Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz T_Stark #58649 üzenetére
Ha lecseréled akkor a Zidoo is mehet , mindent visz ez a 4K, nincs banding, hibátlan kép, a játék brutálisan jó élmény, nem hittem volna, hogy ekkora lesz a különbség.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz T_Stark #56485 üzenetére
Támogatom a hsz-t Tavaly Dec 14.-e óta kifogástalanul szolgál az említett apróbb hibákkal.
+1Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz T_Stark #55774 üzenetére
Van ATV4 topik.
Egyébként még egyikkel sem találkoztam, Fotók alkalmazást még meg se nyitottam, Eszközkövetelményes rész még nem jelent meg, Twonkyt már nem használok de nem hiszem, hogy az lenne agond, bár ki tudja milyen infókat küld.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
skbalint
tag
válasz T_Stark #55582 üzenetére
Köszi a választ, még annyit kérdeznék, hogy konkrétan miért jobb a Zidoo-n a filmnézés/mit ad pluszba hozzá egy Apple TV-hez képest?
Ez valószínű inkább a kalibrálás+plazma miatt van, de akik eddig látták nálam a tv-t egyből mondták hogy gyönyörű a képe, egyedül a ditheringbe tudok belekötni, meg hogy nappal annyira nem használható a fényerő miatt, de ez nem az Apple TV hibája.blakey:
Igen, vettem is hozzá egy Nimbust, abban reménykedem hogy a következő generáció már elér arra a szintre teljesítményben, mint egy rendes konzol, ha beleraknák az aktuális friss iPhone procit már meg is lenne, és akkor jöhetnének az igazán komoly játékok.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz T_Stark #54185 üzenetére
Én múltkor kihúztam mert keltet az asztali gépnek a lan kapcsolat és megfeledkeztem a vissza dugásáról. Két nap múlva amikor megint az asztali géphez ültem látom még mindig be van dugva, nafene szó nélkül ment wifiről, igaz 50 cm-re van a modemtől.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz T_Stark #53669 üzenetére
Ha passzív 3D TV van akkor a szellemkép abból is adódhat, hogy alulról vagy felülről nézed. Igazából a TV közepével kellene a szem magasságnak lennie.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
djpundro
aktív tag
válasz T_Stark #53638 üzenetére
Libreeleknel a 3d nem müködik ugy ahogy kene .Felezi a felbontast .
A zidonal meg nem kell semmi takolmany wrapper ,megy a külsö lejatszo es rendes meg jobb kepminösegben minden .
Az hogy a szoftban hogyan oldottak meg hogy nem kell wrapper ,az mar csak egy ügyes huzas a Zidootol .Ez is azt mutassa jobbak a Zidoo ceg szoftwerfejlesztöi mind a Himediae .
Eggyertelmü .Zidoo nem Libreelek ,mivel ott van sokkal több minden egybenPlayer: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
Joshi
titán
válasz T_Stark #53645 üzenetére
Azt észrevettem hogy sokaknál a filmnézés egy médialejátszón már nem pálya, Kodi meg mindenféle kutyaf_sza az mindennél fontosabb. Jó hát nem vagyunk egyformák.
ui.: hozzáteszem, hogy a Q5 Pro gyári lejátszójának egyik leghasznosabb funkciója az időrendi sorrend a fájllistában. Ha a legújabb fájlra állítjuk a listanézetet, akkor nem kell keresgélni lejátszás előtt. Mondjuk ezt a Mede8er Med600 is tudta.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz T_Stark #53629 üzenetére
Pl a 3D kezelés. Ha Kodiban indítok egy filmet, akkor is átdob a másik lejátszóba, ez így elég félmegoldás, meg arra sem jöttem még rá hogyan tudom a half SBS filmeket 2D-ben nézni Kodival, úgy hogy ne két kép legyen.
Kérlek szépen háromszor tekertem vissza mire válaszolok. Bekapcsoltam a gépet, igaz nekem csak O-U 3D-m van de amikor a belső lejátszóra kapcsol akkor elő kel hívni a menüt és ott a 3D választása - 3D_TO-2D és abban van négy lehetőség a 2D lejátszásra.
A másik lejátszó felelős a 3D filmekre ezért dob át.
A KODI nem tudja a 3D - 2D-ben lejátszani. Legalább is itt.
--------------------------------
Akkor, mit keres egy lejátszónál az Appok között kamera? - Aki skypelni akar, annak adva vagyon a lehetőség külső kamerát rákötni.
----------------------------------------------
mintha úgy lenne az egész rendszer összetákolva, nagyon látszik hogy nem erre tervezték, csak rá van húzva. - Igen mint a telefonoknál is látható, hogy a droidot "tákolják" a gépekhez. Ezért is szabad fejlesztésű szoftver.
------------------------------------------------
A CEC-re sajnos nincs ötletem mivel sosem használom mivel nem teljes értékű a TV távja a boxokhoz és így is úgy is kéznél kell lennie az eredeti irányítónak.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz T_Stark #53645 üzenetére
Sajnos manapság nem olyan könnyű választani, kezdenek a lejátszók is nagyon "smartok" lenni, illetve sokan nem is médialejátszót akarnak hanem médiacentert és ezt egy androidos boxban remélik.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
szrobert
tag
válasz T_Stark #53632 üzenetére
Teljesen egyetértek Veled!!
Nekem is ezekből lett elegem..
Nem kel csili-vili, felesleges parasztvakítás,
játssza a filmeket a mai technikai színvonalnak megfelelő minőségben...
Ennyi..Egyébként úgy néz ki, meglesz az Oppo 103EU 140-ért,
úgy döntöttem annak meg kell felelni az én elvárásaimnak..
Vannak blu-ray lemezeim is, elég sok, kedvenceim koncertjei, cd lemezeim,
aztán ha nagyon elegem lesz, veszek egy Popi A-500-at médialejátszónak,
ha az Oppo annyira nem válna be...
Talán a jövő héten megkapom és akkor írok majd a tapasztalataimról..Bármi is lesz az biztos, hogy ezután csak valami nevesebb gyártótól keresek média játékost...
Ja, most nézek egy koncert videót WD TV Live-ról, Full HD igaz, semmi 3D, 4K,
de esküszöm szebb képe van, mint a Q10 Pro-nak volt, nevessetek csak ki....!!![ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz T_Stark #53634 üzenetére
LE alatt valóban nincs Frame packed 3D, de ha sikerül egy Mini MX-et vagy Mini MXIII-at (S905) venned akkor arra fel lehet tenni a Minix Neo U1 ROM-ot ahol van 3D.
Hasonlóan stabil a működés ezen a két készülékemen mint az ATV4-en.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junkpod
veterán
válasz T_Stark #53625 üzenetére
Ezért lenne jó ha mindenki csak olyat ajánlana amit már tesztelt és használt is hosszabb ideig. Már régebben is mondtam, hogy nincs out-of-the box mediaplayer.
Már a szoftver verziók is árulkodóak, kb 1.7-ig jutnak és már inkább egy újabb hw-re folyik a fejlesztés, 2.0 verzió talán nem is létezik a mediaboxok világában...
A "nagyobb" nevek is mind csak ígérgetnek, de bugosak jócskán (legalábbis az itteni tapasztalatok alapján). A hab a tortán, hogy azok is csak KODI+külső/wrapper lejátszó kombóig jutnak. Talán hanyagolniuk kellene már az Android vonalat? De akkor meg saját playert kellene fejleszteni úgy hogy a KODI már 17.0 verzióhoz közelít és nagyon kiforrott megjelenésű-használhatóságú és nagy közösségi támogatású szoftver. Ezt nem lehet pár év alatt behozni, miközben egy lejátszó életciklusa nagyon maximum 3 év lehet.
Egyszerűen csapdába kerültek a a fejlesztők.kb a medi8ter-rel kihaltak a klasszikus saját szoftveres mediaboxok. Kár a régi iskolát kergetni.
Ja, és ez az egész már elkezdődött a chip gyártóknál is, ők is bug-osan adják ki a chipek első sorozatait, amit aztán követnek a rev A-B-C... verziók. De hát már beharangozták fél éve a megjelenést és a konkurencia is mindjárt megjelenik...Na, nem csak, hogy nincs out-of-the-box playa, de nem is lesz már soha többé...
T_Stark: az már nincs, vagyis még is: LibreElec... Szerinted miért született az OpenElec majd a LibreElec? Pont azért amit írtál, egy mefiaplayernek nem kell más a lejátszó sw-n kívül csak a legdirektebb hw hozzáférés, ez pedig egy minimál Linux-szal lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
DoItYourself
addikt
A médialejátszó most is, és régen is nehéz műfaj volt. Sokféle hardver és szoftver, mindenféle média, nem ragoznám, csoda, hogy egyáltalán működik a dolog. Viszont határozott fejlődést is látok sebesség, stabilitás, felhasználói felület, kezelhetőség szempontjából. Valamennyi kompromisszumot mindegyiknél el kell viselni, olyan amit kiveszel a dobozból, bekapcsolod és működik talán egy blu-ray lejátszó, azt viszont elég zsebbenyúlós etetni.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
djpundro
aktív tag
Bug ? Csak nyugodtan ,nekem volt mar par lejatszo de ez valahogy legjobban tetszik .Nekem nagyon prioritas volt mindeg peldaul a CEC ,mivel funkos taviranyitoja van a tevemnek es nem kell a tevere iranyitani es a Zidoo nal hala istennek nagyon jol müködik a Cec .A külsö lejatszo csak akkor müködik ha a Kodiban bejelölöd ,különben nem .
Ja ,en ugy nezem ,neked inkabb egy Popcorn Vten t kellene venned .Az is volt nekem ,azon szerintem egyszerübb lenne a kezelöfelület .Koverek is vannak csak egy kicsit neha teved ha nem irod be az igazi cimet .
[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz T_Stark #53625 üzenetére
Nem ertelek ,probaltad ?Nem . Nekem van es bedugod es megy ,persze bekell allitani .
Semmi Wrapper semmi nem kell a sajat fejlesztesü Kodijavan es abba is kibirod a külsö lejatszot valasztani.A Himedianal mindeg kelett wrapper .
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
Beni2360
félisten
-
tomp
félisten
válasz T_Stark #53371 üzenetére
Na akkor versenyezzünk, hogy 15-én ki veszi át előbb. Vagyunk egy páran.
De ezt nem értem. Én 3-án rendeltem és ugyan úgy 15-én jön. Te ma és szintén 15-én kapod meg. Neked ezek alapján gyorsabb a posta. De miért?
A mi X8-asunk még el sem indult az amazontól? Összeszedik a magyarországra rendelt árukat és egyszerre rakják fel a dhl gépére. -
Beni2360
félisten
válasz T_Stark #53371 üzenetére
Mikor rendelted? mert én dec.02.-n 14 h rendeltem és nekem is 15.-t írnak.
-
Beni2360
félisten
válasz T_Stark #53201 üzenetére
Én is itt rendeltem dec.15.-re igérték. 109 € a vége. Szállítás Amazonon keresztül.
------------------------
tomp - Azért 109 € mellett merész egy választás a mai világban.
Volt egy másik rendelésem ami csak 40 € volt és adtak hozzá igaz az Német kereskedő volt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz T_Stark #53025 üzenetére
Egész baráti...
http://www.ebay.com/itm/Minix-Neo-X8-H-Plus-Quad-Core-Android-Latest-4K-Smart-TV-BOX-2G-16G-XBMC-KODI/322342406767?_trksid=p2054502.c100227.m3827&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20160908103841%26meid%3D00640b2a312142698bb9acb344b5ee90%26pid%3D100227%26rk%3D1%26rkt%3D7%26sd%3D322342406767
-
blakey
titán
válasz T_Stark #52989 üzenetére
A Dune 303D, Popcorn A400 már régi modellek és nem bírkóznak meg az ujabb x265-ös fájlokkal, ha már veszel akkor újabb modellt vegyél. Az X8 és X9S között lényegi különbség nincs csak az ami az adatlapokon szerepel.
Itthon ezeket még nem forgalmazzák ezért egyelőre nehéz hazai forgaémazótól beszerezni.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz T_Stark #52965 üzenetére
Tegnap jött egy komolyabb frissítés, azzal próbáltad?
Inkább vennék mellé egy Zidoo X8s-t vagy ha nem kell a 3D akkor egy S905-ös lejátszót LE-vel.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz T_Stark #52954 üzenetére
Mostanában ilyet nem tapasztaltam, régebben mintha lett volna, bár film függő is lehet illetve a magasabb bitráta is okozhatja amit a 100-as LAN nem minden esetben tolerál.
-
blakey
titán
válasz T_Stark #52670 üzenetére
Igen, mindent visz, nekem legalábbis még nem volt olyan anyagom amit ne vitt volna, pedig gyakorlatilag az összes tesztfájlom megvan ami ehhez szükséges és a 3D ISO kivételével semmivel nem volt gond. Ha venned kell valamilyen app-ot akkor elsőre ezt érdemes megvenni, mert itt legalább mindennel megbírkózik, de kipróbálhatod a VLC-t is valamint ott a Plex valamint videó lejátszásra az Infuse.
-
blakey
titán
válasz T_Stark #52667 üzenetére
MrMc (Kodi), azt tudja amit a Kodi, folyamatosan fejlesztgetik, van ISO lejátszás, a 4K-s anyagokat viszi 1080p-ben, HEVC is működik, stb. Tehát a Kodi tulajdonságai (még több is) itt is érvényesek. Nincs képernyő ugrálás filmek lejátszása előtt, azaz nincs kadenciahelyes lejátszás, mindent a beállított frekin játszik le, jól csinálja, mert szépen "elsimítja" a röcögéseket.
Infuse Pro csak videókat játszik le, nincs ISO támogatás (egyelőre) és a zenéket sem játsza le cserébe egy nagyon jó lejátszó, ha tulajdonságaiban olyan lenne, mint a MrMC akkor tökéletes lenne, sokkal jobban kezelhető, mint a MrMC, itt sincs, természetesen, kadenciahelyes lejátszás.(#52668) nlpK
Természetesen lehet 4:3-as arányt állítani, de ettől még alul/felül lesznek fekete sávok, persze levágható de akkor információvesztéssel jár és ugye egy 72cm-es CRT-n a 16:9-es (21:9-ről ne is beszéljünk) borzasztóan kicsi lesz.Ezek a lejátszók nem 4:3-as képarányhoz de főként nem CRT-hez lettek tervezve.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz T_Stark #52409 üzenetére
Nekem volt Q10 Pro-m és minden mókolás nélkül ment az Airplay.
-
KF_flexi
csendes újonc
válasz T_Stark #52390 üzenetére
Szívesen vettem volna én is q5 pro-t de elrettent hogy képtelenek a legeszenciálisabb dolgokat kijavítani a firmware-ben. Hosszú hónapok telnek és semmi. Jelige: vegyétek, mert kell a pénz. Nekem egy anyám van, nem hat, helyből kiesett. Szóval BBécinek igaza volt, ahol nincs meg a kifogástalan 23.976 támogatás, azt nem lehet ajánlani. Meg egyáltalán, ahol a gyanú felmerül hogy bénák a szoftverrel és nem is kapkodnak, hagyni kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
T_Stark
őstag
válasz T_Stark #52211 üzenetére
Na megjött ma a Q5 Pro-m, hát eddig az ideg szétvág tőle.
Kb semmi nem működik rendesen amire vettem.Apple Music-ot nem tudok rá tenni, azt írja ki a store hogy nem kompatibilis.
HBO Go ugyan felment, de kb használhatatlan távirányítóval, köze sincs ahhoz ahogy pl egy Samsung smart TV-n működik.AirPlay nem megy, látja az eszközt a telefon, de azt írja nem lehet hozzá csatlakozni...
Most ez így mi?
-
Joshi
titán
válasz T_Stark #52208 üzenetére
Távol álljon tőlem hogy okoskodjak, de szerinted aki valamit ajánl az miért teszi? Nekem volt HTPC-ém, van Mede8er MED600 és Q5 Pro médialejátszóm. Természetesen a gagyi lejátszókat meg sem említem amik nem érnek fel az előbb említett készülékekhez. Szóval itt általában tapasztalatból beszélnek a fórumtagok, hidd el hogy nem fogsz találni jobb médialejátszót mint a Q5 Pro. A Raspberry Pi nem is kimondottan médialejátszó, szóval én azt itt nem ajánlom.
-
-
Joshi
titán
válasz T_Stark #52194 üzenetére
Na gyorsban kipróbáltam mivel nekem is Sony van (x8505b), hát nem merem kijelenteni hogy megoldás a MotionFlow mert eddig is be volt kapcsolva, de most próbaképpen kikapcsoltam a Q5 Pro 24p opciót és mintha jobb lenne. Szerintem kell a kadenciahelyes lejátszás, de még tesztelgetem a dolgot.
ui.: a Warcraft 3D brutál jó, szerintem az AVATAR után az egyik legjobb 3D. Na jó a Hugo, Gravitáció stb is nagyon ott volt.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz T_Stark #52188 üzenetére
Ha passzív 3D-s a TV-d arra azt mondják itt, hogy jó hozzá az olcsó s905-ös lejátszó is: "kiszolgálja" a felezett megoldás miatt. Viszont full akítv 3D-s mozizáshoz, már mélyebben a zsebbe kell nyúlni. Q5 Pro kapcsán tényleg van még egy bug, ami miatt nem kadenciahelyes a 3D iso-k lejátszása, mikroreccenések jelentkeznek. Ez !valószínűleg! már javítva lesz a következő fw-ben, legalábbis ígérik. (De amúgy én több 3D iso-t is néztem azóta és én speciel semmiféle reccenést nem tapasztaltam (lehet a TV-m kompenzálja, vagy nem tudom). Pedig amikor még a sima 2D-s videók kadenciahelyességével volt hasonló probléma, akkor ott egyből kiszúrtam a dolgot és zavart is, fura, hogy pont ezt 3D esetén nem veszem észre...)
További hiba: DVD deinterlace alapból nem jó, de egy patch-al javítható.
Kisebb hibák: A YCbCr 4:2:0 / 8bit színtér csak 4K 60-50Hz-en válaszható, így a videó anyagok többségénél le kell mondani a teljesen "natív" upscale-mentes képről. Ez is be van ígérve a javítólistán, de mondjuk erre kevesebb esélyt látok. De nem kizárt, meglátjuk, mit hoz majd az Android 7... A képminőség így is elég korrekt (sőt), csak miért ne lehetne igény a még jobbra...Illetve az Imprex képjavító nem kapcsolható ki teljesen, mindig lesz valami kis postprocess a képen, még ha minimális is... Engem speciel néha zavar, amikor jó minőségű a forrás és a teljesen natív képet akarom nézni, de ez sem minden ilyen videóban zavaró (nekem is csak a kedvenc sorozatomban ). Bár az 1.0.8-as fw-t még nem próbáltam, lehet ott finomodott a dolog...
Vagy ott van még a Pi2-3, az aktív 3D-hez.
-
Joshi
titán
válasz T_Stark #52190 üzenetére
A Himedia topikban eddig csak én panaszkodtam a 3D BD ISO microstutterra, más szerint viszont nincs. Az is érdekes, hogy a hivatalos fórumon is panaszkodnak ugyan erre. Ettől függetlenül a Q5 és Q10 Pro még fejlődés alatt áll, ha nem sürgős a vásárlás akkor várd meg a következő firmware frissítést, amivel már elvileg Android 7-et is kapunk.
ui.: ahogy (#52191) djnice is írja 3D BD ISO-ban még nem kadenciahelyes a lejátszás, akkor már érthető hogy miért érzek néha röccenést. Ettől függetlenül idővel biztosan megoldják a problémát ahogy a kezdeti problémákat is megoldották.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz T_Stark #52188 üzenetére
Még mindig nem tudom, hogy neked mit jelent az hogy "rendesen viszi a 3D BD ISO-t". Ha arra gondolsz hogy kadenciahelyesen szaggatás mentesen, valamint a piacon lévő lejátszók között a lehető legjobb kép és hangminőségben max 50k-ért, akkor a Q5 Pro a barátod.
Vannak hibák elsősorban a színtér megfelelő alkalmazása forrásanyaghoz megfelelően, ezen kívül inkább csak funkciókban vannak hiányosságok Kodi és saját lejátszó terén. -
Joshi
titán
válasz T_Stark #52186 üzenetére
Nincs tökéletes lejátszó nem hogy 50k-ért, de 150k-ért sem. Kompromisszumot mindenképpen hoznod kell, ha a 3D BD ISO mindenképpen kell, akkor csak a Himedia Q5 Pro marad a legolcsóbban. Hozzáteszem a Himedia sem tökéletes, de ~50k-ért a lehető legjobb képminőséget biztosítja eddig jó supportal.
ui.: nem tudom neked mit jelent a "sima 3D ISO lejátszó", de a Q5 Pro ebben a legjobb. Ha fontosak neked az Androidos appok, akkor a Q5 Pro mellé szerezz be egy Pi3-at vagy hasonló testre szabható olcsó megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
válasz T_Stark #52010 üzenetére
Semmi ötlet?
Közben nézegettem, HiMedia H8 Plus pl jónak tűnik papíron, van analóg hang kimenet, 3D BD ISO, AirPlay, árban is kb ott van amennyit még rászánnék, de képminőségre a Q5 Pro-t jobbnak írják.
Papíron egész jók, kérdés hogy valójában is olyan jó-e. Meg hogy miket lehet rá feltenni Play Store-ból.
Azt hittem az Android TV-mre is lesz majd HBO Go, aztán benéztem szépen.
Esetleg olcsóbban valami? A Q5 Pro már kissé sok. -
blakey
titán
válasz T_Stark #50761 üzenetére
Új igen, MrMC (Kodi), Infuse Pro, bármilyen más app segítségével amit a Store-ból töltesz le. Régebbiek jailbreak segítségével, ebben az esetben Kodi vagy bármi más.
-
bajnokpityu
félisten
válasz T_Stark #38548 üzenetére
akartad mondani a hd4600 jobb,mint a 3000. Egyébként nem tudom, hogy mennyivel alakíttoták ki másképp a tápellátásukat ezeknek a 4600osoknak, de az állóképük is jobb,mint a 4000esé. (kikapcsolva minden képjavitó eljárás)
a 3000 és a 4000 még 16 percenként droppolt, bár nem nagy cucc, de jobb ránézni a 4600asokra.
-
Multibit
nagyúr
válasz T_Stark #38518 üzenetére
Leírtam, hogy mi a különbség. Meg tudsz nézni vele akár több filmet is.
A beszámolók szerint sajnos az Egreat-ok hamarabb halnak (a gyengébb kivitelezésnek köszönhetően). Továbbá nem tudom, hogy a korábban meglevő kadenciaprobléma fennáll-e még az esetükben (a Mede8er mind a 23.976 fps-t, mind a 24.000 fps-t képes jól megjeleníteni). De ha mindezeket nálad übereli az alacsonyabb ár, akkor veheted az Egreat-ot. -
Multibit
nagyúr
válasz T_Stark #38513 üzenetére
Ha használható torrent kliens lenne rajta, az előny
...
csak arra kell amire való
Nem érzel egy kis ellentmondást?Ezek olyan nagy igények?
Nem az igényeiddel van baj, hanem a realitásérzékeddel
Viccet félretéve. Az Egereat és a Mede8er megbízhatóságban, supportban, garanciában olyan messze vannak egymástól, mint azt az árcédulájuk sejteti.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok