- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
válasz
ádikácska #48127 üzenetére
Nem nézted a hőfokokat? elég gyanús hogy elmelegedett valami. ram, gpu, vrm.
milyen hűtést használsz?banderasz77: én az ati mellett voksokok, és nem csak azért mert elfogult fanatikus ATI őrült vagyok, hanem azért mert szebb a képe egy ati-nak mint az nV-nek. és mellesleg ezért vagyok ati fan.
Mellesleg hallotatok már valamit a 2 gigás 4870-ről? szerintetek kell az a 2 giga valamihez?
lehet lecserélem, de csak ha megéri. -
proof88
addikt
-
HSM
félisten
válasz
ádikácska #40208 üzenetére
Attól függ, mihez... GTA4:esélytelen, cpu limited lenne még 4ghz-en is bőven, ami eléggé necces E6550-el, de pl a Crysis szépen fut 3ghz körüli órajellel, de akár még alapon is.
Viccet félretéve attól függ, mivel akarsz éppen játszani, amúgy amíg jól megy a gamma, addig minek aggódni?
Én pl. eddig alapon hajtottam a quadom, semmihez se kellett húzni, de pl. a GTA4 érezhetően gyorsbb 3ghz-en, úgyhogy most már 3ghz-en megy...
-
MarioAna
senior tag
válasz
ádikácska #22732 üzenetére
Nekem CoD1-ben az E2180 3GHz+HD4850 a 125 FPS-t leadja mediumon 1280-ban (125 atomstabil, el se mozdul onnan) de a 250FPS már nem, pedig ez lett volna a célom. Mikor nincs lelimitelve az FPS akkor 400-600 között van a max, de leesik olykor 140-re is. Ez egy ilyen játék...
-
cizoe
őstag
válasz
ádikácska #22729 üzenetére
Ja és szvsz alapórajelen nem hajtja ki a procid a 4850-et, így főleg amiatt is lehet. Húzz rajta picit, lehet elmúlik a problémád.
mod: AZ is lehet, mivel rengeteg szervertulaj szétmoddolt, scriptelt mapokat tesz fel, megeshet, hogy valami szarul van megírva, összerakva és akasztja a procit.
-
emmm
őstag
válasz
ádikácska #13962 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, de végül a tápos topicban lebeszéltek róla. Vettem helyette egy 400 W-os FPS tápot, igaz, azon nem volt 6 pines tápcsati, de a 4850-hez adtak. Hasít a kártya
Egy kérdés:
Valóban eléggé melegszik a 4850. Soha nem volt még Ati kártyám, nézegettem a CCC-ben a beállításokat, de a venti állítást én nem találtam. Szeretném egy picit feljebb húzni (olvastam már több optimalizált custom beállítást). De ezt hol a rákban kell?Ha van rá topic, akkor bocsesz.
-
BalintUG
tag
válasz
ádikácska #13884 üzenetére
Szevasz 550es CSíftek szerintem teljesen korrekt 4850/70hez. még a 450es CSíf-el sem kéne félned semmitől... 550 meg tökéletes jók azok a tápok. Corsair vx450-en pedig ne is gondolkozz
abból a lóvéből amioel többe kerül sjó derekasan letudod magadat inni és az mégiscsak hasznosabb
-
tibz03
őstag
válasz
ádikácska #13676 üzenetére
Szia!
Mindenképp cserélj tápot. Nem is a "Wattal" lesz problémád, hanem a "minőséggel" (nem véletlenül tettem idézőjelbe, hisz Codegenről van szó
). Pár ezer Ft-ért kapsz 400W-os FSP-t, az jó lesz, de ha 10k körül hajlandó vagy rászánni, akkor bőven van választék.
eXodus: Nem igazán értelek, szerintem egyszerű a képlet (az egyszerűség kedvéért nézzük a tavalyi helyzetet, 8800-as széria): veszel egy 100k-s VGA-t, 2-3 hónap múlva 50-et (se) ér. Vagy veszel egy 40k-sat - ami persze nem is lesz ott teljesítményben, de - buksz rajta 2-3 hónap múlva 20-at. Nem mindegy az a 30k szerintem. Ma pedig mindenképp megéri 40k-s VGA-t venni (4850).
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest