Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz s7evcsenko #1672 üzenetére
Újra nekifutok, mert szerintem nem voltam elég érthető.
A Genius hátulján van egy egyedi csatlakozó, egy kis analóg DIN.
Ehhez adnak gyárilag egy kábelt, aminek az egyik vége DIN, ez megy a dobozba.
A másik vége 3 db 3,5-es jack, ami PC szabvány szerint front + rear + center/sub (utóbbi egyben).
Ha te ezt összehozod pc-s hangkártyán kívül bármilyen más eszközzel úgy, hogy valódi 5.1 hangot kapjon, én tuti megeszem a kalapom.Ezen kívül az összes többi bemenet (cd/dvd/aux/tv tökmindegy milyen nevek) stereo RCA rajta.
Az én Genius HT 5.1-em legalábbis ilyen volt, és ahogy a képeket néztem, ez ennél sincs másképp.
Ha mégis, és a kollega sub-ján analóg 5.1 RCA bemenet is van, akkor én kérek elnézést, tévedtem.erdoke: hívd fel a streamaudio-t, egyeztess időpontot és menj el hozzájuk, náluk a hangos szobában és a moziszobában is van kiállítva Dune készülék, meg tudod nézni és hallgatni őket élőben.
Gyanítom, hogy szerelem lesz első látásra.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest