- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Webistvan
csendes tag
Sziasztok!
(uj vendég mosogat)
Olvasgattam a témákat. Gyalugéppel kapcs én a (gondolom )régi, ösi módszerrel állitom be a késeket már több mint 20 éve: [link]
Mindig készülök valami pontosabb apparátra, de mikor beállitás után kiprobálom a gyalulást, minöségét, sima egyenletes, néha fényes, az anyag derégszög sarkaival szinte "kenyeret lehetne vágni". Én megelégszek ennyivel. A beállitás ideje a 3 késnél kb. negyed óra. Hogy ez sok vagy kevés, ....?
A kombinált gyalugépemet még a Tamás Árpád-nál csináltattam 85-ben. Öntvény. Azóta egyszer ujra kellett tekercseltetni a motorját de maga gép (megfelelö karbantartás mellett) tökéletes.
Kézi gépeim, kék Bosch és Makita valahogy ezekben bizom. Ugy látom itt legtöbbeknek ezek vannak. ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest