- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateesz
tag
ja és megyszokott jelenni vmi idióta ablak h resetelt vmit meg ilyesmi!!
-
Ateesz
tag
Hello ma cseréltem az fx5600os karimat egy sapphire ati 9600 pro-ra régi driver le catalyst fel 7.6 os mind1ik játék lefagyott fifa07,cs , sims. majd catalyst 6.1 fel hátha de nem így is lefagyott. mi lhete a baj?help köszi
-
-
Pytyuka
csendes tag
Hy!
Olyan problémám van, hogy a gép bekapcsolásakor a bios képe csikos, és ezek a csikok megmaradnak a bejelentkezés idelye alatt, de mikor már bent vagyok a windowsban akkor tiszta a kép! Filmet nem tudok megnézni, mert a képet nem jeleníti meg a játékok grafikájáról meg inkább nem beszélek!
Légyszi valaki segítsen!!!
Előre is köszi! -
BioNiCMaN
addikt
Hölgyek, Urak! Akit egy kicsit is érdekel a Globális 3DMark Toplista, az sasoljon be ebbe a totyikba: [link]
-
LorD_ARmES
tag
válasz
Boeing737 #1888 üzenetére
Szia Boeing!
1.A win csökkentett módhoz nem nagyon tudok mit mondani, mert 640x480 t elvileg támogatni kellene minden kártyának.
2.Driver: www.ati.com/online/mobilecatalyst/ (elvileg jó,gondolom azért mobile, nekem asztali változat van)
3. Asztali változatnál is ilyen gondok vannak a TV kimenettel. Ez elvileg a Képfrissítésből ered. Nem mind1 a monitoroknak, hogy hány Hz n mennek. Ha állítod, a kép helyét utána kell állítani. Ha jól tudom, a windózer azonos frekvenciára teszi a megjelenítő eszközöket, (de többiek cáfoljanak meg, ha kell). Mobile drivert nem láttam, de a mostani control centerben nem vagyok otthonContol Panel for the power
-
Boeing737
tag
Sziasztok,
Ezt a hozzászólást már beirtam egy másik topikba is, de onnan még nem kaptam választ, most itt is próbálkozok
A videokártyám egy AVIXE ATI Mobility Radeon M-9600 (legalábbis a doboza szerint), a gép szerint pedig ATI Mobility Fire GL T2/T2e (amúgy melyik a jobb v. ez ugyanaz?)
Igy néz ki: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...ON_9600_AGP.jpg
A legnagyobb problémám, hogy ezzel a videókarival eddig nem sikerült behoznom F8-cal a win-t csökkentett módban Mivel csak 800x600-at és 1024x768-at akar támogatni a kártya, ezért kiirja csökkentett módnál, hogy ezt a felbontást nem támogatja... Mi a francért nem támogatja? Hogy lehetne megbarátkoztatni vele? (max eddig csak úgy tudtam behozni, hogy msconfig.exe és a /safeboot és /basevideo-t kipipáltam, de nem lenne vmi egyszerűbb?)
A másik, egyszerűen sehonnan nem tudok letölteni driver-t hozzá. Csakis kizárólag a gyári cd-ről fogadja el a driverét, pedig az ATI honlapjáról már töltöttem le mindenféle 9600-os és fire gl drivert, de nem fogadta el, és kilépett. Még olyankor sem, mikor új volt a win, és előtte semmilyen driver nem volt.
Szerintetek honnan, és milyen drivert szedjek le hozzá? (néha-néha azért csak kéne frissiteni
Van még egy, bár ez a legkisebb: Ha a kártya tv kimenete össze van kötve a tv-vel, akkor bootoláskor a képernyő el van csúszva, tehát pl mikor töltödik a windows, a WIN logo nem a képernyő közepén, hanem majdnem az alján van. Ha kihúzom a tv kábelt, akkor megszűnik. Hogy lehetne ezt orvosolni?
Várom olyanok jelentkezését is, akiknek ugyanilyen ''csodálatos'' kártyájuk van és hogy ők mire jutottak vele!
üdv,
horadam -
Sead16
csendes tag
Szevasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy van már egy három éves ati radeon 9600pro-m, és eddig nem is volt vele problémám! No de : egy honapja beszereztem a mediewal 2-t és volt, hogy ostromok közbe megfagyott, kilépett, újraindult a gép! Ekkor még azt gondoltam, hogy semmi vészes: hisz már régi a kari egy ilyen játékhoz
! Na de pár napja felraktam a Bad Day L.A. -t és ugyanezek a fagyogatások ott is előfordultak! (pedig szerintem a bad day nem nagy gépigényű játék
a grafját nézve
) egyik ujraindulásnál ki is irta hogy az illesztőprogrammal van a baj, erre feltelepítettem a lehető legujabbat (ati catalyst 6.7), ki is probáltam hogy mit javult: párszor beakadt a bad day, de elég sokáig birta: ennek ellenére ismét kilépett azzal hogy vmi vpuval van a gond!
Nem tudom hogy mit tévő legyek!! Lehet hogy haldoklik a vidkarim?
[Szerkesztve] -
BioNiCMaN
addikt
MINDENKIT kérnék, hogy nézze meg ezt [link] és, ha tud segíteni a kategóriák felállításában, illetve bármiben ATI ügyben, akkor keressen meg PÜ-ben!
RV350-től gondoltuk létrehozni a kategóriákat. -
probizz
tag
megvan a ''hiba'': 400/200-as a gyári órajele...
-
probizz
tag
Közben utánaolvasgattam és úgy látom ez a reális eredmény. Atitoolal meghúzva 50fps-t visz.
-
probizz
tag
u.i: 3.6-os hynix ramok vannak rajta
-
probizz
tag
Üdv Guruk!
Most tettem a gépembe egy (everest szerint) Powercolor 9600pro 128/128-at 400/200-as.
A kérdésem a következővel kapcsolatos:
-3dmark '03 -> 3000pont körül (1gb ddr400, 2,8Ghz cerka)
-atitool 40fps átlag,
(megjegyzés: volt egy 9800pro-m ami atitoolban 160-170fps-t adott, 3dmark 03-ban 7000 felett, ugyanezzel a konfiggal)
Létezik,hogy ekkora a különbség?
Nem kevés az a 40fps és alig3000 pont?
Esetleg driver probléma? (catlist van fent,amiből több félét is próbáltam,de ugyanaz a helyzet)
Egyébként jól működik a kari.
Köszi a válaszokat. Mert ha nagyon gyengének találjátok,akkor lehet hogy elcserélem másra. -
skoos
őstag
Idesüss!!
Ilyet milyen körülmények között tud csinélni egy ilyen videókari? (9600pro)
Az összes drivert levettem (akkor is ilyeneket csinált) és ezt minden ati driver nélkül produkálja. Mi lehet a gond?
[link]
tnx! -
gergo80
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősömre rásóztak egy gépet amibe csak integrált videókártya volt, egy ECS P4M800 pro alaplapról van szó. Na én most vettem bele neki egy HIS Ati 9600 pro kártyát és szinte egy játék sem indul el vele, rögtön lefagy. Na már most átraktam neki az én Sapphire Ati 9600 pro kártyámat ,amivel viszont kiszámlálhatalanul megy a játék, tehát van mikor megy 2 órát, van mikor 10 percet. Gőzöm sincs mit csináljak, lehet hogy az alaplapnak nem jó az ATI?
köszönöm!! -
skoos
őstag
Dedúrva! Ezen a gépen (nemenyim) nincs legális vindóz, ki is ír minden ilyet evvel kapcsolatban. Létezik az, hogy azért nem tudok új drivert feltenni, mert egyszerűen MEGAKADÁJOZZA ezt az oprendszer? El sem hiszem. Ha a Win sajátját próbálom feltenni, (eszközkezelő, illesztőprogram frissítése, keressen a vindóz saját illesztőprogramot) arra is azt írja, hogy nem tudta frissíteni. így folyamatosan ott van a sárga felkiáltójel az eszköz mellett.....
TIPP?! -
skoos
őstag
Van ittnékem egy 9600pro sapphire 128mb os karika, de az ATI honlapjáról letöltött videókártya install azt mondja nincs kompatibilis kártya. Az atitool is ezt mondja, hogy vagy nincs kártya, vagy nincs feltelepítve a driver.
....
ez igen furi.
Azért rakom újra, mert játékoknál szépen elkezdett (kb exponenciálisan) szétesni a kép és a videók sem indultak el. Gyönyörű pixel viharokat láttam a képernyőn, és sacc 30 msp múlva totális káosz lett a WOW-ból.
A videók most driverek nélkül elindulnak, a játékhoz azért mégis kéne, meg különben is.
Probálkoztam Omegával is, feltelepíti ugyan, de detto, semmi változás.
Mit, melyik drivert kéne feltegyem? -
asix
csendes tag
Hi!
Miért lehet az, h mostanában, ha játszom a FIFA07-tel, elkezd szaggatni a játék, de amúgy hardveresen nincs hiánya a gépnek a játékkal kapcsolatban (512 DDR ram, 2200+ AMD proci). Én a videókártyára gyanaxom, pedig az is egy 256-os ATI Radeon 9600.
Ha tud vki segíteni, köszi!
Asix -
Dinoka79
csendes tag
Tudom, h. ez mááá' hirdetésnek is minösülhetne; fel is adtam egy-két netes aprót; de gondoltam megkérdezem itt is... Van egy 9600se-m; passziv hütésű, rászerelt aktiv hütéssel, 128mega, 8X AGP...Keresek egy RADEON 8500ast, vagy egy RADEON 9100as kartyat (4X agp-st)(csere)...teljesitmenyre nem jobb a 9600se; viszont DX9+2X annyi RAM...
Az alaplapom nem tudja kezelni a 9600-ost, azért akarok cserélni valakivel...
Privátba irjatok légyszi, ha valaki cserélne... -
pepe22
csendes tag
sziasztok nekem kellene 1 xt
-
Integrale
veterán
UFF ! Újraragasztanám a Silencert a vidikarira (eggyik ram nem érintkezik rendesen a hűtőfelülettel) amikor annó felszereltem akkor a Silencerhez adott fehér hűtőzsírt használtam, feltehetem ezüstös hűtőzsírral is? Mert azt hallottam v.hol, hogy amik a mag körül vannak kis bigyókák (nem tom mi a neve) az ezüst hűtőzsírtól zárlatot kaphatnak (ha esetleg odakerül)
. ez mennyire igaz? és ti hogy gondoljátok felrakhatom ezüstel (jobb a hőátadása) vagy maradjon a fehérrel??
elörre is köszönöm
[Szerkesztve] -
Integrale
veterán
válasz
Renegade88 #1871 üzenetére
Akkor jó! Köszke!
letöröltem az ATItool-t meg a mappáját is. everest is gyári MHz-ket írja.
úgyhogy jó. csak kivi voltam mit bír.
Átlagosan Ati silencer-rel menyit bírnak? gyártója Saphire BGA ramokkal.
[Szerkesztve] -
Renegade88
tag
válasz
Integrale #1870 üzenetére
Igen valahogy úgy működik! Ha bezárod visszaáll gyári órajelekre és ha nem mented le profilba következő indulásnál már nem lesznek meg!
Ha egyszerűen lekicsinyíted a tálcára, akkor a tálcán az óra mellett jelenik meg, úgy mint, háttérben futó szolgáltatás, tehát, nem fog tesztelés v játék közben zavarni -
Integrale
veterán
válasz
Renegade88 #1869 üzenetére
Heló! Köszönöm a gyors választ. De ha bezárom és nem mentem akkor elfelejti?
Ahogy én gondolom a működését az ATItool-nak (ha valami nem jó lécc javítsatok ki)
Megnyitom a progit húzom az órajelet és azt bementem a készített profilba, ha nem mentem bele akkor elfelejti a húzást. ha letörlöm a programot és volt egy mentett profilom akkor is gyári órajeleken fut. Na én így gondolom. -
Integrale
veterán
Hali! ATi Tool-al meghajtottam egy kicsit a kártyát (Saphire Radeon 9600pro) nem én állítottam hanem arra kattintottam, hogy find max core , find max mem memória 347 ig ment (én állítottam le még ment volna) GPU 421 ig (én állítottam le)
és a kérdésem a következő lenne: a find max ... abortam leállítottam és rákattintottam hogy default így vissza ugrott a gyári állapotára mert az everest is a gyáriakat írta nem írt overclocking-ot.
de ha menteni akarom akkor mire kattintsak? véletlenül rákattintottam a save-ra de bezártam a programot és maradt a gyári órajelen.Ilyenkor a biosban menti az adatokat?, vagy ha az everest azt írja, hogy nincs overclocking akkor hidjek neki, tényleg úgy van?
A kérdést azért teszem fel mert nem akarom hogy közben mégis emelt órajelen járjon(féltem a kártyát).
gyors válaszotokat előrre is köszönöm!
Üdv
[Szerkesztve] -
Tommynexplo
csendes tag
csak sajna ezek felett is eljár az idő....
-
Tommynexplo
csendes tag
És annyiból jobb lesz ha 12-es ventivel halkabb lesz....
Nekem 9600pro advantage edition van és sztem jó kis kari az árához képest...
Ja és xt-n futtatom. -
Mikeee86
tag
Hello!
Segitségeteket szeretném kérni!!Sapphire 9600 pro videókártyám van 256 rammal!!
Vmi gond lehet vele,akármilyen játékot inditok el érdekes csíkok jelennek meg a képernyőn,vissza vittem szervízbe és azt mondták hogy nincs semmi baja 3dmark03-on tesztelték le,amint vissza kaptam újra üzembe helyeztem a hibák ugyan úgy jelentkeztek!!Akinek van vmi ötlete,hogy mi lehet a gond akkor az írja le!!Mellékeltem pár képet!!!Előre is köszönöm!
Üdv!Mikeee
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
L!NK->Q3
senior tag
connect 3d 9600pro 128/128 karihoz milyen drivert tegyek fel windows blade edition alatt?
-
rii
nagyúr
csársztok!
ATI 9600 PRO vid.car van a melóhelyi gépemben
nem tudfjátok honnan lehet letölteni a FULL DRIVER CD-t?
egy segérdprogram meglétében reménykedem, ami a system tray-ben bújuk meg, és a színeket, brightness-t, contrastot lehet vele állítgatni.
előre is köszönet! -
Toto00
tag
ne aggódj! nekem is ugyanez volt a bajom vele csak silencer 1 rev 2-vel. de megprobáltam ugy is és kiderült h a chipre jol illeszkedik és hűti rendesen. nem melegett tul. ugy tűnik h nincs rendesen rajta de attol még műxik. én a biztonság kedvéért lereszeltem a borda sarkából egy kis darabot arrol a részről és most már nincs is útban. de változást nem vettem észre.
[Szerkesztve] -
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Egy érdekes kérdésem lenne. Van egy Sapphire 9600 pro kártyám - piros nyákkal - és mivel a gyári hűtő így 1,5 év után baromira zúg, ezért le akartam cserélni. Nézelődtem, hát vettem egy silencer 2 rev 2-t BandiT-tól ([link]), de érdekes módon az egyik ram mellett van egy dióda(??) ami miatt nem lehet feltenni a hűtőt a kártyára. Ezt más is tapasztalta vagy csak én vagyok ügyetlen?
Üdv -
Sanyix
őstag
Hi! A 9600pro-mon még a gyári hűtés van, ami 2 hónappal a megvétel után brutális zajjal indult, de aztán lehalkul (pont mint az abit nf7 alaplapom chiphűtője). De mostmár a lehalkulás után se olyan halk, szal lekéne cserélnem. Egy zalman passzív réz hűtőborda mennyire lenne elég ilyen kártyára? Úgy szeretném hogy azért ne lehessen rántottát sütni rajta
-
Pistee
csendes tag
Hy!
HIS ATI Radeon 9600 Pro-ba invitáltam a fizum jó részét. Így utólag nem bántam meg, de az azért furcsa, hogy 3d Markban csak 8676 pontot kaptam, holott öregebb NVIDIA GeForce4 Ti 4400 8900 pont körül teljesített a kollégám sokkal gyengébb gépén.
Ez miatt van okom bánkódni?
Van valaki itt aki ismeri a HIS fejlesztéseit?
Üdv: Pistee -
zsid
senior tag
Hi
Nekem a .netFX2.0 semmis sem változtatott a játékokon, de majd jönnek okosabbak és megmondják a frankót. -
Integrale
veterán
Hali! Lenne egy kérdésem! hogyha felrakom a catalysto pl. 6.8-at és a control panelt nem rakom fel hozzá akkor kell a dotnetfx?
mert nekem ojan gondom van hogy ha fent van a dotnetfx akkor minden játék lassabb és pl. Most wanted kockás! dotnetfx nélkül nem!! -
Devdi
aktív tag
Sziasztok.
Van egy egy xpert vision-os Ati 9600pro 128 mb-os karim és az a baj vele, hogy egy idő után elkezdett vacakolni a kártya, nem szerette ha frissítettem a drivert mert akkor megfagyott és a játékokban is pl a cod2-ben olyan volt mintha pixelhibás lett volna a hó. Néha húztam egy kicsit de kb 1-2 napig hagytam úgy utána visszaálítottam. De mostmár olyan bajok is vannak hogy el sem indul a játék mikor betölti utána befagy, utána beraktam a 9000-est és azzal nem volt semmi baja. Mostmár meg még a windows se tölt be hanem újraindul a gépem... visszavittem a karit de már nem volt garis :S valakinak valami ötletje?? Előre is kösszz -
Most én is nekifogtam a PowerColor 9600pro-m húzásába. Az egész kártyát csilli-villire letakarítottam, egy porszem sem volt a hűtőben. A magot sikerült 480-ra felhúzni de a memória 450nél már erősen szemetelt. Szerintetek egy pár ramsünivel meg egy erősebb hűtéssel tovább lehetne még húzni?
-
petya80
tag
Sziasztok!
Hol lehetne az ATI Radeon 9600 kártyámhoz ventillátort szereznem a neten, mivel a kártyámon csak hűtőbordák vannak venti nincs.
Kösz. -
GS9 Miller
tag
kory,
Nekem egy Club 3D 9600 Pro-m van, és 400/400 helyett 450/500-on megy de csak akkor töltöm be a túlhajtást, ha valami komolyabb progi, vagy 3D alkalmazás fut. A GPU-t a gyári Club 3D 45mm-es venti hűti, a ramchipekre tettem Zalman hűtőbordákat, és elég erős huzat van a házban, hogy ne rekedjen meg sehol a meleg. Egy 3 napos LAN party-t már lezavartam vele végig túlhajtva, és semmi gond nem volt.
(ATITool-al ki tudod tesztelni külön a mag és a mem maximumát is, utána meg csinálj olyan profilokat amiket betöltesz pl. ha játékhoz kell a max. teljesítmény: mondjuk -> Overclocked 450/550) -
athomi
veterán
hello...
nem lesz semmi baja a kártyának mert ezek a kártyák nem különösebben melegednek
arra a kérdésedre hogy érdemes e 450-en használni csak annyit tudok mondani, hogy újabb játékoknál nem sokat ér az egész...
sajnos a kártya fölött eljárt az idő
camaron: kérdésedet tedd fel az ''azonnali VGA-s kérdések órája'' című topikba -
camaron
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már vki olyannal, hogy a DVI egyik napról a másikra nem műxik? Vagyis hogy este még ment a 2 monitoros felállás msánap reggel már nem. És nem tudom az asztalt sem kiterjeszteni. 1 hónapja mondjuk már kaptam hibajelzést winfos indulásakor hogy a nemtomén milyen memóriacímra való hivatkozásnál hiba történt. -
kory24
őstag
Sziasztok!
Sapphire Radeon 9600Pro Atlantis 256Mb (Advantage) (400/223) kártyám van.
A GPU-t felhúztam 400-ról 450-re.
Azt akarom kérdezni hogy árt-e ez a kártyának?
Nem rövidíti az élettartamot?
Ha túmelegszik a GPU akkor a VPU Recover leveszi a húzást ha baj van?
Vagyis érdemes 450-en használni?
Köszönöm! -
cstomee
tag
hi!
Lenne pár kérdésem a TV-Out al kapcsolatban. nekem 9600pro-m van. TV re sikerűlt kiraknom a képet S-Video kábelel. Észrevettem h több lyuk van a kártyán mint az s-video kábelen (2-3 plussz tű lyuk). Ezek szerint ez nemcsak kimenet hanem bemenet is? ugy mint a Ti4200-nál, amihez kaptam 1 kis átalakítót és azon vol a ki és bemenet.
WDM driver kell hozzá, de ha felrakom akkorse történik semmi. nem kapok jelet
köszi -
Devdi
aktív tag
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Mért van az, hogy mindenhol ahol nézem úgy van, hogy a videókarinak az agp gyorsasága off-on van és ezt nem is lehet felhúzni... meg pl. a 3dmarknál is a total agp memori az 0-t ír ki. Jah és nem tom engedélyezni azt se hogy fast write végülis nem tom hogy ez kell-e
A gépem amúgy Msi kt4v, amd athlon 2500+, yuan radeon 9600 128mb. Előre is kösssziiiii
-
petya80
tag
Bocs. Nagyon amatőr vagyok a témába. A gépet kitísztitottam préslevegővel kifújattam. A kártyát kivettem egyébként ez Radeon 9600SE és én ezen nem látok ventilátort. Egyébként minden ok lett futnak a játékok mint az álom. Még egy kérdésem lenne bár lehet, hogy elég OFF a gépem naponta többször újraindul most ez lehet e a vidokártyától vagy amit gyanitok 3 napja raktam bele 256 ramot és az csinálja. Köszi.
-
petya80
tag
Hello srácok!
A problémám a következő. ATI Radeon 9600 128MB kártyám van már 2 éve. Néhány napja kaptam azt a VPU Recover hibaüzenetet simán Windowsba, miszerint a grafikos gyorsítót alaphelyzetbe állitotta. Fogalmam se volt mi ez (most már egy kicsit van) csak annyit érzékeltem pár hete,hogy ha elkezdek játszani pl.GTA SA 800*600 32
felbontáson a játék 5 perc után elkezd lassulni de nem fagy le és közbe nem kapom az előbbi hibaüzenetet. Ha visszaveszem a grafikát minmálisra akkor is akad pedig 2,8mhz cpu
512ddr ram ugyhogy nevetve kéne menni és régen ment is. Kikapcsoltam a VPU Recovert változás semmi. Most már egy nap 2-szer 3-szor kapom a hibaüzenetet windowsba.
Segítségeteket megköszönném. -
Gucunya
tag
én ritkán játszok ha igen csak fifa 07, carbon(jelenleg)
most fx 5500asom van és 800X600on mediumon megy a carbon akadás nélkül, 32 fps
a fifa highon
szóval ha az 5500nál jobb akkor jöhet a kari mert nekem akkor megfelel.
én nem játszok wow al highon meg ilyenek nem kell csúcs kari 30000ért -
athomi
veterán
válasz
Gucunya #1810 üzenetére
Na akkor megkérdem, hogy mire kell a kari?
Az az igazság, hogy az árral semmi baj, ha új, csak ez a kártya már nem egy ütős kari.
Főképp a mostani játékokhoz és az elkövetkezendőkhöz.
Szóval én azt mondom, hogy kicsit pótold még meg és vegyél valami erősebbet.
Nézz szét milyen kártyák vannak még picivel drágábban. Ha pesti vagy, akkor könnyű dolgod lehet ez ügyben. Én egy AGP-s 7300GT-t tudnék ajánlani. Láttam már 22500Ft-t is (lehet alulórajelzett volt, de még mindig sokkal jobb, mint egy 9600xt 18000Ft-ért).
[Szerkesztve] -
Gucunya
tag
van 18700ért új 9600xt 256/128 Sapphire!
Az mien lenne??? -
Gucunya
tag
sziasztok most akarok venni egy Sapphire atlantis ati radeon 9600 pro adv 128/128 at
15000ért megéri szerintetek?
ebbe kéne: intel pentium 4 3,02ghz/800fsb, asus p5pe-vm alap, 512 ddr 400 kingmax, codegen 400w. -
sirzollee
tag
Hali Skacok!
Help kéne,de nagyon!!!Gondom:egy-két hete vettem észre,hogy WoW közben apró homokszemcsék jelennek meg az ikonoknál,majd a szövegnél+háromszögek-csíkok tarkítják a képet,míg végül teljesen megzavarodik a kép és olyan lesz,mintha csillagszóró pásztázná az egészet...Megpróbáltam mindent:újratelepít(WoW,majd a windowsxp),új driver-régi driver,felraktam a Powerstrip-et,Rivatunert.De az eredmény ua. Egy idő után ismét megjelenik.A poén a következő,hogy egyik gammánál sincs ez(NBA Live07),vagy filmnézésnél se semmi,csak a wownál.A haverral,csak arra tudunk gondolni,hogy a vga hűtése megy galyra...mi lehet a gond????Tipp???Konfig:Intel P4 2.8 Gigabyte GA18ipe-1000g ,1024ddr,saphire radeon 9600pro 128mb -
Hali! Volna egy Radeon 9600 Pro 256MB kártyám. Egyben vett gépben volt szóval nincs doboza. Másfél éves. Szerintetek mennyiért vinnék el? Légyszi minél többen írjatok árat, hogy be bírjam lőni az ideális kategóriát.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
GS9 Miller #1799 üzenetére
Ha nem kell sokat rádobni, szerintem is cseréld el!
-
Rica
senior tag
válasz
Annál is inkább, mert a Te Pro-d memóriája le van butítva, úgy hogy 400/400 helyett lesz egy 500/600-as kártyád alapban.
Az Abitot nem ismerem, de ha itt rákeresel a topicban, biztos találsz sok hasznos infót. -
athomi
veterán
válasz
Megéri sztem elcserélni, de nem írtad le mennyi cash-t kell rányomnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest