesztelni ''előre''?
-
Sead16
csendes tag
A driver frissitéssel kapcsolatban nekem az a tapasztalatom hogy az amit adtak hozzá azon sokkal jobban megy a kari mint a legújabbal! Pl.: a most wanted az új driverrel sokkal több helyen megakadt mint a régivel.
-
Norbo03
őstag
Hát már pontosan nem emlékszek h h kell beállítani az ATI tray tools-t vagyis h h kell mneteni a beállított órajelet. Ált. az alap driver-el szokott ilyen gond lenni h nem menti el az órajelet. De ez ugye nem alap driver. lehet vlmit rosszul csinálsz amugy először nkm se mnet.
-
Hassel
csendes tag
válasz
Norbo03 #1584 üzenetére
Köszi!! Megoldottam!
Felraktam a 6.7 drivert (csak azt), útánna telepítésre került a 6.8 full, és most megy minden. Most ezzel a Tray Tools-al copok...
Hiába állítom a megahertzeket, nem hajlandó azt menteni. Hüle vok hozzá
Current GPU 450, Current MEM 691, de a profilba csak 450/346-ot ment
-
Norbo03
őstag
ÖÖ ezt nem igazán értem.
A géped csak 32 bites? Ezt h érted h a proci 32 bites? Mert ha igen az nem baj. Rakd fel az alap drivert amit adtak hozzá vagy a legújabbat és kész. Van 128bit-es kártya is azt is nyugodtan be lehet trakni 32bit-es proci mellé.
Mod: Hassel hát lehet h nem távolítottad el normálisan adrivert és azért csinálja. A driver szakszerü letörlése: A vezérlőpultban az ATI szoftver unistallálóval a driver eltávolít(de ez nem elég mert ugy az ATI szoftver eltávolítója a registry bejegyzéseket nem törli). Ezután újrainditod a gépet és csükkentett módba inditod el csökk. módba a drivercleaner nevü kis progival törlöd a driver bejegyzéseit aregistryből ezután újrainditod agépet és elinditod normál módba aztán új driver fel és után újraindit és kész. DE ha így csináltad akkor nem szóltam.
[Szerkesztve] -
Hassel
csendes tag
válasz
Vilmoskorte #1573 üzenetére
Heló! Én is ugyan ezzel a problémával szenvedek. Csak a gyári driverrel hajlandó működni...
Valaki help!!!
-
Retnuh
csendes tag
Hali Vettem egy Ati Radeon 9600 pro 64 bit-es 256 mb-so videókártyát de a gépem csak 32-bites és nem találok hozzá megfelelő illesztőprogramot (ha jó egyáltalán hozzá)
Segítsetek pls? -
Norbo03
őstag
válasz
Mz/ts250@300 #1580 üzenetére
Hali!
Sztem menj vissza a boltba és mond el h mivan bizotsan megértik.Rakják be őők is a kártyát és nézzék meg h tényleg 400MHZ és így sztem kifogják cserélni mert ki kell h cseréljék hisz nem azt kaptad amit kértél.
[Szerkesztve] -
Mz/ts250@300
tag
válasz
Norbo03 #1579 üzenetére
Hali
Igen megnésztem az everestel is mem:400mh efektiv.
A kártyán elixir memoria van,leirtam a tipusát és megnéztem az elixir honlápján és tényleg 400mh-ről van szó.
Probáltam huzni Ati Toolsal aGpu525 nél sem hibázik, a memoria 426mhz-ig nem szemetel utána nagyon..
A kártyának megvan a garija és minden tertozékja, szerintetek érdemes vissza vinni,egyátalán foglalkoznak ijennel ,érvényes ijenkor a gari,mert hát nem azt kaptam a pénzemért amit az eladó kinált persze ö is a dobozról olvasta a kártya tulajdonságait.
Az az érdekes,hogy ez a gyártó nem is forgalmaz400/400mhz9600pro-t.(Igy kivan zárva a ,hogy a boltban gyengébb karinak elcserélték a dobozát,az meg méginkább,hogy átforazgaták a ramokat) aminek ugye 6,4Gb a sávszélesége csak 9,6Gb-osat amit nagybetüvel fel is tüntett a dobozoláson(www.captiva-power.com)
Tehát már maga a gyártó is átver.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
válasz
Mz/ts250@300 #1578 üzenetére
Hali!
Nézdted már h Everes mit ír? De ha everest is 400MHZ-t ír akkor átvertek. De ha a sávszélességet számolom akkor tényleg 400MHZ-ra jön ki csak a memória. 128bit=16byte és 16 byte*400MHZ=6400MB/S. -
Mz/ts250@300
tag
Hellosztok lenne egy kérdésem ,hozzá jutotam egy captiva ati radeon 9600pro-hoz
(128 bit 256mb ram,400gpu.400mhz ram)
A kérdésem az lenne ,hogy miért400mhz-jár a memoria,a dobozra ,és a gyárto honlapján is
600mhz van a bios2005 04.
Lehet,hogy átbasztak.
A mem sávszél 9.6gb helyett csak6,4gb -
Vilmoskorte
tag
válasz
juvefangabor #1574 üzenetére
Felraktad és ment? Megpróbálom mégegyszer, majd bekopizom a hibákat. 1x már próbáltam és nem ment.
-
válasz
Itt ([link] találsz Control Paneles változatokat.
-
juvefangabor
csendes tag
válasz
Nekem 6.7 van fenn, de semmi gondom a működésével!
-
Vilmoskorte
tag
Melyik drivert érdemes felrakni ehhez a kártyához? .NET 2.0 fennt van, de a 6.5 és 6.7-es driverekkel el sem indul a kártya. 4 bites színmélységgel tud 640x480-at. Ennyi. Gondolom ezek a driverek már nem ezekhez a viszonylag régi kártyákhoz készülnek, de azért ez furcsa, mert a támogatott chippek között még szerepel. Akkor melyik driver optimális a kártyához?
-
bbazsy
őstag
köszi, fórumon se találtam 13k alatt ilyet...
-
bbazsy
őstag
hali
kaptam egy ilyen kártyát tesztre...
namost:
Graphic Chipset: 9600 Series
Bios Date 2003/08
Core Clock 398Mhz
Memory Clock 297Mhz
ez mit mond nektek?
megvételen gondolkodok, de úgy tudtam, h kicsit magasabb Mhz -en kéne megyegetniük a dolgoknak, vagy nem?
10k -t megérhet a kártya? (Sapphire) -
Pala
veterán
Pixel Doubling????
Dehogyis
Egyszerűen jól fut, egyedül az árnyékokra allergiás, az majdhogynem megfelezi az fps-t
A kártyád így felhúzva majdnem olyan gyors mint az enyém, szóval ezek után vagy nálad lehet valami gond a FEAR-rel, vagy én vagyok szerencsés, vagy mindkettő..esetleg driveren is múlhat, bár nem hiszem, hogy döntően befolyásolja
Ellenbenmás játékoknál tapasztaltam a fordítottját is: valakinek hasonló géppel teljesen jól futott, nekem meg nagyon le kellett butítanom. Pl. BloodRayne 2 teljesen minimum felbontásban és grafikán 25-30fps-sel ment annomásnál meg gyengébb géppel is játszható volt
Számomra ezek rejtélyes dolgok
Nem tudom számít-e a videomemória...nekem 256 megás XT-m van, és a RAMok is 2.8-asak rajta, szal a legjobb összeállítás.bár akkor sem hiszem, hogy ekkora különbségnek kellene lennie, hiszen mind a 9600 Pro, mind a 9600XT manapság már belépőszint.
[Szerkesztve] -
Padree
senior tag
válasz
adamka16 #1563 üzenetére
Miért melegek(forrók) a RAMok? A memók hűtése szerintem nemsokat jelent (esetedben), nyerhetsz 10-20Mhz-et, nemaza bajuk, hanem hogy alacsony az elvi maximumuk. Lehet hogy kevesebb feszkót is állítottak nekik a gyárban. A meleg miatt nemesik sokat a tuningkapacitás, legalábbis nemszabadna a gyáriértékek alá esnie.
-
Padree
senior tag
Nekem is Barton van, megyen is 3200+-on, 512Mb RAM szintén. Hátnekem lejjebb kellett vennem a grafot: low-mid-re, efekteket midre (mer lowon tré - nincs por meg elektromos kisülés). A ''pixel dubing'' nincsvéletlen bekapcsolva nálad?
Az artifact keresőre: én nemrég szereztem ezta PRO-t (egy 9550XT-vel cseréltem (nyertem +100Mhz RAM órajelet)), szemetelésig nem húztam, az artifactos eredményekkel elégedett voltam (460/680). Biztos hamarabb jelez, és ha nem okoz instabilitást akkor természetesen lehet fölé húzni. -
adamka16
őstag
Hát tényleg elég furcsa! 5.8-ra épült omegát! Ezzel a vga hűtővel már 436 mhz-en lefagy hosszabb játszás után, pedig le is van szedve a ház oldala! mondjuk ilyen melegben a proci is 45-52 fok között járkál! 2800+-os sempron +1*512kingston 400mhz+1*512samsung vagy hynix 400mhz=1Gb ram ban benne. Csak most lehet a videókari a gyengusz?!vagy csak hűtés kellene a memóriákra?! mondjuk adtak hozzá néhéz de pici a felülete, lehet hogy kicserélem másikra, nagyobbra hátha elfér még a vga hűtő között! Képet majd töltök fel, hogy mégis miről van szó!
-
Pala
veterán
abban az artifact keresőben ne nagyon bízzatok
teljesen hülyeségeket csinál néha..nekem játékok és markolás (3dmarkolás) közben 550/700-on is gyönyörű, hibamentes képe van a vga-nak, az artifact tester meg már alapórajelek (500/600) fölött picivel is kidob hibákat, 550/700-on pedig szerinte orrba-szájba szemetel
-
Pala
veterán
nekem a FEAR 1024 maxon is elmegy (csak az árnyékokat kell lekapcsolni)
és nem is swappel, pedig csak fél giga memóm van. Igaz 9600XT (524/666)
De szerintem egy kicsit húzott 9600 Proval, vagy egy nagyon húzot 9550-nel is mennie kell 800x600 highban ezek alapján
Persze kell egy erős proci alá. -
Padree
senior tag
válasz
adamka16 #1558 üzenetére
Omegát használsz? Abban van az ATI tray tools, faszául betudod lőni a frekiket, az artifact keresésnél kiírja ha hibázik (mégha nemis látod) - én azt használom. Valahol letudod benne olvasni a tényleges sebességét a karidnak.
Aza 400/400(600) érdekes - zárójelben a DDR-nek megfelelő duplázott számot szokás írni így: 400/300(600), gyanús nekem hogy 400/200(400)-as a kártyád, a 4ns RAMok is azt támasztják alá, de tuningtartalék elvileg akkoris van: 250(500)Mhz-en simán mennie kellene ''papíron''.
Olvasd le a gyári frekiket, az ATI tray toolsal keresd meg a max. stabil értékeket, és használd úgy.
Amúgy a 9600 széria (tuningolva, nem a gyári 325/400 ill. 250/400 (9550) frekiken) jelenti jelenleg a minimum VGA követelményt az új játékoknál. Lassan ideje váltani, ha gond van velük nem érdemes rájuk áldozni, a F.E.A.R.-t a COD2-őt már csak low-on 800x600-on tudtam jáccani.
-
adamka16
őstag
Még talán annyi menne, de akkor már nagyon sokat hibázik+melegszik mint az állat!
Pedig ahol vettem 400/400(600) volt írva!
Akkor elég rendesen átvertek!
Így azért meg elég gyenge az fps-is, tuning nélkül! A GPU-t a végtelenségig tudom emelni, mert ahoz jó a hűtő (Thermaltake A1919 Gaint III aktív VGA hűtő )!
Ez van! Vagy majd szerzek 2.8ns ramokat aztán ráfórasztom -
razsa
aktív tag
válasz
W.a.T.T.O. #1555 üzenetére
Választ sajna nemtok adni, de itt is próbáld meg, itt kellett volna először sztem..[link]
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok! Remélem tud nekem valaki segíteni! Nekem 9600 XT-m van, a bajom a következő:
nem tudom a drivert telepíteni egy hibaüzenettel leáll a fájl kicsomagolását követően.
A kártya jó, ki van próbálva. Ja másik radeon kártyát sem tudok telepíteni. A hibaüzenet a következő: Error number: 0x80040707 ennyi. remélem tud valaki valami okosat mielőtt legyalulom az egészet.
Köszi -
Padree
senior tag
válasz
adamka16 #1548 üzenetére
1. integrált hőfokmérő szvsz nem lehet, tudtommal az csak az XT-kbe való low-k magokban van
2. elvileg olyat kell keresned a RAM modulokra írva hogy TC-28 (= 2,8 ns) valamelyik sor végére szokás írni, 28 helyet lehet más szám is, az jelöli a sebességét ns-ben
3. nem biztos hogy a videókari a ludas, szépen sorban kikell zárni a lehetőségeket: RAM = memtest; CPU + videókari próbacsere másgépbe-másgépből; downclock, feszemelés a magasabb stabilitásért; megfelelő házszellőzés; HDD S.M.A.R.T. ellenőrzése; -
adamka16
őstag
Helósztok!
Három kérdésem lenne:
1. Van-e hőérzékelő a Gigabyte Radeon 9600 Pro-ban?
2. Hynix memóriákkal van szerelve, de nem tudom megállapítani hány ns?
3. Vannak olyan játékok amit elindítva pár másodpercig megy, majd monitor kikapcs és fagyás. Pedig 7000 forintos aktív hűtő van rajta és nincs húzva! Ilyen pl.: Fifa 2006. Egy másik játék pl.: Heroes 5-ben elindítom a játékot és csak kilép a windows-ba, de van amikor 1 óra után fagy csak le, de mondjuk ez is érthetetlen, mert a proci 50 foknál nem szokott melegebb lenni, full rés hűtővel!
Ha van ötletetek írjatok! -
-
Melon87
tag
Lehet olyan, hogy a gépem tulhajtja a videókártyámat?
Most kaptam ideiglenesen egy mx440-es kártyát és melegszik mint állat (de nem a borda hanem a nyák másik oldala, full réz Titan TTC-CUV2AB hűtő van rajta).
DE!!!
A Half-Life 2 [link] ilyen beállításokkal megy 70-100 fps-el. -
fideka
csendes tag
Hali. HELP ME! Vettem egy 9600-as karit, de nem megy csak pittyeg, mint állat. Havernál müxik. Gondolom akkor az alaplappal van vmi gebasz, de a 9200-öm ment rajta. Esteleg tudna vki vmi megoldást a problémámra? Előre is köszi. Esetleg egy bios frissités?
-
Pala
veterán
válasz
fastleslie #1542 üzenetére
A 2001 SE nem mérvadó, a 9600 Pro nem DX8-ra van kihegyezve
én az XT-mel 12000 körül kapok, de egy Ti4200-zal is el lehet érni ilyen (ha nem magasabb) pontokat. Nem számít, a játékok jobban futnak rajta.
A 2003-mas Mark amúgy megy Radeon8500-on is, a nature teszt kivételével.
Az újabbakban a 9600 Pro lealázza a GF4-eket (2003-ban mindenképpen, 2005 szerintem el sem indul GF4-gyel) -
fastleslie
senior tag
Hali!
Mit kell tudnia egy 9600Pro-nak 3D Mark 2001SE alatt? Nekem 10650 (AMD3200+-al megtámogatva, 512 MB memória), amit kicsit kevesellek, mert a 8500-as régebbi kártya is közel 10 000 pontot tudott. Az újabb tesztekben viszont mindenképpen jobb lesz, mert a 2003, 2004, 2005 nem is futtatható a 8500-el... (lagalábbis nekem nem sikerült...) -
fastleslie
senior tag
válasz
fastleslie #1523 üzenetére
Lecseréltem a legújabb Catalyst-ot egy régebbire, és csak a drivert engedtem feltenni. Így minden gond nélkül hasít a kártya a gyári órajeleken!
-
Melon87
tag
Azt tudttam, hogy mi kell hozzá meg azt is, hogy két kártyát össze lehet így kötni, de én arra lettem volna kiváncsi, hogy két ugyanolyan kártya (csak az egyik AGP-s a másik PCI-E-es) között van e különbség.
Ui.:''Milyen kártyád vegyek?'' Kérdésemre a tippeket szeretettel várom.
[Szerkesztve] -
-
Melon87
tag
Na fiúk eladtam a 9600pro-mat.
Most jöhetnek a tippek milyen kártyát vegyek.
Én egy Gaienward 6600GT-re gondoltam. -
Cxgrav
aktív tag
válasz
Fogod Ati toolt és felül ott van egy ilyen gördülő sávban a jelenlegi órajel.... ott megkeresed azt hogy: Default és Loadot nyomsz.
A másik az hogy szintén ati toolban ott van bal oldalob ilyen kis menüoszlop.. ott van hogy Default. Arra is kattintasz és kész is...
Visszaállítja a ''gyári órajeleket''
Biost meg nehogy frissítsél rajta, mert ha rosszúl csinálod volt egy 9600 prod. -
Melon87
tag
válasz
fastleslie #1527 üzenetére
Na ez egy jó kérdés.....
Nem melegszik.
Nekem full terhelés alatt langyika volt.
(Nem úgy mint most az mx440-em ami Titan TTC-CUV2AB-vel (ami full réz) is forró, de hogy miért?) -
Melon87
tag
válasz
Ez durvább mint az enyém.
Nekem az volt a bajom, hogy 400/600 helyett 400/446-al ment.
Elvileg a Sapphire radeon 9600pro-nak 400/600 a referencia órajele.
Véletlenűl nem Advantage edition, mert azok mennek 446-on. -
razsa
aktív tag
válasz
próbáld meg,h leszeded az ATi Toolst és az Ati tray Tools-t is, úgy ahogy van uninstall minden progi ami a kártyába belenyúlhat, indítsd újra a gépet.Ha ez sem segít , rakd fel újra a drivert is.
-
Pala
veterán
válasz
a bioscsere megoldaná a gondodat szerintem, de lehet hogy nem kell ilyen ''drasztikus'' módszerhez folyamodni.
-
fastleslie
senior tag
Help my Sapphire Radeon 9600Pro!
Hali! A gondom a következő: kipróbáltam az ATI Tray Tools-t (v1.0.5.877 RC), és valamit elszúrhattam, mert az artifact keresése óta minden program (ATI Tools, Everest stb.) szerint a kártya alapbeállításai: 398 MHz GPU, 223/446 MHz memória órajel. Ez nagyon szép is lenne! De a memória sajna csak 150/300-as gyári adatok szerint, és ezekkel a beállításokal fagy is a gépem. Kérdésem: hogyan lehetne visszaállítani, hogy ne higgye magáról a kártya hogy 446MHz-es memória van benne? Most úgy megy, hogy tuningképpen a fent nevezett programmal visszavetetem az órajelet, de ez nem nagyon tetszik így.
Ötlet? Mit lehet most tenni? Segítsetek! -
Cxgrav
aktív tag
Na kihagyom a 9600 prot
A 9550esem a PH! szakemberei szerint odaverik, szal maradok a régi karimnál -
Cxgrav
aktív tag
válasz
Melon87 #1520 üzenetére
Közben kiderült hogy szegény álmos volt mikor írta a mailt, mert beszámított kariról van szó, szal használt.
Ad rá pár nap garit, tv kábelt (igaz nekem s-video kábel kell de megoldom), doboza is megvanmeg kapok mellé DVI átalakítót.... szal ha jól megy a kártya még jól is járok hiába használt. (sztem, aztán ha nem javítsatok ki
)
[Szerkesztve] -
Cxgrav
aktív tag
Mind1, 13500ft szóltam a srácnak hogy megveszem, bontatlan, vadi új, összes tartozék... csak órajeleket nem lehet tudni
de reménykedem hogy erős kis vas lesz
-
Cxgrav
aktív tag
Hali srácok!
Most váltanék GeCube 9550ről (450/650es órajalek alapból) egy gexcube radeon 9600 pro encore game buster-re, csak nemtudom eldönteni hogy jó választás-e ez a kari. Nem találtam semmi értelmes oldalt ahol az órajelekről írnának, vagy valami hasonló hogy mit bír vagy mit takar a neve....
Valakinek valami vélemény a kártyáról?
Köszi -
rozsdani
csendes tag
hm....
itt ilyen van:
...-TC36 -> 3.6 ns ?
meg ati tool amikor indul kiirja hogy kapcsoljam ki a RAM freki zárat
ez merre van? -
rozsdani
csendes tag
eh... akkor nem nyertem ugyanis nyertes szám 36...
vagy nem joot nézek ?
közben leszedtem ezt az (előbb elirt) ATI TOOL -t szoval látom ebben lehet ügyeskedni...
vagy a rage3d jobb?
és meddig ajánlott huzkodni ??
gyári hütés van csak rajta és nem szeretnék a karitool hnap megválni -
rozsdani
csendes tag
szoval Samsung Ramok éés hogy hány ns azt melyik számsorból is látom?
-
rozsdani
csendes tag
válasz
Melon87 #1506 üzenetére
na szoval azért is irtam idézőjelben mert ez ilyen (tudod) kapottt info... a nővérem ismerősének a blablabla ...
frekiket catalyst centerben tudom variálni? vagy mivel?
letudod irni pár sorban?(még sose csináltam ilyet csak azért)
RAM okat mingyárt lecsekkolom pill..
és köszi! -
rozsdani
csendes tag
Sziasztok!
Van itten egy 9600pro kari.
Az a kérdés h úgy hallottam BIOS frissitéssel / cserével ''XT-síthetem''.
Gondolom kicsit megráncigálja a frekiket az új BIOS .
Kell vmire extra figyelni egy ilyen ''tuning'' során?
gyári hűtő elég?
Szoval ha télleg müxik ez így, akkor tudna küldeni vki linket ahol le van írva ennek a how-to ja?
előre is köszönöm a tippeket és minden infot
cs -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest