- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem! Most vettem egy Gigabyte 9600PRO kártyát 128 Mb rammal, ahogy azt kell. Viszont 8x-os agp beállításnál folyton bejön a VPU recover, mondhatni elég rendesen akad a kártya.
4x-es AGP-nél viszont tökéletes, jól húzható, stabilak a ramok, vpu. ABIT NF-7S alaplapom van, nem lehet, hogy azzal van a baj? Számít, hogy AGP frekvenciánál mit adok meg? 66-99 Mhz között lehet állítani, eddig a régi kártyámmal 4X-es beállítás mellett 99 Mhz-n használtam a lapot.
Lehet, hogy 8x beállításnál sok a 99Mhz? Vagy a kártyával lehet baj? -
-
Tacso
aktív tag
Szia!
Aida-ban tudod ellenőrízni a Megjelenítés/GPU menüpontban a grafikus processzor és a memória tulajdonságait! Ha a memóriabusz valódi órajele csak 200Mhz akkor a memóriát csak max 225-230Mhz-re tudod húzni sajnos...!
Egyébként nem ilyen a karid...?
Bővebben: link -
Grafiqs
őstag
Az alábbi tesztet egy 1600+-os palominoval és 1Gb 333 DDR-rammal szerelt gépen végeztem. 492/670-es beálításokkal agy Sapphire 9600Pro-n. Szerintem még bírná a DDR de nem húztam tovább. 2.5.44-es
Omega driverrel. Ötletek, vélemények?!
A kép TÖKÉLETESEN hibátlan:
Width 1024
Height 768
Anti-Aliasing None
Post-Processing No
Texture Filtering Optimal
Anisotropy 4
Vertex Shaders Optimal
Force PS 1.1 in GT2 & GT3 No
Repeat Tests Off
Fixed Framerate Off
Comment
3DMark Score 3566 3DMarks
GT1 - Wings of Fury 103,0 FPS
GT2 - Battle of Proxycon 23,1 FPS
GT3 - Troll's Lair 21,0 FPS
GT4 - Mother Nature 25,2 FPS
CPU Score 313 CPUMarks
CPU Test 1 32,7 FPS
CPU Test 2 6,0 FPS
Fill Rate (Single-Texturing) 933,1 MTexels/s
Fill Rate (Multi-Texturing) 1836,2 MTexels/s
Vertex Shader 12,8 FPS
Pixel Shader 2.0 34,0 FPS
492/670-es beálításokkal agy Sapphire 9600Pro-n. Szerintem még bírná a DDR de nem húztam tovább. 2.5.44-es
Omega driverrel. Ötletek, vélemények?! -
Sianis
addikt
hi!
inkább maradok a default beállításoknál! Próbltam a memet tesztelni, de 202 mhz fölé nem engedte menni, szóval az van amit mondtál, de hát így sem szokott kevesebb lenni 60-70 fpsnél egyik játékban sem az fps! tehát olyan nagy gond nincs, inkább tekerem a Cpu-t az elbír mindent!azért köszike a segítséget
-
Tacso
aktív tag
A driverben azért kapcsold be a VPU RECOVER opciót, hogy ne legyen baj...! De szerintem 450 Mhz -et bírnia kell gyári hűtéssel is! A memóriát pedig addig húzhatod amíg nem kezd el szemetelni...! 330-at állítsd be , azután teszt, és ha nem hibázik a memória akkor tovább emelheted 5 Mhz-es lépésekben ameddig bírja...!
Egyébként nem valami ''encore'' (=400Mhz GPU/200*2 Mhz DDR) verziót fogtál ki? Mert a TC50 a memóriákon azt jelenti, hogy 5 ns ramok vannak rajta, aminek az elméleti maximuma csak 2*200, vagyis 400MHz! Ezt Ellenőrizd mielőtt beállítod a 330 Mhz-et (pl: AIDA-val), mert ebben az esetben a 230 Mhz is sok a memóriának! -
Sianis
addikt
Powercolor Ati Radeon 9600 Pro 256DDR, hát ez a teljes neve! szóval akkor 450 MHZ a core és a memória meg 330 Mhz? És ezt gyári kis pörgős ventilátor megtudja hűteni?
-
djtörök
senior tag
bocs, de milyen kari is ez?
-
djtörök
senior tag
3,3ns ramok sztem
ami 1000/3,3=300Mhz(*2) -
Sianis
addikt
szia!
az van ráírva, hogy:
SAMSUNG 334
K4D551638D-TC50
Ennél többet nem tudok mondani róla, szóval ajánlás? -
Morpy
csendes tag
His Homepage:
Bővebben: link
Az xt 500/600 asszem de van 500/700-as is. -
Érdekelne, hogy Ati 9600xt 128 MB karinak mennyi alapból a GPU+memória órajele??
Meg ha netán valaki tudja, akkor az excalibur 9600xt 128 MB turbonak is..
ThX! -
Hi all!
Megtudná valaki mondani, hogy a HIS Excaliburnak mi a home page-e??
Megszeretném sasolni a 9600xt TURBO 128 MB kártyájukat...
Azt hiszem benevezek egy ilyenre...
Csak azt nem tudom a hütés ,hogy helyeszkedik el a karin..(memórián is van-e stb..) -
Sianis
addikt
de én Ati toosban csak a Core-t meg a memóriát tudom állítani...nekem csak annyi kéne, hogy amit mondtál, 450 mhz a core akkor a memória az mennyi legyen? kitudod számítani nekem? köszike
-
Sianis
addikt
oké core az 450, és a memory? ha ezt így megtekerem tutira nem füstöl el a videjojókártyám? vagy elvileg hamarabb leoldja magát mintsem elfüstizzen?
-
Sianis
addikt
Sziasztok!!!
Szoftveresen mivel lehet húzni a kártyát? -
via_mala
tag
Tuningpróba folytatás:
A sebesség tuning után kíváncsi voltam a minőségre is (, de ezt már csak egy Demo-n néztem meg). Mert az egy dolog, hogy legyen jó sok FPS, de azért az sem mindegy, hogy közben mi van a képernyőn.Íme többórás fáradozásaim eredménye:
Sappire Radeon 9600Pro 128 MB minõségi tuning
---------------------------------------------
Alkalmazás: 3DMark03 v3.4
Demo: Mother Nature
Beállítások: AA=0, AF=4x
Hardver: P4 2.8 GHz Northwood 512kB L2 800 MHz FSB
Driver: Castalyst 4.3
Oprendszer: Windows ME
GPU DDR SZEMÉT SZAGG HIBA LEÍRÁS
494 344 N/A N/A 2 kifagy
493 351 2 0 0 sokat szemetel
492 349 2 0 0 sokat szemetel
490 351 2 1 0 sokat szemetel, kicsit szaggat
490 349 2 1 0 sokat szemetel, kicsit szaggat
490 330 2 1 0 sokat szemetel, kicsit szaggat
482 341 1 0 0 szemetel
480 359 1 2 1 szemetel, szaggat, hibázik
476 336 1 0 0 kicsit szemetel
476 355 1 1 0 kicsit szemetel, kicsit szaggat
474 355 1 1 0 kicsit szemetel, kicsit szaggat
471 359 0 1 1 kicsit szaggat, hibázik
469 359 0 1 1 kicsit szaggat, hibázik
469 355 0 1 1 kicsit szaggat, hibázik
467 355 0 1 1 kicsit szaggat, hibázik
471 355 0 1 0 kicsit szaggat
471 351 0 1 0 kicsit szaggat
471 341 0 1 0 kicsit szaggat
469 341 0 1 0 kicsit szaggat
465 353 0 0 1 hibázik
465 351 0 0 0 tökéletes
Magyarázat, és tippek a javításra:
szemét(0-3): pixelhibák (GPU freki csökkentés)
szaggatás(0-2): egyenletelen, ugrásszerû belassulás (GPU és DDR freki csökkentés)
hiba(0-2): nagy fekete, elnyújtott háromszögek, vonalak (DDR freki csökkentés)
Azt tudni kell, hogy igen kritikusan vizsgáltam a képet és a tökéletes fölötti frekvenciákon is még sok esetben bőven elfogadható volt a képminőség, de ha már teszteltem, akkor megpróbáltam szigorúan ítélni.
Azért választottam a Mother Nature Demot, mert elég világos, és jól látszanak rajta az apró pixelhibák is. Az első dogfight demo is elég világos, de sokkal kevésbé változatos, és sokkal kevésbé gyötri meg a videókártyát (több FPS-t produkál). A 2. és 3. demo pedig túl sötét ahhoz, hogy apró hibákat észre lehetne venni, így is majd kifolyattam a szemem, mire vagy 30x végignéztem a Mother Nature-t.... -
via_mala
tag
Tegnap este tuningoltam:
Sappire Radeon 9600Pro 128 MB sebességi tuning
----------------------------------------------
Alkalmazás: 3DMark03 v3.4
Beállítások: AA=0, AF=4x
Hardver: P4 2.8 GHz Northwood 512kB L2 800 MHz FSB
Driver: Castalyst 4.3
Oprendszer: Windows ME
GPU DDR PONT
400 300 3304
465 351 3808
480 341 3830
480 360 3909
[Szerkesztve] -
via_mala
tag
válasz
via_mala #363 üzenetére
Most találtam valami jót az aproNET-en:
Asus Ati Radeon 9600XT 128MB ram, Half- Life2 kuponnal. Van még rá 9 hónap garancia.
--------------------------------------------------------------------------------
Hely: Budapest
Feladás: 2004-06-10
Feladó: Lénárd Tibor
Telefon: 0630-4899182
Ár: 30000
Szerintem tuti jó vétel!
Ha valaki megveszi tőlem 25kHUF-ért a 9600PRO-mat, akkor már tárcsázom is a srácot
A többi ajánlat 34-40kHUF között mozog: Bővebben: link -
via_mala
tag
Gianni Bazárja v3.0 topicban egy tuti jó vétel:
Gigabyte Radeon 9600 PRO (400/600MHz 3.3 ns DDR-es!) 128 DDR/TV-Out/DVI-Out, 1 év garival: 27.900,-
Én 25kHUF-ért vettem egy Sapphire-t az aproNET-en, de ez a példány talán kevésbé tuningolható, mert TSOP-os tokozású 3.3ns-os Samsung RAM-ok vannak rajta.
9600XT-t valamivel többért lehetne talán venni, de egyrészt kevesen adják el, másrészt nem tud annyival többet, mint a 9600PRO. -
Grafiqs
őstag
Fontos kérdésem lenne: Mi pénzbe fáj egy használt 9600PRO és/vagy egy 9600XT?
-
cocki
tag
Nkem egy pIII mellé van betársitva egy saphire radeon 9600 pro most éppen 408/680 megy eredeti hűtővel +ram borda de majd szerválok majd új hűtőt és megy ez majd feljebb is mert a ram melegszik még igy is de nagyon amúgy 3dmark 2001 :7001 pont 3dmark 2003 alatt 3430. elég jó mert majdnem minden megy rajta még egy ilyen processzorral is.
-
via_mala
tag
RadLinker: Bővebben: link
Csak óvatosan kell vele bánni! -
via_mala
tag
válasz
PirosHello #354 üzenetére
A Samsung grafikus memóriákról:
És egy helyes kis táblázat: Bővebben: link
K4XXXXXXX-[Suffix]
Part No. Suffix Description
12 1.25ns (800MHz)
14 1.429ns (700MHz)
16 1.667ns (600MHz)
18 1.818ns (550MHz)
20 2.0 ns (500MHz)
22 2.2 ns (450MHz)
25 2.5 ns (400MHz)
2C 2.67 ns (375MHz)
2A 2.86 ns (350MHz)
33 3.3 ns (300MHZ)
36 3.6 ns (275MHz)
40 4.0 ns (250MHz)
Tehát 2.8 ns-os DDR SDRAM-nál érdekes módon a szám vége nem 28, hanem 2A.
ETRON memóriáknál már tényleg az utsó 2 számjegy a ns: Bővebben: link
Hynix memóriákhoz: Bővebben: link
És egy táblázat: Bővebben: link
3vriko:
A tokozásról nézd meg a #306-os hozzászólásomat. -
horrich
csendes tag
Sziasztok, megtudná valaki mondani hogy lehet a videókártyám Mhz-ét húzni? Úgy halottam hogy valami atis szoftver kell hozzá.Természetesen 9600prom van.
-
PirosHello
senior tag
Na, tegnap megnéztem, kb. olyanforma, mint Neked (talán kicsit tágabb határok között mozogva 20.....45-50 fps). Persze attól függ, hogy éppen hol vagyok, mert a tengerparton 45-50 fps, bent a ''várban'', ahol ezren lőnek rám, ott kb. 20 fps körüli (itt már nem is kicsit beszaggat). Mindez very h-on, medium AA-n, NoAF (illetve 1-esen, mert az az alap AnisoFilter a játékban)....
-
PirosHello
senior tag
Legtöbb grafikus memóriacsippen nem látszik egyből, de ha pl. Samsung csippek, és az utolsó két szám 33, akkor 3,3 ns-os, de biztosat csak a következő honlap megnézése után tudhatsz: Bővebben: link (persze samsung esetén él a link) A tokozását meg kérdezd via_malától, ő már egyszer ezt leírta korábban, hogy melyik tokozás hogy néz ki, és mi a különbség.........
(Bár az általam megadott link most nekem sem megy valamiért)
[Szerkesztve] -
via_mala
tag
Ha a proci csak 400 MHz-es, akkor ez 9600 Pro, uis az XT GPU-ja 500 MHz-es.
Grafiqs
őstag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem: Hogyan tudom egy videokártyáról abszolút biztosan megállapítani, hogy milyen tipus.
Konrétabban, hogy az SE vagy PRO vagy 9600XT???
Amit tudok róla: 9600 Series az XP szerint és 400/600 Mhz-es a RadLinker szerint.
Fontos lenne és elég sürgős! -
3vriko
csendes tag
Sziasztok! Melyik gyártó ati 9600 proját ajánljátok?
-
Sianis
addikt
annyi különbség van az új verziók között, hogy mindíg valami újítás van benne, pl VPU Recover nem volt a 3-as szériában, ha jól emlékszem, ami azért jó, mert ha valami elszúrsz a beállításánál, és összeesik a rendszer, akkor visszaállítja magát egy default módba, amiben biztosan elindul a gép! ha már egyszer stabil a géped akkor kilehet kapcsolni, de ha új és még nem tuti akkor érdemes, mert szerízelni is egyszerűbb lesz, ha baja esik. grafikailag nem tud változni a driverektől, hiszen nem a chipet, csak egy drivert cserélünk! nekem karácsony óta üzemel a Powercolor ATI Radeon 9600 pro 256 DDR, és semmi gondja nincs, még a hűtéssel sem, de ha valakit izgat, hogy picit melegnek érzi, akkor nyugodtan, de gyárlag nem adnak ki olyan kártyát ami képes elfüstöli magán NORMÁLIS használat mellett! asszem ezzel kimerítettem most magam egy időre, megyek tanulok az éretsségire...
-
via_mala
tag
Sappire Radeon 9600Pro 128 MB (3.3ns Samsung) (400/600 alapfrekin): 3304
3Dmark03 v3.4.0: 3304
3Dmark2001SE b330: 11154
Ja és ez WinME alatt. Majd WinXP alatt is kipróbálom. -
PirosHello
senior tag
-
Balli
őstag
Senki?
-
Balli
őstag
Melyik Catalyst használjátok? Melyiket érdemes feltenni?
-
Tacso
aktív tag
válasz
PirosHello #338 üzenetére
Nincs mit! Várom a fejleményeket!
-
PirosHello
senior tag
Akkor a 2.1.1.is jó, köszi, már le is jött...
-
Tacso
aktív tag
Nekem a 2.0-ás verzió van! Ezt letöltheted pl innen:
Tacso
aktív tag
válasz
PirosHello #333 üzenetére
Persze! Van egy FRAPS nevü kis progi, ami folyamatosan mutatja az éppen aktuális fps-t (mint a 3dmark-ban)! Egyébként ezzel a progival még sctreenshotot + rövid videót is felvehetsz! Szóval tudom ajánlani!
-
Tacso
aktív tag
válasz
PirosHello #328 üzenetére
Nekem 1024x768 very highban, vagy High-ban, de Medium AA beállításokkal 25-35 fps...!
A kártya nincs húzva, csak a processzor 2100Mhz-re (2000-ről), ami szinkronban megy a ramokkal! -
Bohus
aktív tag
Giannitól vettem egy Gigabyte Radeon 9600Pro-t. Csak jót tudok mondani róla. Egész jól tuningolható, mag 400>460, memó 600>690, mindenféle extra hűtés nélkül, 3DMark2003-ban 3800 pont (256MB Ram és P4 2400MHz társaságában).
-
horrich
csendes tag
válasz
PirosHello #328 üzenetére
Nekem Saphire 9600PRO-val (xp1800+ ,512Kingston ram, Abit Kd7nincs semmi húzva) minden extra high-on megy simán.(persze AA és AFiltering nélkül).
[Szerkesztve] -
PirosHello
senior tag
A Far Cry kinek milyen felbontáson megy ezen a kártyán? Nekem 1024x768-ban High beállításokkal, NoAA, NoAF...Magasabban már szaggat sajna....
-
PirosHello
senior tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz....
-
qpakcovboy
őstag
Ati Tool nevű progit ajánlom mindenkinek aki tunningolni akar, és nem túlhajtani!!!
-
nos14
csendes tag
Hány pénz az ATI kártya?
-
PirosHello
senior tag
válasz
via_mala #317 üzenetére
S-Video-RCA nekem nem kábel, csak egy egyszerű dugós átalakító: az egyik oldala (amit a kártyába dugok) S-Video, a dugó másik fele pedig egy egyszerű RCA lyuk.....Ebbe dugom az RCA-RCA kábelt, amit aztán a TV-be....Ez lenne a Te általad említett ''TV kábel''????
Mert ilyet kapni bármelyik boltban is.....Olyan, hogy ''DVD átalakító'' pedig nem létezik, úgyhogy nézd meg alaposan, hogy mit is kapsz hozzá....
-
via_mala
tag
válasz
jattila40 #316 üzenetére
E-mail-ben értekeztem Gianni-val és ő a következőket ígérte a kártyához:
CD (ez gondolom a driver CD), Power DVD szoftver, TV kábel, DVD átalakító
Az általad emlegetett S-video to RCA kábel tényleg nincs benne, bár lehet, hogy a TV kábel lenne az????
(Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyenlőre nem tervezem a TV-vel való összekapcsolását, így ez a kérdés részemről nem bír túl nagy jelentősségel.
Persze azért megkérdezem: mennyibe kerül egy ilyen kábel csináltatása, mert S-video bemenet tuti nincs a TV-nken (régi)?) -
jattila40
tag
válasz
via_mala #304 üzenetére
Én is Giannitól vettem a kártyát (Gigabyte ati 9600 pro, 128 MB 3,3n-os Samsung ram), és szerintem igen jó kis darabnak néz ki. Mindenféle extra hűtés nélkül stabilan megy 470/680 Mhz-en, ekkor a 3DMark03 3840 pont, az Aqumark03 29170 pont, azt hiszem ez elfogadható. Arra azért készülj fel, hogy Giannitól csak a kártyát kapod, semmi mást. A drivereket le kell töltened, és nem kapod meg az S-video RCA átalakító kábelt sem, amit egyébként boltban mindíg mellékelnek. Ez azért érdekes, mert az ATI-hoz spec. kábel kell, nem jó amit külön veszel. Vagy csináltatsz egy ATI-hoz való kábelt (venni nem lehet), vagy marad az s-video s-video megoldás, ha a TV-d támogatja. Még valami: több helyen olvastam, hogy a TV-vel való összekötés közben nem szabad a kábelt ki-be dugosni, mert tönkre vághatja a kártya TV kimenetét. Csak teljes áramtalanítás után kísérletezz, állítólag a TV-t is ki kell kapcsolni (nem távirányítóval!).
-
zfarkas
senior tag
válasz
PirosHello #313 üzenetére
Asszem az lesz, hogy a GF4-emet beletesszük a gépbe, és hadd szóljon. Szegény Zsé nem bír már semmit sem csinálni a gépével, és már így néz ki:
-
PirosHello
senior tag
Akkor passz...Én ilyenkor (ha még garis), visszaviszem saját gépemmel együtt, hadd lássa a bótos, hogy nem a levegőbe beszélek....Aztán következik az, hogy hagyjam ott egy napra, oszt vagy tudnak vele mit kezdeni (esetleg kipróbálják másik gépben), vagy jön az új alkatrész.......
-
zfarkas
senior tag
válasz
PirosHello #310 üzenetére
Passzív hûtésû kártya, ha ránézel olyan, mintha most vetted volna ki a dobozból. A ház jól szellõzik.
-
zfarkas
senior tag
válasz
PirosHello #308 üzenetére
A srác a haverom. Nem húzza a kártyáját. A VPU recover-rõl nem tudok mit mondani.
-
PirosHello
senior tag
Bocsi, lehet, hogy GPU Recover, már nem emlékszem.....
-
PirosHello
senior tag
Húzod a kártyát, vagy alapon járatod? Próbáld ki, hogyha a VGA Tulajdonságok, Speciális, VPU Recover fülön a ''VPU Recover engedélyezve'' mellől kiveszed a pipát, akkor is ezt csinálja-e.... Persze, ha alapon jár a kártya, akkor ez nem szabadna, hogy bezavarjon, (hacsak nem rossz a kártya)...
-
via_mala
tag
válasz
via_mala #301 üzenetére
Hosszas utánakeresés eredményeképpen megosztom veletek a tudást:
A TD jelentése: TSOP DDR
A TSOP jelentése: Thin, Small-Outline Package
Ez pedig nem más mint a memória tokozásának fajtája, ami jelenleg a legelterjedtebb az memóriaiparban.
Néhány fotóval illusztrált cikk a TinyBGA rögzítés és a TSOP tokozás összehasonlításáról:
Lényeges különbség még a méret mellett (a TinyBGA a kisebb), hogy a zajszintje is a TinyBGA-nak a kisebb. Valamint a TSOP tokozású memóriák max. frekije 150-180 MHz, míg a TinyBGA-é 250-266 MHz! (Tuning szempontok!)
Természetesen a hőleadása is a TinyBGA-nak a kisebb.
TSOP (Thin Small Outline Package):
CSP (Chip Scale Package) - BGA (Ball Grid Array) kapcsolattal:
A képeket az Ultimate Memory Guide-ből vettem: Bővebben: link
És AMD-s egy cikk a CSP-ről, konkrétan Fine-Pitch Ball Grid Array (FBGA)-ról:
És még egy kicsit a tokozásokról (A+ Exam Cram 2 c. könyvből): Bővebben: link
(Mellesleg a jövőben megjelenő Crucial gyártmányú DDR2 memóriák már mind BGA chip-tokozást fognak használni: Bővebben: link
)
Hát talán ezért olcsóbbak a TD memóriajelzésű videókártyák.
Uff. -
Zsee
csendes tag
Hi!
Az lenne a probémám, hogy a C3D 9600 videokártyám van és valami miatt állandóan kilép a játékokból. Csak ugy semmi üzenet nélkül.
Pl FarCry -nál : valami memoria olvasara hivtkozott vagy ilyesmi.
De a többi game-nál semmit! az elején még a 3dmark is végigment de most már az is kilép futás küzben.
Adjatok valami tanácsot hogy mi lehet a gond.
Asus A7N8X + 2200+Amd + 512 Ram + C3D Ati 9600 -
-
jattila40
tag
Megpróbálom újra feltenni a kérdésemet, hátha valaki tud válaszolni.
1. A képfrissítési frekvenciát hogyan lehet 60 hz fölé emelni ''normális'' módon (nem PowerStrip-pel). A monitor beállításnál hiába adok meg magasabb frekvenciát, marad a 60Hz. A monitor viszonylag régi (Daewoo 1511B), de jó kis darab. Ehhez kellene driver, vagy csak a Windows XP hülyéskedik?
2. A TV kimenetet nem tudom használni, csak zaj jelenik meg a TV-n. Az a gyanúm, hogy az S-video-> RCA átalakító kábelem nem jó a kártyához, ugyanis eredetileg ezt egy Hollywood+ kártyához kaptam. Erősítsetek, vagy cáfoljatok meg ez ügyben.
3. A kártyát (Gigabyte 9600 Pro, 128 mb 3,3 n Samsung ram) 470/680 MHz-en tudom stabilan járatni. A 3DMark03 ekkor 3840 pont. Elfogadható ez ettől a kártyától?
Mindenkinek előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest