Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
s7evcsenko #1672 üzenetére
Újra nekifutok, mert szerintem nem voltam elég érthető.
A Genius hátulján van egy egyedi csatlakozó, egy kis analóg DIN.
Ehhez adnak gyárilag egy kábelt, aminek az egyik vége DIN, ez megy a dobozba.
A másik vége 3 db 3,5-es jack, ami PC szabvány szerint front + rear + center/sub (utóbbi egyben).
Ha te ezt összehozod pc-s hangkártyán kívül bármilyen más eszközzel úgy, hogy valódi 5.1 hangot kapjon, én tuti megeszem a kalapom.Ezen kívül az összes többi bemenet (cd/dvd/aux/tv tökmindegy milyen nevek) stereo RCA rajta.
Az én Genius HT 5.1-em legalábbis ilyen volt, és ahogy a képeket néztem, ez ennél sincs másképp.
Ha mégis, és a kollega sub-ján analóg 5.1 RCA bemenet is van, akkor én kérek elnézést, tévedtem.erdoke: hívd fel a streamaudio-t, egyeztess időpontot és menj el hozzájuk, náluk a hangos szobában és a moziszobában is van kiállítva Dune készülék, meg tudod nézni és hallgatni őket élőben.
Gyanítom, hogy szerelem lesz első látásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest