Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
Sziasztok,
Mint irtam korabban, jelzem, ha van valami ami szerintem megugorja az instant shift+del parost
Nagylatoval tokeletes, teljesen le vagyok nyugozve, hogy milyen szep, es reszletes kepet kapok az untracked verziokhoz kepest! bar ez gondolom nem ujdonsag azoknak, akik mar elottem is trackert hasznaltak!
A kijarasi tilalom miatt kb kimarad a milky-way szezon eleje, igy otthon probalkozok, nezek a legkonnyebb galaxisok utan. Idokozben beszereztem egy 100-400-as sigmat.
Ez tegnap este az udvaron keszult, mindossze 2db 1 perces expo, magas ISOval(ennek fenyeben kernem kezelni, allvanygyuru meg nem erkezett meg, igy "remeg" a cucc, orrnehez, igy maradt a magas iso, es az 1 perces expok, amikbol osszeszen ketto lett jo a 11bol, igy inkabb osszecsomagoltam):
Igazabol latom en is, hogy ehhez meg sok-sok expot kellene gyujteni, hogy jo legyen, amennyire en szeretnem, igy tehat izlelgetem a szavakat, hogy bias, flat, meg tarsai, de posztom fobb mondandoja szerintem talan az lenne, hogy nagyon izgalmas tema lesz ez a fajta fotozas, tullepve az asztrotajkepek vilagan
Szep napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- 3D nyomtatás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest