Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• donat_sz

senior tag

válasz Csabex #1091 üzenetére

Köszi a részletes választ!
    Első kérdésem igazából az volna, hogy AS6302-nél az AS5202 kb. 15-20%-kal drágább. Egyelőre nem látom, hogy a teljesítményben-szolgáltatásban benne van-e annyi többlet. Benne van? Vagy az alább megfogalmazott igényekhez az AS6302-t már nem találod elégnek? Pl. a 400+ aktív torrent kellő terhelést kell adjon és ha ez simán elmegy, akkor ebben is kell legyen talán elég erő.

A bővítés alatt mind a memóriát, mind pedig a HDD bővíthetőségét értettem. Egyes modellek ugye kezelnek bővítő egységet (még több HDD-t hozzá adni).
    Ennek oka az, hogy ami ma tároló kapacitásban elégnek tűnik, az 4 év múlva kétlem, hogy szintén elég lenne. (mondjuk abban se vagyok kellően magabiztos, hogy 8-12-16TB-nyi kapacitásra van most nekem szükségem).
    És ha most bele is teszek pl 2x8TB HDD-t majd 4 év múlva bővíteni szeretnék (a vélt megnövekedett igények okán), akkor nem szeretnék új NAS után nézni. Kiegészítő racket még elképzelhetőnek tartom, hogy vennék, bár ebből a szempontból lehet praktikusabb volna egy 4 lemezes NAS (?) és abból csak 2-t feltölteni, így a további HDD vásárlásokat el tudom időben tolni (amúgy is nagyon drága tétel..).

Másik kérdésem, hogy a +RAM az a kamerák miatt szükséges, vagy a torrent is megzabálja? vagy akár más számára lesz szűk keresztmetszet?

Új hozzászólás Aktív témák