Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    válasz T_Stark #53625 üzenetére

    Ezért lenne jó ha mindenki csak olyat ajánlana amit már tesztelt és használt is hosszabb ideig. Már régebben is mondtam, hogy nincs out-of-the box mediaplayer.
    Már a szoftver verziók is árulkodóak, kb 1.7-ig jutnak és már inkább egy újabb hw-re folyik a fejlesztés, 2.0 verzió talán nem is létezik a mediaboxok világában...:D
    A "nagyobb" nevek is mind csak ígérgetnek, de bugosak jócskán (legalábbis az itteni tapasztalatok alapján). A hab a tortán, hogy azok is csak KODI+külső/wrapper lejátszó kombóig jutnak. Talán hanyagolniuk kellene már az Android vonalat? De akkor meg saját playert kellene fejleszteni úgy hogy a KODI már 17.0 verzióhoz közelít és nagyon kiforrott megjelenésű-használhatóságú és nagy közösségi támogatású szoftver. Ezt nem lehet pár év alatt behozni, miközben egy lejátszó életciklusa nagyon maximum 3 év lehet.
    Egyszerűen csapdába kerültek a a fejlesztők.

    kb a medi8ter-rel kihaltak a klasszikus saját szoftveres mediaboxok. Kár a régi iskolát kergetni.
    Ja, és ez az egész már elkezdődött a chip gyártóknál is, ők is bug-osan adják ki a chipek első sorozatait, amit aztán követnek a rev A-B-C... verziók. De hát már beharangozták fél éve a megjelenést és a konkurencia is mindjárt megjelenik...

    Na, nem csak, hogy nincs out-of-the-box playa, de nem is lesz már soha többé... :Y

    T_Stark: :) az már nincs, vagyis még is: LibreElec... Szerinted miért született az OpenElec majd a LibreElec? Pont azért amit írtál, egy mefiaplayernek nem kell más a lejátszó sw-n kívül csak a legdirektebb hw hozzáférés, ez pedig egy minimál Linux-szal lehetséges.

    [ Szerkesztve ]

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák