Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz BBéci #37641 üzenetére

    Igazad van. Nem a legjobb, de azért meg lehet szokni. 48 órája vagyok Med600 tulajdonos és azt kell mondjam, egész jól ki lehet igazodni a billentyűk kavalkádja között. 10 mp ugrás előre-hátra van egyébként dedikált gombbal. A 60 mp-es ugrás nincs ugyan, de van helyette egygombos időre tekerés, hogy így fogalmazzak, amikor a "jobbra" kurzort megnyomod akkor feljön az idősáv és addig "teker", amíg nyomva tartod. Baromi jó szerintem, mert egyetlen pl. 5mp-es gombnyomással, akár 50 percet is lehet léptetni, oda-vissza az időben. A világítása valóban igazi szemkiverő, de legalább van.
    A fogása és a masszívsága ellenben abszolút pozitív. Nem recseg - ropog, kellő súlya és mérete van, nagyon kézbe simuló, legalábbis az én kezemben.

    Ami azt illeti ha most kéne lejátszót ajánlanom, nagyon melegen ajánlanám a Med600-at.
    Pl. a WD-hez képest sokkal jobb lejátszó. Mondom ezt úgy, hogy kb 5 éve WD fan vagyok/voltam.
    Ha figyelmen kívül hagyjuk a 3D-t, akkor is ajánlanám akár 2D-s anyagokhoz, mert bőven hozza az árkülönbözet által elvárható minőségi javulást minden tekintetben. A kép és a hangminősége egyaránt magasabb nívót képvisel. A DVD-k felskálázása példás, a térhangzás remek, a magas hangok "sziszegése"
    elmúlt, pedig a BDP160-nál ez még megvolt. Zenei BD/DVD hangzása teljesen élvezhető, nem úgy, mint a WD-vel, aminek használatakor mindig az erősítőt okoltam, mondván: ez ennyit tud, de nem így van. A MED600 olyan hangszereket hallatott meg velem, amiket eddig észre sem vettem és nem kukorékoló, hanem egészen elfogadható minőségben.
    A hálózatkezelése eddig első osztályú, majd később elválik, mennyire stabil.

    Bocs, ha épp nem kapcsolódik szorosan az éppen aktuális hozzászólásodhoz és nem is akartam ömlengeni sem, de valóban komolyan meglepett a többlet tudása ennek a lejátszónak.

    Ezúton köszönöm mindenkinek, (neked is), hogy felhívtátok a figyelmemet ere a remek masinára. :R

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák