Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
válasz
blakey #53633 üzenetére
Ebben egyet értünk, nekem is a tákolás jutott eszembe róla, ahogy a Q5 Pro-nál is.
Az ATV4-re nekem sincs egy rossz szavam, azon tényleg minden úgy megy, ahogy kell, nem bántam meg hogy megvettem.
Valami hasonló minőséget keresnék médialejátszóban is, de eddig nagyon nem akar összejönni, vagy túl drága lenne (már ha a drága egyáltalán olyan jó lenne).
A LibreELEC-es BOX-okkal meg az a gondom, hogy aktív 3D-s TV-m van, tudtommal ahhoz meg pont nem lesz jó, valami ilyesmi rémlik, de javítsatok ki ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Spórolós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest