Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
válasz Mezga Aladár #30460 üzenetére
Samsung UE46C 7700.
Szóval mit nem szabad észre vennem? Mit nézzek?Erre?
Azt a hibát csak most tapasztaltam, CSAK 3d-s filmnél a TV kiírja az 1920x1080 24P 3D-ben teljesen folyamatos a lejátszás. Ha átváltok 2D-re azt írja ki a TV hogy 1920x1080 de csak 60Hz akad is a kép olyan 10 másodpercenként! Erre tudtok valami magyarázatot? Köszönöm!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz Mezga Aladár #30456 üzenetére
Most komoly, had bosszantsam fel magam (a tudással meg a látvánnyal)!
Ha felrakok egy pl: isot vagy hd-t ami aminél a tv-m azt írja ki 1920x1080 24p (a média lejátszó automatára van kapcsolva és a 24p-s lejátszás bekapcsolva) és a szemem szerint teljesen folyamatos a lejátszás nincs vibrálás nincs akadás. Mit tegyek, hogy lássam?Azt a hibát csak most tapasztaltam, CSAK 3d-s filmnél a TV kiírja az 1920x1080 24P 3D-ben teljesen folyamatos a lejátszás. Ha átváltok 2D-re azt írja ki a TV hogy 1920x1080 de csak 60Hz akad is a kép olyan 10 másodpercenként! Erre tudtok valami magyarázatot? Köszönöm!
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
-
-
csocsoszán
őstag
"igen egyszerû módon" ezt írtam. Csak azért,hogy hátha veszi tek a fáradtságot és kipróbáljátok. És biztos vagyok benne ha kipróbálod, hallani is fogod. Tovább megyek ha hallod elgondolkozol, hogy ez lehet ,hogy máshol is mükõdik? Igen ez nem csak "kint" mûködik és nem csak a hangnál. A kisérletezés sok idôdet el fogja vinni ,de így lesz egy rakat tapasztalatod. Na de ne kelljen már az "ebédet" feltálalni dolgozz meg érte.
Én csak "magot" kivántam elhinteni. Mivel így egy rakat pénzt megspórólhatsz, és egy remek hobbi!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
Bocsánat nem írtam tuning sata kábelt! De például Külsô DA digitális részének tuningolását igen egyszerû módon lehet bizonyítani cserélgesd az usb kábelt, (minôségben és hosszban egyaránt!) Nagyon fogod hallani. Pedig ott aztán tényleg csak digit jelek mennek! Ugyanígy hallani ha a hálózati kábelt cserélgeted!
De légyszives vedd a fáradságot és próbáld ki! Ne csak "ez mese hisz ott 1 meg 0 megy" ezt mondjátok.
(Különben van barátom akinek a számítógépe már régóta torroidról megy )Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
"Rengeteg tuning lehetôség létezik, és már nem csak az úgymond sztereó hifit érdemes tuningolni, hanem a számítógépet is. Piszkosul hallani. Én még a média lejátszom tuningolását is tervezem csak jöjön már meg.(nagyobb doboz, jobb táp jobb alkatrészek! A képet is lehet nemcsak a hangot, nézzétek meg a jobb kábel okozta javulást, de folytathatnám......)"
Tapasztalatból irtam!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz szucsi57 #22287 üzenetére
Ilyen korrekt elemzést rég olvastam! Tanári! Nagyon örülök ezeknek az írásoknak, mert az akinek nincs tapasztalata, áhitattal és megszédülve olvassa ezeket a szakzsargonnal teli hozzászólásokat! Szalad az üzletbe megvenni, az itt ajánlott drágábbnál đrágább, jobbnál jobb cuccokat. És csak így derül ki biztosan jól teszi e! Köszönöm! (Már, hogy itt ilyet "lemertél" írni)
[ Szerkesztve ]
-
csocsoszán
őstag
válasz laccy88 #22233 üzenetére
Felhívtam őket! Google média player van ráírva! semmit sem találok róla, ők gyártatják Kínába. 1.5-ös a proci, de nem mondta meg milyen! Információt kéne szerezni, azt mondja sokat eladtak. (ha minden igaz küld egy kis plusz infót róla!)
[ Szerkesztve ]
-
csocsoszán
őstag
válasz #75912448 #21925 üzenetére
Ok! Azt hiszem teljesen egyet értünk! (azért ezt kár lett volna nem leírni!)
Bizományiban dolgoztam még a hős korban.Piszkosul szidtuk a videoton hangfalakat, mikor az egyik bámészkodó vevő megszólalt,hogy már pediglen azok nem is olyan vackok, és tudnánk e mennyi fejlesztői munka áll mögötte! Na kiderült,hogy a fejlesztői mérnök csapatban dolgozik.(akkor is vackok voltak, nem az első időszak de az utána lévők!) Na ezt csak azért mondtam el,hogy hol vannak a samsung fejlesztői akiknek kötelezővé tenném ezen írások olvasását.Mondok példát az Annex-ban ingyen kaptuk az újságokat és kötelező volt elolvasni a híreket,hogy napra készek legyünk. Az újságban megjelent vevő problémákra nekünk kellett reagálni persze az újságíró tolmácsolta. Hol vannak a fejlesztő mérnökök? Reagálni kéne! (magyarázkodni legalábbis!)Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz #75912448 #21922 üzenetére
Furcsa, de mint említettem egy pár évig javítottam öket. Próbáltam bebizonyítani,hogy majd én jobb képet csinálok mint a gyári. Elárulom sose sikerült, mindig vissza tettem a gyárit. (Pedig én nehezen adom fel! A sony-ból még régebben megpróbáltam loewe képet kicsiholni, de az sem sikerûlt! Kutyából nem lesz szalonna!) Enyit loewe-röl.
Samsungról meg annyit, mért kell egy szalonból kihozott tv-t állitgatni? Nem is értem. A gyárban Minden Lehetôség Adott. Azt elhiheted komoly müszer park áll rendelkezésükre nem ez a 60 ezres kalibráló. Azért ezek a tv-k nem filléres piaci lomok! A samsung megbecsülhetné a vásárlóit egy precíz beállítással.Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz M@trixfan #21918 üzenetére
Szervusztok!
Egy pár évig javítottam loewe-t! Külön gyártó sora van a philips-nél. És bizony nagyon jók az elektronikáik. A kép meg magáért beszél. (Nem a sony és samsung féle festett mû kép, aminek kevés köze van a valósághoz. Talán még a sharp tv-k képe valóságszerû.) A hifi-be meg a linn paneljai kerülnek. Persze nem a csúcs, de nem rosszak!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
Elnézést nem bírom megállni szó nélkül! Mindenben igazad van a koñyhából lehet hallani, hogy a zenészek fele a kantinban van az mp3-nál. De az ape és a flac-nál se jött vissza mindenki.
Vagy 30 éve ezzel foglalkozom. Rengeteg tuning lehetôség létezik, és már nem csak az úgymond sztereó hifit érdemes tuningolni, hanem a számítógépet is. Piszkosul hallani. Én még a média lejátszom tuningolását is tervezem csak jöjön már meg.(nagyobb doboz, jobb táp jobb alkatrészek! A képet is lehet nemcsak a hangot, nézzétek meg a jobb kábel okozta javulást, de folytathatnám......)[ Szerkesztve ]
-
csocsoszán
őstag
válasz rappit4 #21507 üzenetére
Elnézést, ha félre érthetõ voltam! Nem védem öket!
Sajnos erre van igény (kevés fizuért reggeltõl estig meló,pénz meg csak ennyi marad.)!
Tippeket köszönöm! Megrendeltem, de még lemondható, már mint az egreat plus pro!
(Most látom ez 43 000, na ez lõtávon kívül esik!)[ Szerkesztve ]
-
csocsoszán
őstag
válasz rappit4 #21503 üzenetére
Szervusz!
Én olyan helyen dolgozom ahol napi kapcsolatban vagyok a "parti"Kínaiakkal.
Sajnos tényleg nem egyszerû, de vannak igen komoly kivételek is! Velük szinte a tervezést is meg lehet beszélni! Persze nem a "hulladék" gyártók közt kell keresni! És azt is hozzá kell tennem színte Mindent Kínában gyártanak! És néha a koppintások olyan jól sikerülnek (lásd: csöves vagy sima erõsítõk),hogy az úgymond "neves" cégeknek is kapaszkodniuk kell! Ár miatt meg lassan kivégzik öket, ezért gagyisodnak le már õk is! Nagyon sokszor a nevet fizeted meg, mert szinte mindenki ugyanabból a chip készletbõl építkezik. Nem gyárt chip-eket csak egy két cég! És már az sem mondható el hogy jobb minõségûek a belepakolt alkatrészek(hol látsz már neves gyártótól kondit például, legfeljebb ha útólag beépíted?).
Na errõl viszont én tudnék egy két, többek számára újjat mondani de ez nem idevágó téma.
Tehát azért még egyszer csak megkérdezném 30-ig tudnátok full 3d-s alternatívát mondani!
Elnézést kissé hosszabbra sikeredet!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz Toobee #21501 üzenetére
Nagyon köszi!
Egy pillanat alatt anyi sok hasznos informácíót írtál! Örülök, tudok egy pár hibát is!
Szóval 27-ért ami nekem a max lõtáv-kapnék e jobbat?(garanciával- az egyik barátom a kintrõl behozatalt nagyon megszívta, a vámosok se hülyék!) Samsung ue46c7700-ledesem van.3d-s ezért fontos,hogy egy média lejátszó ne csak annyit tudjon mint a tv-m (mkv,sbs). Blueray-re nincs pénzem!
Viszont van egy barátom ô kicsit jobban áll, neki segítség lenne talán amit írtál!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
csocsoszán
őstag
válasz CSorBA #21485 üzenetére
Szervusztok!
Én javasolnék egy egreat r6s-t és annak több változatát! Csak jókat olvasok róluk! Tud 3d-t, iso-t , van wifis változat!
(Konkrétat nem tudok írni mert nekem még nem érkezett meg, szinte nem találok rosszaló leírást!)Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok