- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
s7evcsenko #1672 üzenetére
Újra nekifutok, mert szerintem nem voltam elég érthető.
A Genius hátulján van egy egyedi csatlakozó, egy kis analóg DIN.
Ehhez adnak gyárilag egy kábelt, aminek az egyik vége DIN, ez megy a dobozba.
A másik vége 3 db 3,5-es jack, ami PC szabvány szerint front + rear + center/sub (utóbbi egyben).
Ha te ezt összehozod pc-s hangkártyán kívül bármilyen más eszközzel úgy, hogy valódi 5.1 hangot kapjon, én tuti megeszem a kalapom.Ezen kívül az összes többi bemenet (cd/dvd/aux/tv tökmindegy milyen nevek) stereo RCA rajta.
Az én Genius HT 5.1-em legalábbis ilyen volt, és ahogy a képeket néztem, ez ennél sincs másképp.
Ha mégis, és a kollega sub-ján analóg 5.1 RCA bemenet is van, akkor én kérek elnézést, tévedtem.erdoke: hívd fel a streamaudio-t, egyeztess időpontot és menj el hozzájuk, náluk a hangos szobában és a moziszobában is van kiállítva Dune készülék, meg tudod nézni és hallgatni őket élőben.
Gyanítom, hogy szerelem lesz első látásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest