Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
az eddigi
-i teljesítményével, a sportolóknak és segítőiknek: 
ha így folytatják még a 9-10 arany is meglesz !!
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
mivel eddig senki sem tudta megmondani, hogy az úszó futamok közötti zenének mi volt a címe, ezért itt is megkérdezném, emlékszik még vki rá??
mindegyik között ugyan az ment, az elején asszem csak dob, ének egyáltalán nincs benne
előre is köszi! -
Integra
titán
te jó ég, a franciák ellen mennek a lányok.........
na most megkapják a revansot a vb-ért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
Integra
titán
sajnos csak most értem haza, lemaradtam mindenről, de nagyon nagy gratula midenkinek!!!!!

hogy kaphattak ki a lányok kéziben??? -
Dufresne
addikt
Nézd az M1-et és megtudod

Annus Adrián kalapácsvetésben aranyat nyert tegnap, ma pedig Fazekas Robi nyert aranyat diszkoszvetésben és nem mellesleg itt nyertünk 1 bronzot is.
Lóugrásban volt egy 6. helyünk ma, nem kis meglepetésre
Volt még 1 ezüst vívásban a férfi csapat részéről
Emellett nyertek a polos fiúk és sajna kikaptak a lányok kéziben ma, mert sajna az ukránokon kívül a bírókkal is meg kellett küzdeni ez a véleményem...
Szóval lehet ez 1 összegzés az elmúlt 2 napról
[Szerkesztve] -
taltos
senior tag
Bocs az ünneprontásért, de egy elutazás miatt lemaradtam az egész vasárnap-hétfőről... Mi volt olyan szép??? :f
-
rafi
tag
Lányok-fiúk 2.2!!!
-
I_Am
veterán
Ja és persze gratula a magyar diszkoszvetőknek:
Fazekas Róbertnek és Kővágó Zoltánnak.
Amikor Robi megdobta a második kört hát az nem volt semmi. -
rafi
tag
Gratula a fiúknak!!!!!Első és harmadik hely!!!!!

-
Tomcat13
senior tag
Én különösen örülök Kővágó Zloi brozérmének, hiszen itt készűlt sokáig, láttam edzésen, versenyeken, fantasztikus, ledobtuk a világot!
SZÉP VOLT FIÚK !!!

-
Sianis
addikt
én mondtam, hogy nyerünk!
-
Tomcat13
senior tag

BRAVO ROBI !!!

A 4. ARANY!

-
divot
veterán
De aranyos volt a két srác a hatalmas lobogóval.

-
Árpi bá
aktív tag
JEEEEEE!!!!!!!
Hurrá!!!
Grat! -
Sixkiller6
őstag
nincs itt kecmec, lealázzuk a világot
kész vagyok
isten vagy robi, ilyen testfelépítés hatalmas hátrány ebben a sportban, és mégis elkeni az óriások száját!
szép volt robi!

igyunk! -
Szólista
senior tag
Szép volt Fiuk!Gratula!

::

[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
na most kezdjetek izgulni....
infarktus rulla
bronz megvan....
most jön alekna... félek
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
alekna sorozatban a 3. hibáját is megdobta, 4ből csak egy érvényes dobása van!!!
kővágó 3.
alekna 5. dobása is kisebb!!
[Szerkesztve] -
Szólista
senior tag
Kővágó villantott! 67 méter négy centit dobott, ezzel elvette az észttől a harmadik helyet!!! Jelenleg két magyar a dobogón! Ezt Alekna sem bírja, zsinórban harmadik kísérletét is elszúrja, így marad második. Fazekas negyedik próbálkozása után 68.92 virított az eredményjelzőn. Négy kör után 1. Fazekas, 2. Alekna, 3. Kővágó!
.

Idézet:Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
alekna elrontotta a 3. dobását is!!! talán megremeg
-
Sixkiller6
őstag
-
Sianis
addikt
Gyerünk Robi!
Meglesz a WR is csak továbbra is ilyeket dobálj!!!
HAJRÁÁÁ!!!!

-
Sixkiller6
őstag
hát nők... mondtam... az utolsó 10 perc már az ukránoké volt sajnos, de addig... ehh, nagyon féltem a lányokat a franciáktól, de ha az a meccs megvan, akkor onnan már nyerni kell az aranyat.
alekna viszont nagyon durva... óriási versenyző, nagyon erős, remek formában. ezüst szvsz 100%, senki más nem tud 70 fölött, de aleknától félek, sokkal jobban mint tegnap tyihontól és a japántól...
''holnap sem kell körmöt vágnom...'' -
Tomcat13
senior tag
Fazekas Robi iszonyat mit csinált második körben olimipai csúcsot dobni,
ez mentálisan is megviselheti Aleknát, reméljük így lesz, és még lehet nagyobbat is dobni!
Kővágó Zoli is nagyon jó, megérdemelne egy érmet!
HAJRÁ ROBI & ZOLI & GABI !!! -
Trak
addikt
Elmennek a norvég kézilabda bírók a *******-ba!!!
És mehet velük az egész női ukrán csapat is
Azért rohadtul érdekes, hogy félhullára verték a magyar csapatot (szó szerint), és fele annyi kiállításuk sem volt mint nekünk.
Kíváncsi lennék mennyit fizettek a bíróknak.
Ezt a rakás kaki olimpiát... Nem hiszem el, hogy nincsenek normális bírok sehol.
Végig jobbak voltunk... csak kicsit fárasztó állandóan felkelni a földről egy-egy könyökütés, vagy fejelés után. És volt belőle elég.
Ezt nem kézilabdának hívják, hanem pankrációnak.
Takarodjon át a fél ukrán csapat abba sportba, és a normálisabbak maradhatnak, azok talán nem verekedést gyakoroltak az edzéseken... -
Tomcat13
senior tag
Sajna kikaptunk
, ezek a bírók megint, de mindegy meg kell verni a Franciákat, és kész!
Soha ne ad fel...
-
F-ECT$
titán
Legalább Alekna hálót dobott

-
F-ECT$
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Meg a #1245-ben is nagyot mondtál

-
Sixkiller6
őstag
ezzel fazekas megnyerheti...
ha vki emléxik, tegnap is ezt mondtam, annus 83.xx-nél is
a norvég bírók viszont nevetségesek és ahhhh
amikor ferhlinget 10 méteres lövésnél a levegőben megtámasztották és lent maradt, meg sem szólaltak.
tudjátok, h nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de ez tényleg tragédia, nem hiszem, h csalnak, egyszerűen csak gyengén fújnak, és sajnos sokkal-sokkal többet tévednek a mi kárunkra -
Szólista
senior tag
Fazekas Robert Olimpiai Csuccsal vezet!

-
Sixkiller6
őstag
hááát... igazi női meccs. meglesz, szemmel látható a szakmai különbség a két csapat között.
amikor 12. perc környékén valami 2:3 volt az eredmény eszembe jutott egy régi meccs, amikor a női csapataink közül a vasas és a debrecen is európa élvonalálban volt, vmikor 1992 körül talán. debrecen-vasas meccs, 20. perc állás: 3:2, asszem 6:3 volt a félidő.. hiába no, nők... imádom őket
jól játszunk, jó állapotban, formában vannak a lányok, kulcsár csalódás, már kihagyott egy helyzetet az egész olimpián.
-
Tomcat13
senior tag
Nemsoká jönnek a kézis lányok!
Csak kövessék Kásásékat!
HAJRÁ MAGYAROK!!! -
Tomcat13
senior tag
Ez kemény meccs volt, jó csapatuk van az oroszoknak, persze ha bedobunk még vagy két fort simán nyerünk, de a lényeg így is megvan az első hely!
Szép volt fiúk!!!
-
F-ECT$
titán
Győztünk!

-
F-ECT$
titán
Ajjaj: 7:6
-
F-ECT$
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Fiúk:
Ma is lőttünk már vagy 3 kapufát, de MEGYÜNK 7:4-re!!
Lányok:
Legyen igazad! -
Sixkiller6
őstag
szerintem ezt a dolgot nem kell túllihegni. két _megremegés_ volt (2000 sydney, 2003 zágráb), de azért hoztuk a 2001es (2002es?) romániai eb-t, pedig ott is meleg volt a pite. szóval szó sincs _általában_-ról
szal az h kétszer nem jött össze, ez még nem sorsszerűség, nem a magyart sújtja a sors, ne parázzuk túl, az akkor úgy jött össze.
amúgy a vízis fiúknál megint azt látom, h nincs minden rendben. védekezés parádés, szécsinek alig van dolga. támadás szintén ölég jó, egészen a lövésig, mert ott nincs mázlink v nem figyelünk eléggé.
és ezért vagyunk nagyon-nagyon jók, még így is hozni fogjuk szvsz a meccset 2-3 góllal. ha az elődöntőre v döntőre minden klappolna, akkor megint hátradőlős olimpiai döntő lesz, mint sydneyben.
én személy szerint a kézis lányoknak szurkolok a legjobban az egész olimpián, nagyon megérdemelnék ezek a lányok. persze most jönnek csak a kemény meccsek, remélem menni fog a szekér. ott voltam zágrábban a döntőn... életem messze legnagyobb sportélménye, pedig voltam már pár helyen életemben (nou camp pl).
szal hajrá lányok, hajrá fiúk (vízisek épp most simítottak be végre egy fórt. 4-2 ide)
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Amúgy megy a vizilabdameccs!
-
F-ECT$
titán
Mi van Kiss G-vel

-
Tomcat13
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
én is a 10-et favorizálom!
-
F-ECT$
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
A női kézilabda csapat általában megremeg a nagy siker kapujában, épp itt az ideje, hogy ez +változzon, szóval:
HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ CSAJOK! -
Sixkiller6
őstag
azért nem semmi eredmény a ffi vízilabdában: horvátország-kazahstán 5:4
nem semmi, h a mieinknek nem volt még egy igazán jó meccsük, ahol mindenki, elöl-hátul jól játszott. mindig döcögött vmelyik, és így is végülis simán hoztuk a meccseket.
és köztudott kemény dénesről és a fiúkról, h sokkal jobban tudnak játszani a tornák második felében. szerintem kezdhetnek félni a többiek.
ha jól emlékszem 2 napja volt egy olaszország-egyiptom 3:2 a félidőben... itt tarolnunk kell. ha, amint kemény mondta, nem lesz egy olyan meccs, ahol 3-4 kulcsemberünk egyszerre betlizik, akkor nem lehet minket megverni.
ha már így szóba kerültek az aranyak, meg a vízlapátolók:
szinte tutira veszem a 3 aranyat a lányoknál (rögeszmém, de szvsz a páros nagyon csúnyán lealázza a világot), látva a fiúkat (a négyes egészen parádésan ment) ők is hozhatnak 2őt, akár 3at is (de 1-2 a reális)
fazekas ma nyer, ez eddig 8-9 arany, és még ott van a két csapatunk (női kézi, ffi vízi), abból az egyiket be kell húzni, de akár mind2 meg lehet.
van még öttusa, meg deák bárdos birkózásban, természetesen nem akkora esélyekkel, de bejöhet.
konklúzió, nagyon csalódott lennék 8nál kevesebbel, csalódott lennék 8cal, innen nézve reális a 9, nagyon szép lenne a 10, bravúr lenne a 11, álom a 12.
szvsz meglesz a 10.
punktum
ui: tessék optimistának lenni, és szétüvölteni a torkokat ma este -
joe69
senior tag
most jovok westendbol, ahol olimpiai fotokiallitast csinalnak, ami egy nagyon jo otlet, a fotok pedig eszmeletlen jok, ajanlom mindenkinek CSAK az egyik kep felirataban szemet szurt egy nev: PEREZ KÁROLY

[Szerkesztve] -
Integra
titán
33-17 az amcsiknak kosárban angóla ellen
-
Tomcat13
senior tag
válasz
Predator666
üzenetére
Szerintem meglesz a tíz az olyan szép kerek szám!
-
Integra
titán
alakulnak az evezőseink

-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666
üzenetére
Én azért nem tennék ilyen könnyelmű kijelentést.
-
válasz
Predator666
üzenetére
vasárnapig tart, és péntek-szombaton vannak a kajak-kenu döntők, vasárnap a csapatsportok döntői, legalábbis a vizilabda.
-
válasz
Predator666
üzenetére
több az...
szerintem úgy 8 várható, kis szerencsével több is.
pesszimista becslés szerint is úgy 3 arany benne van a kajak-kenuban, kis mákkal több is.
és ott van még a vizilabda, kézilabda is...
-
Predator666
aktív tag
Sztetek max hány arany lesz?
SzvSz: kb5 -
occsi
csendes tag
ma nem tudjatok kosarba mikor jatszik a US team?
mara lessze er munk? -
Integra
titán
most hallottam a petőfi rádióban, hogy a japán kalapácsvető srác anyja erdélyi magyar és csak az apja japán, szóval félig hazánk fia

úgyhogy az ő érmének is örülhetünk
-
Tomcat13
senior tag
17:15 Magyarország - Oroszorzság ffi vizilabda
18:30 Magyarország - Ukrajna női kézilabda
19:20 ffi Diszkoszvetés(Fazekas, Máté, Kővágó) -
F-ECT$
titán
Mi lesz ma nemzetközi/magyar fronton?
-
[amne]
senior tag
OFF TOPIC 14-ben már megkérdeztem de itt hátha hamarabb tudja valaki, egy olyan honlap címe érdekelne ahová az Olimpiai csúcsokat felírnák. Pl, 100m női futás, rekord idő, évszám, név, nemzetiség. Köszönöm.
-
joe69
senior tag
nagyon szep volt Adrian, GRATULALOK!!!
lassan pedig mindenki hangolodjon a holnap esti diszkoszra, 3 magyarral a dontoben, Adrian is ezt fogja tenni, 100% hogy ma meg nem unnepel, csak holnap, hiszen Fazekas a legjobb baratja, megvarja, hogy holnap ketten unnepelhessenek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, ezek a bírók megint, de mindegy meg kell verni a Franciákat, és kész!