Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MED600X3D-ről van valami nagyon részletes bemutató, leírás, review? Kíváncsi vagyok, hogy érdemes-e az Asus O!Play-emet lecserélni rá. Lehet vele pl. valamiféle shortcutot készíteni, hogy egy kattintással rögtön egy megadott mappába menjek? Az Asusban pl. ez bosszant, hogy minden egyes film előtt el kell navigálnom a NAS megfelelő mappájába. Illetve lehet rá Logitech K400-as billentyűzetet csatlakoztatni? Szeretném, ha a gyereknek nem csak a gép előtt tudnék youtube-on mesét berakni, de billentyűzet nélkül szerintem használhatatlan bármiféle youtube kliens. És a böngészőnek sincs sok értelme egér és billentyűzet nélkül szvsz.
Igazából valamiféle képernyővel rendelkező médialejátszó kellene nekem, hogy anélkül tudjak zenét hallgatni, hogy bekapcsolom a tévét, de sajnos semmi ilyesmi ajánlottat nem látok. Illetve a hifi piac hálózati lejátszói meg annyira sokba kerülnek, amennyit én nem akarok kiadni egy ilyen kütyüért.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest