Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
Felháborítónak tartom az Annus Adrián viselkedését. Jól felhúztam magam ezen a dolgon most reggel. Hogy lehet valaki ilyen? Szánalmas!!!! Így is van elég bajunk az olimpián mégjobban belekever minket a xarba ezzel a viselkedésével, mert, hogy ö megmutatja, hogy milyen laza csávó és tojik a szabályokra. Meg is érdemli ... milyen ember az ilyen???
A doppingvizsgálatról meg annyit, mint ahogy elöttem is mondta egy kedves forumozó (sajna nem tudom most a nickjét), hogy ha tiszta a lelkiismeretem akkor nem kockáztatom meg az aranyérmem (amire az életemet feltettem) ilyen hülyeségekkel, segítem a vizsgálatot és ha kell ottmaradok reggelig is, hogy megnyözzem az orvosokat, hogy magam, egyedül, szerek nélkül értem el és érdemeltem ki az aranyérmem. Egyszer kilehet bírni. Engem nem érdekelne, hogy hányan néznek hunyozás közben ha az olimpiai érmem sorsa és a országom becsülete forogna kockán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nyaralás topik
- OTP Bank topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Suzuki topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest