Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Webistvan #6701 üzenetére
Üdvözöllek itt a topic-ban!
Végül is ugyanezen az úton indultam el én is. Készítettem a napokban egy mágneses felhúzó ketyerét, de nem vált be. Lefotóztam, h majd felteszem, de nem volt időm erre. Aztán maradt az általad említett ősi módszer. Meglepetésemre most feleannyi időt kellett babrálnom vele, míg minden késvég ugyanannyit vitte előre a rovátkolt kis darabka alumínium profilomat.
S most jön, ami miatt ezt mind leírtam:
Mikor elkészült, majd biztos voltam a sikerben. De az elmaradt. Legutóbb öt századnyi különbséget mértem ki a ténylegesen gyalult anyagon két szélen, most viszont közel egy mm-t. Leellenőriztem újból minden késvéget, és azt rendben találtam. A gyalulás képpel elégedett is lennék, de ez nekem nem megengedhető különbség. Az anyagot nem húzza félre. S meglepetésemre bal oldalon teljesen korrektül gyalul. Azon a 15 cm-n nincs még öt század különbség se. Jobb oldalon viszont valami nem stimmel. Mint ha a kés lenne ilyen furcsán élezve, de ez logikailag nem jön össze. És nem tudok rájönni, mi lehet az eredője ennek a számomra megérhetetlen furcsaságnak. Még az is jól megnéztem, h nincs-e valami durva szennyeződés az alsó asztalon, mert logikailag ezt gondoltam az egyetlen reális kiváltó oknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Esik a hóóó!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest