Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat13
senior tag
Továbbra sem látom, bizonyítottnak, hogy ki doppingolt és ki nem, az m1 Hiradóban hangzott el e következő mondat, ''Gyurkovics Ferenc doppingtesztje valószinűleg pozitív lett, ezzel kapcsolatban ma 15:00 kell megjellenie a magyar csapat képviselóinek a WADA előtt'', mi van?
Theát nem látom bebizonyítva se Fazekas se Annus doppingvétségét, de az ártatlanságukat is, viszont az, hogy a WADA képviselői eljönnek Szombathelyre, sőt még Adrián lakására is elmennének, azért a vizelet mintáér, szóval emberileg nem tudom elfogadni Adrián magatartását, nem ismerünk minden részletet és azt is eltudom képzelni, hogy simán kihoznák pozitívnak, de a végeredmény elvileg ugyanaz, ha pedig negatív akkor meg buli!
Azt, hogy kikészült a családja azt megértem, de végülis lehet, hogy ő tudna azért tenni, hogy ne így legyen, persze amit most csinál erre az is megoldás, de én magam nem tudom megérteni! -
Vörös Zsuzsa megint jól áll, most a negyedik, összetettben második.
viszont az összetettben nagyon jön fel a vívás első két helyezettje, a Pinette, és a Rublevska -
scang
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
most erre mit írja
üldözési mánia?
mindegy, sokak szemében mártír lett és ez volt a célja...
''A családom az idegösszeroppanás szélén áll, anyukám és apukám nyugtatókon él, a feleségem tönkrement. A kislányom nem ért semmit, csak látja, hogy mindenki ideges körülötte. Retteg, nem érti mi van. Annyit lát, bántják az édesapját, és azt kérdezgeti, apa, ugye nem csuknak börtönbe? ''
egy picit túlzás nem?
másfél nap alatt tönkrement a család, a szülők meg rászoktak a nyugtatóra és azon élnek.
valaki nagyon jól megfogalmazta ezt a levelet... -
net84
őstag
Téged kever bele a szarba? Ki az isten vagy te? Most téged sajnáljon mindenki azért, hogy Annus szabad akaratából döntött valamit és az neked nem tetszik?
Ez a szánalmas! Sajnálja mindenki az olyan embert, aki azért került most rosszab helyzetbe, mert Annus és Fazekas úgy cselekedett, ahogy ők azt jónak látták!
Eddig is leköptem a külföldit, ez után is lefogom! A véleményükre meg egyenesen sz@rok! -
AND1
őstag
Felháborítónak tartom az Annus Adrián viselkedését. Jól felhúztam magam ezen a dolgon most reggel. Hogy lehet valaki ilyen? Szánalmas!!!! Így is van elég bajunk az olimpián mégjobban belekever minket a xarba ezzel a viselkedésével, mert, hogy ö megmutatja, hogy milyen laza csávó és tojik a szabályokra. Meg is érdemli ... milyen ember az ilyen???
A doppingvizsgálatról meg annyit, mint ahogy elöttem is mondta egy kedves forumozó (sajna nem tudom most a nickjét), hogy ha tiszta a lelkiismeretem akkor nem kockáztatom meg az aranyérmem (amire az életemet feltettem) ilyen hülyeségekkel, segítem a vizsgálatot és ha kell ottmaradok reggelig is, hogy megnyözzem az orvosokat, hogy magam, egyedül, szerek nélkül értem el és érdemeltem ki az aranyérmem. Egyszer kilehet bírni. Engem nem érdekelne, hogy hányan néznek hunyozás közben ha az olimpiai érmem sorsa és a országom becsülete forogna kockán. -
faster
nagyúr
Dopping-sagának még nincs vége:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Sam
csendes tag
Szegény szpíker a tv-ben hányszor fogja még mondani, hogy megszületett az 5. magyar arany...
-
Szeni
aktív tag
Már én is azt várom, legyen vége. Nézhessem a megszokott műsoraimat a TV-ben, mert már a többi sportág sem érdekel, elment a kedvem az egésztől.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
a levél:
Bővebben: link -
borsi
tag
Nemsoká férfikézi

Remélem át tudjuk hozni a jó formát és megmutatjuk a csajoknak
HAJRÁ -
net84
őstag
Nem a wadára, hanem a görögökre értettem! Ök csinálták az olimpiát, nem más! A wada más tészta!
Nem kell aggódnod! Nam olyan görög, aki velem ért egyet és a háta közepére nem kívánta az olimpiát... (özvegyek, apa nélkül maradt gyerekek.... Soroljam?)
Annost megértem.... Olvasd el a Vas Népében a levelét! Vágat! -
Yaye
őstag
Na, én magam részéről befejeztem a pisi-sagát. Virtuálisnak tekintek minden magyar atlétika-bírkózás-súlyemelés érmet, akármilyen színű is. Tehát akkor van 1 vívás arany, 1 lövészet és 1 férfi kajak, az 3. Annusék és társaik meg mennek a recycle binbe.
-
Integra
titán
heyy, de jó lesz ha végre vége az olimpiának....
újra nézhetem a szombati motogp időmérőket, az sbk és ssp futamokat is, újra lesz időm csajok hosszabb megszekszuálására, nincs idegesség dopping és olimpia miatt.... legalább 4 évig
igaz lesz téli olimpia is félidőben...
álom, édes álom
-
borsi
tag
Ne bántsátok Őket. Ennyire voltak képesek...
Így legalább tiszta marad, nem lehet rá mondani hogy doppingolt. Most már ki tudja
-
net84
őstag
Ezt a hozzászólásomat felőlem ki is förölhetitek, de ki kell, hogy mondjam (írjam)!
BASZÁK MEG A GÖRÖGÖK AZ OLIMPIÁJUKAT!
Ki tudja, hogy pontosan hol vannak per pillanat a wadások Szombathelyen? Szívesen közzétenném a helyi rádióba..... -
Lord Zero
addikt
ide is beírom:
ha én nyerek, tiszta vagyok és tisztázni is akarom magam, továbbá valóban zsigerből felháborít a gyanúsítgatás meg miegymás 4 hugyozás után, akkor én bazz még hugyozni fogok 14szer is ha kell, és nem hagyom magam se lejáratni, se megfosztani, se keresztre feszíteni, se mártírt csináltatni magamból
persze mindezt akkor, ha tudom, h tiszta vagyok és azt akarom, h ezt az utolsó tetű bizottsági tag és hülye aberrált sportorvos is tudja!
(és nem hiszem, h ez annyira eszement viselkedés lenne, h ne lehessen elvárni egy felnőtt embertől) -
divot
veterán
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Beírtam az együttérzünk veled Adrián topicba, hogy zárható.

-
Travelos
őstag
Vörös nagyon jól áll, összetettben harmadik, de olyan sűrű a mezőny, hogy az első négy helyezett 9 másodpercen belül van!!!
-
divot
veterán
No comment: ''Annus Adrián nem tartja meg kalapácsvetésben szerzett aranyérmét. Edzője, Vida József megerősítette, hogy a sportoló tisztában van vele, hogy a Doppingellenes Világügynökség (WADA) Szombathelyen várja, de - bár ő is a városban tartózkodik - nem akar találkozni a WADA képviselőivel. Döntése megmásítására orvosa, dr. Pikó Károly, és Köpf Károly, a magyar olimpiai csapat helyettes vezetője sem tudta rábírni.''
-
Travelos
őstag
sajnos nem érdemes szurkolni a kéziseknek, én már sokszor megfogadtam, hogy nem érdekel, de mindig elcsábulok, de minek??
nem az 5. hely a baj, az is jó, de ezek a lányok sokkal jobbak lennének mindenkinél, csak fejben nincsennek seholsem a többiekhez képest
nemis, inkább mentalitásban! -
Egon
nagyúr
Íme a példa az egyik szélsőségre. Félremagyarázások, tényferdítések, figyelmen kívül hagyások.
Pl. még jóval a doppingbotrány kitörése _előtt_ eldöntött tény volt (Annus le is nyilatkozta), hogy kocsival jönnek haza csütörtökön.
A további ''tények'' 2-3-4. pontja egyszerűen nem igaz... -
Speccy
aktív tag
-
F-ECT$
titán
Annus és Fazekas is doppingolt. Ez van.
-
-
borsi
tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
És szerintem ezeket a sportólókat edzéseken már annyiszor megalázták...ekkora tétért simán ki kéne még ezt a picit bírni.
Éppen ezért kezdek kételkedni bennük.
-
Sam
csendes tag
De jó, két 2834-es hozzászólás van.
Ha fasiszta lennék, akkor mostani elkeseredésemben azt találnám mondani, hogy az egész doppingoló bagázst, orvosostul, edzőstül fel kellene jelenteni (ez most úgy is divat) magyarország, és a magyar sportolók jóhírének, hirnevének a tönkreba***sa miatt. Mert ugye van olyan is, hogy felelősség!
De nem vagyok fasiszta, csak elkeseredett... -
Speccy
aktív tag
idezet a dk-bol, bocs a hosszusagert...
''
Idézet egy orvostól...
Egy orvos vagyok, aki eddig imadta a magyar olimpiat, de elvettek az örömöm... Sajnos itt tobb dologrol nem esett szo, induljunk ki a tenyekbol....
1, Biologiailag nem kepzelheto el, hogy egy embernek itatas mellett ilyen hosszu ideig ne legyen 75 ml vizelete. EZ TENY! - ezen sajnos nincs mit vitatkozni...
2, Nagyon konnyu a vizeletet manipulalni. Ezert nem veletlen, hogy a 25 ml nem eleg... A ferfi hugycso hosszu, ezert elkepzelheto, hogy akar
20-25 ml vizelet (melyet kivulrol nyomnak bele) legyen benne. Tehat a bizottsag nem azert nem fogadja el a 25 ml-t, mert keves a vizsgalathoz, hanem azert, mert az meg nem biztos, hogy a holyagbol jon.
3, Meg a holyagban levo vizeletet is konnyu manipulalni. Egyszeru
eljaras: kateterrel gyorsan ki lehet mosni a holyagot akar egy WCben is, majd helyette egy masik ember vizeletet benyomni. Az illeto azonnal ezt a vizeletet mindenki szeme lattara kiuriti... ...igy tiszta marad...
.....CSAK, ha a vizsgalat elhuzodik, akkor mar nem olyan egyszeru a dolog, mert a sajat vizelete keveredni fog az idegen vizelettel es megvan a veszelye, hogy kimutatjak az anyagot... ...ezert akar ertheto, hogy a sportolo egyre idegesebb...
NEZZUK A TOVABBI TENYEKET:
1, Az illeto es annak orvosa (aki vastagon benne lehet) alairjak, hogy gyorsan tavoznak a helyszinrol... 2, Masnap nem elerheto a sportolo 3, felmerul, hogy esetleg egy masik magyar aranyat nyert sportolot is ujra megvizsgaljanak 4, erre a sportolok (gepkocsival, ami nem kovetheto) azonnal tavoznak - holott nem is azzal mentek... es tulajdonkeppen elerhetetlenek 3 napig, ami utan mar a modern doppong szerek zome kiurul a szervezetbol... 5, ezt kovetoen ismet egy magyar csoda: nem tud egy ujabb sportolo pisilni... ...majd fel oraval ezutan (mikor is eleg ido atmosni a holyagot), megtanul.... 6, Az ezustermet nyert sulyemelonk is ido elott hazautazik... 7, vezetoink ossze vissza egymasnak ellentetesen nyilatkoznak... 8, ja egy magyar sulyemelo mar megbukott... -
rafi
tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Valamit csináljanak,de gyorsan!!!Nem igaz,hogy nem lehet közvetíteni a felek között!!!
Annus,meg menjen brunyálni,mert az egész országtól veszi el az aranyat!!!
Ezzel segíthet a barátja tisztázásában is!!! -
törölt tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Micsodát???? ezek????
Én ha sportminiszter lennék 1 héttel a megnyitó előtt már Athénba lennék és bájolognék meg tárgyalnék meg intézkednék meg mit tudom én mit csinálnék!
Erre ez az ''autista'' mit csinál? Le se szarja a dolgokat.
Ezzel az egész Magyarországgal tele van a faszom.

( -
Travelos
őstag
Jön fel Vörös, mint a talajvíz, pár pontra van az összetett 2. helytől. HAJRÁ!!!
Úszásban ő nagyon jó!!!
Ha minden rendben lesz, három szám után akár első is lehet! -
Flash (The Original)
tag
Azért jó lenne ha most gyorsan elébemennének az elvételnek, és lépnének valamit!
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Igaz őket ki is hagytam a szórásból, takarodjanak jó messzire Magyarországról!

-
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
pontosan, nem magáért, hanem az országért sem ártana, ha együttműködő lenne őkelme.
-
borsi
tag
Na Komlósi Gábor nem szolgált jó hírekkel.
Emberileg megértem Annust, nem tűri a megaláztatást. Mégis egy élsportoló ha egész életében erre készült, miért nem bír ki egy kis szenvedést?? Ráadásul tisztázhatja magát, hogy nem elmenekült, hanem tervezetten utazott haza. A minta manipulációval kapcsolatban annyit, hogy biztos vagyok benne, hogy elkisérheit a laborig 1 magyar megfigyelő.
És utoljára: szerintem egy élsportoló aki oly sok örömet okozott a bajnoki címével, a magyar nemzetnek is tartozik annyival, hogy mindent megtesz hogy megtartsa az aranyérmét. -
Vörös Zsuzsa most egy kicsit visszaesett, a 10. helyen van, becsúszott két vereség.
összetettben harmadik -
törölt tag
Most kimondom mit gondolok:
Elmegy mind a két fél a büdös rothadt picsába! Az Annus azért mert nem veti alá magát a vizsgálatnak, akármi lett volna az eredmény még ha pozitiv is akkor is tökmind1 mert úgyis visszavonul. Így viszont soha nem fogja lemosni magáról hogy doppingolt. ''Nem elég tisztességesnek lenni annak is kell látszani''
Azok a fasszopó wadások is rohadjanak meg mert a mi 6 aranyérmünk fáj nekik viszont a 20on 30an aranyérem az rohadtul nem érdekli őket
Az egész olimpiától úgy elment a kedvem hogy az hihetetlen
Ez már rég nem a sportról szól, mindenki ott doppingol ahol tud, ahol a bírok nem számítanak ott ottvannak a wadások ahol meg eggyik sem lenne ott pofára mennek és amelyiknél tényleg eggyik sem játszik ott meg betlizünk

(

[Szerkesztve] -
Travelos
őstag
A vívás felénél Vörös visszaesett a 10. helyre, de sűrű a mezőny!
-
Yaye
őstag
Na, Annus még szűk háromnegyed óráig aranyérmes. Klassz.

[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Ezt nem hiszem el...

A töketlen sportvezetés miért nem csinál semmit?!? Közvetíteni kellene a NOB és a sportoló között, kompromisszumos megoldást keresni; ha Annus fél a manipulációtól, akkor garanciákat keresni (pl. 75 ml helyett 150 ml levétele; a plusz mennyiség független laborban történő vizsgálata) stb. stb.
Az a kötsög Aján is olyan nyilatkozott, hogy majdnem összetörtem a TV-t. Csak azt nem javasolta, hogy vizsgálják meg még tízszer azokat is, akiket eddig békénhagytak...
Tipikus magyar történet, magyar szereplőkkel. Hibázó (vagy doppingoló, ez már soha nem fog kiderülni) sportolók, inkompetens sportvezetés, két pártra szakadt szurkolóhad (nagyon szélsőséges megnyilvánulásokkal: más fórumokon olvastam olyat is, hogy ''dögöljenek meg a kötsög doppingolók''). És a legszomorúbb: az embernek az az érzése, hogy már megint elvettek tőlünk valamit, valami fontosat...
-
-
Travelos
őstag
az öttusa egy igazi sport, rohadt nehéz, egész nap ott kell lenni fejben is, testben is!!
-
Travelos
őstag
Vörös Zsuzsa holtversenyben a harmadik 11 kör után a vívásban!
-
Na most mondták az MTV-n h Gyurkovicstól is elveszik az ezüstöt mert anabolikus szteroidok nyomait találták a mintájában...
A biológia tanárom mondta egyszer, hogy a modern sport az orvostudományról szól, mert az ember teljesítőképességét már nagyon sok sportágban túlszárnyalták és egyszerűen képtelenség lenne némelyik eredmény.
Itt már azon megy a harc, h kinek van jobb orvosgárdája, és hogy ha esetleg valaki olyan szerekhez nyúl, akkor azt úgy tegyék, h a maximumot hozzák ki a kúrából, majd napra, talán órára pontosan megkezdjék a nyomeltüntető procedúrát is. Itt azon áll vagy bukik a dolog, h kinek ügyesebb a dokija.
Gyurkovicsról viszont nem csak mert magyar, hanem ''csak'' nem tudom elképzelni h doppingolt volna, de nem értem, h hogy a túróba lehet ezzel lebukni. Ennyire nem hülye senki! Nem?
Szóval már bocsánat, de szerintem a görögök a futóik elbukása óta hiperérzékenyek lettek talán, és a vizsgálatot végző orvosaik kis szeroidokkal álmodnak és ott is azt látják-keresik ahol nincs is...
De a lényeg marad, rég voltam ennyire lehangolva egy olimpiától. -
borsi
tag
-
Integra
titán
válasz
Travelos
üzenetére
ez így is van, sakk rulz

azért maradok a motorknál mert két kerék nem négy kerék, hülye is tud autót vezetni, motor már más kérdés.
itt ha hibázol, nincs mese, ropira töröd magad, szóval mindenki a saját felelősségére szúr be a kanyarban és fog rövid féktávot. technika meg van, de imádom, elég technokrata vagyok alapból.
nézz végig egy 125-ös versenyt, most lesz a portugál futam, olyan gyilkolás és vonatozás van 45 percen keresztül amilyet sehol máshol nem látsz, ennyi idő után is akár 8an lehetnek elsők és nem egyszer van hogy ez a 8 ember 1-2 sec-en belül van huszonx kör után. ezt lehet élvezni
ja és itt a doppingnak sok értelme nincsen. gondoljunk csak kato-ra (nyogodjék békében), vagy pedrosa-ra, nem a méret a lényeg.
[Szerkesztve] -
itt van az öttusa vívás eredménye :
Vörös Zsuzsa ismét a harmadik helyen állt.
A szomorú, hogy egy győzelmet a másik magyar, Fűri vett el tőle. ha az nincs, akkor első lett volna ebben a tusában.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
-
Travelos
őstag
válasz
Integra
üzenetére
A sportokat többféleképpen lehet csoportosítani, ezek közül itt van egy:
- technikai, ezzel az a baj, hogy nem csak az emberi tényező számít, hanem a gép is
- művészi jellegű, pl. jégtánc, műugrás, torna, ezzel az a bibi, hogy pofára megy
- úszás, súlyemelés, kalapácsvetés, futás, ezzel az a baj, hogy komoly erőt igényel, ezátal doppingolhatsz
- labdajétékok, itt a bírók basszák el a dolgokat
na melyik sport a legjobb??
A SAKK
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest