Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al Capone
tag
Van Androidra is és IOSre is mobil app, ami közvetlenül tud menteni a NASra. AiFoto a neve. A NASra pedig a Photo Gallery gyári app van. Lehet külön könyvtárat létrehozni a külön telóknak. Annyi a baja, hogy elég lassú szerintem. De szépen le lehet menteni az összes képet és lehet normálisan kezelni utána a gépről.
-
Gawamatsu
Topikgazda
Hali,
én iOS-ről a onedrive-ra szinkronizálok, ahonnan meg a NAS lekapja a képeket.
De van DataSync for Google Drive, az biztos nyomatja a képeket is le a Gdriveról, ahova előbb fellövög a telóról.Azt nem tudom/nem hiszem, hogy a telefonról közvetlen tudna a NAs-ra menteni, nincs rá mobil app.
-
Tojci25
csendes tag
Sziasztok!
Ki milyen programot használ androidos telefon képek mentésére?
Esetleg az asustor appjai között van ami képes erre?
Köszönöm -
Gawamatsu
Topikgazda
válasz szricsi_0917 #193 üzenetére
Pont azért.
Ha van transcode, akkor a beállításnak megfelelően átkódolja on-the-fly a filmet.Ha 1080p-s az eredeti és a beállítás 720/480p pl, akkor csökkenti a felbontását és a bitrátáját.
Az eszi a processzort. Én ki is kapcsoltam, nyomja csak eredetiben, az a feltöltést (ha interneten keresztüli a lejátszás) eszi ill az korlátozza lejátsza e a filmet rendesen.Pl 500as UPC netel a feltöltés 3MB/s vagyis 24Mbit/s az elméleti maximum, azzal 1080p-s filemt kb lehetetlenség megnézni
-
Gawamatsu
Topikgazda
válasz szricsi_0917 #191 üzenetére
Szabályokat lehet állítani, de csak a ki/le/bekapcsolásra, nem láttam task kill lehetőségeket.
-
szricsi_0917
tag
-
Gawamatsu
Topikgazda
válasz szricsi_0917 #189 üzenetére
Ha megy valami közben akkor nem megy el aludni.
Pl torrent, vagy ha van nyitott kapcsolata, meg ha a Wake on Lan be van kapcsolva -
szricsi_0917
tag
Sziasztok
Elég kezdő vagyok a témában, de olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg van egy asustor nasom (6102t), de valamiért nem lép alvó módba.Ha kézzel indítóm el az alvó módot akkor megcsinálja, de ütemezésnél nem. A diagnosztikánál ezt hozza fel:
2017/12/21 21:10,"mdadm","Storage Management Tools","Volume1","READ"
2017/12/21 21:10,"mdadm","Storage Management Tools","Volume1","READ"
2017/12/21 21:10,"mdadm","Storage Management Tools","Volume1","READ"Hogy tudom megoldani, hogy alvó módba lépjen?
-
gxyb
aktív tag
Raneztem az aktivitas monitorra is, CPU megy szinte vegig 100%-on ha h.265-el probalkozom.
Hardveres gyorsitas nem megy ebben az esetben. -
Gawamatsu
Topikgazda
A linket elírtam, a 141-es kell neked:
"Nekem is volt ilyen akadasos problemam nemregen (a kodi 16al soha nem volt) de jeleztem a dolgot a hivatalos supportnak es a tanacsukkal minden rendbejott es most ujra minden ok.
A problemamat az alabbiak oldottak meg.
"KODI will depends on these app "xorg", "remote-center", "asustor portal" , please uninstall these 3 apps altogether ,
and then install asustor portal from ADM\App Central \Beta Apps first, and then xorg, and remote-center. try again."" -
gxyb
aktív tag
Magáról a nasról játszok le az asusos kodi appal.
Torrent a qbittorrenttel megy szintén nasra az asusos appal. -
Gawamatsu
Topikgazda
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
As6404t nast használok (-nék) torrentre és filmnézésre.
H.265 video nagyon szaggat.
Van erre valami tippetek? -
Gawamatsu
Topikgazda
Nem tudom használjátok e az App Center-es Avast-ot.
Nálam a kezdetek óta ne mmegy az auto update, holott 1 napra van állítva.
Ha nem indítom e mannuálisan a GUI-ját és megyek az Update menüjére, akkor nem frissíti a vírus adatbázisát.Asustornak írtam, nem tzdnak segíteni, mert ne mövék a szoftver, hanem az Avast a dev.
Hívtam Avastot, idióta indiai nő vette fel és csak azt ismételgette nincs linux támogatásuk, linusos avastjuk, csak Windows, MacOS és mobil platform.Holott ugye van. A végén leraktam a telót azza, hogy jó lenne ha átnézné milyen platformokra fejleszt a cége...
Nektek frissít magától?
A daemon az fut, az időzített keresések elindulnak, lefutnak.
Legfrisebb verzió van fent. -
Gawamatsu
Topikgazda
válasz sirály69 #171 üzenetére
Az Asustor fórumot is ajánlom.
Én is kérdezgettem ott és segítettek, pl use a SoundsGood problémámmal.Leállítási gondos AS6xx:
My NAS (AS-304) is shutting down fine with the latest 2 (or 3) beta's. Could you try and disable any apps you installed (no need to remove them, just disable them). After this reboot your NAS and try to restart it from ADM. If this works, some app is taking too long to shutdown (or will not shutdown at all) preventing a reboot.És egy másik:
Ez restartot, majd utána shutdown-t javasol, ha kikapcsolni akarod. -
sirály69
őstag
Ezt találtam:
INFO 10/11/2017 PM 7:28 SYSTEM [Disk Doctor] IronWolf scanning of Disk 1 completed, Disk is healthy
INFO 10/11/2017 PM 7:27 SYSTEM [Disk Doctor] IronWolf scanning of Disk 1 has started.
INFO 10/11/2017 PM 7:27 SYSTEM [Volume] Volume 1 is good with support for 0 faulty disk(s).
WARNING 10/11/2017 AM 07:45 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'nasmand' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:44 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'netmand' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:43 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'lcmd' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:42 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'urandom' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:41 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'stormand' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:40 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'crond' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:39 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'lighttpd' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:38 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'ssh' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:37 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'hostmand' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:36 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'httpredir' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:35 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'emboardmand' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:34 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'crontab_check' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:33 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'watchmand' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:32 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'mergeconf' service.
WARNING 10/11/2017 AM 07:31 SYSTEM [System] Wait time for response exceeded 60 seconds. Forced stop 'sys_modules' service.
INFO 10/11/2017 AM 07:29 SYSTEM [System] System is shutting down.
INFO 10/11/2017 AM 07:29 SYSTEM [Hardware] Power button was engaged.Mi lehet a gond?
Szerver Hosting Debrecenben
-
sirály69
őstag
Reggel óta: " A rendszer kikapcsol..."
A kék LED folyamatosan világít és az alatta lévő zöld LED gyorsan villog...[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
anola
csendes tag
válasz sirály69 #163 üzenetére
Nekem is ez a modell van de nem futottam ilyen problémába...bár néha kicsit nehézkes(lassú) a kikapcs. folyamat,de mindig kikapcsolt,ha azt mondtam neki!!:-)
A legfrisseb ADM van rajta?
Ha jól emlékszem ADM-ben lehet konfigurálni a bekapcs. hardvergomb funkcióját..De amúgy meg asszem ha 4 Mp-nél tovább nyomva tartod kikapcsol.[ Szerkesztve ]
Ez van...
-
sirály69
őstag
1 hete használom a 6202-T.
Minden rendben lenne, de ha le akarom állítani nem kapcsol ki.
Próbáltam szoftverből és a bekapcs gombbal is.
Másnak is ilyen, vagy valamit rosszul csinálok?Szerver Hosting Debrecenben
-
Hyena
senior tag
Az utobbi napokban egy eleg erdekes problemam van az asustor nasom myasustoros hostjaval.
Nemtudom mas hasznalja e myasustor ddnst de jo lenne tudni ez egyedi hiba e, vagy nektek is van mostansag ezzel problematok.
Minden rendben volt mig a het elejen meg nem valtozott az ip cimem, de azota naponta tobbszor elofordul, hogy nem tudom tavolrol elerni a keszuleket a ddns hoston keresztul.
Neztem egy tracert-et es kiderult, hogy ezekben az esetekben a hostom valamiert a regi ip-m fele routol, ambar a nas minden oraban sikeresen bekuldi az aktualis ip cimet ami hetfo ota valtozatlan.
Most szombaton is ugy nez ki a dolog, hogy ket kulonbozo ip kuzd ugyanazert a ddns cimert.
Idonkent az uj ip sikeresen atveszi az iranyitast, ilyenkor mukodik a host egy darabig, majd kesobb valamiert megis visszaall a regi ip cimre.
Marhara idegesit a dolog egyszeruen nem ertem miert tortenik ez.
Biztos, hogy a ddns szolgaltatas a ludas, mert amikor a hoston keresztul nem elerheto a nas tavolrol, akkor is be tudok lepni a helyes ip cimmel.
Az is lehet, hogy a 3.0 ADMhez kotheto a dolog, talan ez egy bug az uj rendszerben ami update utan nem derult ki, leven azota ugyanaz volt az ip cim.
Masnak esetleg hasonlo problema?
Mar irtam az asustor supportnak, de eddig meg nem valaszoltak.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Rambo18
csendes tag
válasz Gawamatsu #156 üzenetére
Köszi, az IP címet én is így gondoltam. Ebben a percben hozzá is adtam, csak még TV-n nem volt időm kipróbálni, majd jelzem, hogy működik. Az OpenPHT is leszedtem, majd arra is sor kerül.
Előtte, kicsit kapkodva véletlenül fordítva írtam be a leírást és az ip-t, aztán sikerült mentenem üres mezővel a leírást, ahova magától beírta, hogy asbook-0.Na ezt azóta se sikerül kitörölni, hibát ír.
-
Gawamatsu
Topikgazda
Az Asustor Portálon lehet Web oldalakat Kedvencekhez hozzáadni.
Amikor megnyitod a nas-ról a plex szerver appot (likálban, nem internetről) akkor az ott kiírt ip/port linket kell itt megadni:Különben van egy OpenPHT app which (telepíthető, de a programok közt nem látszik), ami kirakható az Asustor Portálra és az a Plex-lejátszáshoz jó, Fent van, de nincs TV-m a nashoz, hogy kipróbáljam.
Asustor Remote-om is van, ami jó lenne hozzá, de azt se próbáltam még -
Rambo18
csendes tag
válasz velizare #152 üzenetére
úgy látom, neked is jobb kedved lett, hogy nem szaggatnak a filmek... remélem nekem is jó lesz
ametadata.common.themoviedb.org-2.16.0.zip
-et próbáltam, de arra semmi reakciója nem volt az XBMC-nek, a másikat még nem próbáltam.
Holnap, ha van egy kis időm, próbálkozok vele.
Köszi! -
nagyúr
na, amit eddig meg tudtam álmodni a következő.
két file-t kell letölteni, és kézzel zipből installálni:
innen ametadata.common.themoviedb.org-2.16.0.zip
-et, és innen ametadata.themoviedb.org-3.9.5.zip
-et. így lesznek posztereid és fanartjaid is. ami még mindig hiányzik, hogy a gyűjteményeknél nem fogsz tudni hozzáadni netről posztert és fanartot.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Gawamatsu
Topikgazda
Hali,
nem asustor portálozok.
Plex szerver fut a NAS-on, az összeszedi a film és sorozat adatokat.
Az Asustor portálra nem raktahó ki kliens, de weboldal ige, az mutathat a plexre, local és remote is.
Akkor olyan, mintha web play (stream) lenne.Én Med600-at, Amazon Fire Stick Plex-et és iPad Plex-et és PC Plex/net share-t használok lejátszásra.
Med600-on hálózatos megosztással, nincs rá Plex. -
nagyúr
eeegen, ezzel szívok én is. sajnos a frodo (xbmc 12.3) után a themoviedb apija frissült. ekkor az xbmc stable már a következő verziónál tartott (ez a gotham), és ezt az scrapper fejlesztői a frodós verzióba már nem portolták vissza. sajnos a 202te-hez az asustor már nem készített gothames xbmc forkot, szóval mi meg így jártunk.
a workaround az, hogy a gotham scrapperét letöltöd (http://mirrors.kodi.tv/addons/), felscp-zed a nasra, és az xbmc-t elindítva kézzel befrissíted. így lesznek filminfóid, de nem lesznek poszterek.
még molyolok vele, hogy melyik fileokat kell letölteni, és frissíteni.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Gawamatsu
Topikgazda
-
Rambo18
csendes tag
válasz velizare #143 üzenetére
Örülök, hogy neked már sikered van!! Remélem nekem is az lesz...
Most kezdtem az XBMC-nél vissza beállítani a médiatárakat, nyelvet, stb., de megakadtam a film információkkal...Ezzel próbáltam, de semmit nem reagál rá.
metadata.common.themoviedb.org-2.16.0.zipMást is próbáltam, de azoknál meg kiírta, hogy az előfeltétel nem teljesült.
Így most nincsenek film infók.
Tudsz valamit hozzá?
-
Rambo18
csendes tag
válasz Gawamatsu #140 üzenetére
2 szobából is el kellene érnem a filmeket és úgy gondoltam, hogy az egyikben a Nas lesz a lejátszó is és a másikban jelenleg egy noti van hdmi-n kodival tv-re kötve. A noti helyett tervezek majd egy média lejátszót, a nast meg még próbálom életre kelteni valahogy.
De az Amazon Fire tetszik, amit írtál. Lehet hogy az lesz a másik szobában (nem TV Stick, hanem a box). -
nagyúr
bejött az as202te-nél is. tegnap megnéztem a spectre-t, ma reggel a gyerek az énekelj!-t, és nem csúszott/szaggatott. hd hanggal még nem néztem.
valószínűleg megvan a megoldás az xbmc frodo elaggott scrappereire is, de ez még nem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Hyena
senior tag
En egy AS5104T-t hasznalok (tobbek kozott) nasnak es mediaplayertnek is es tokeletesen mukodik.
Akar 1080p filmrol, akar bluray folderrol van szo.
Nekem is volt ilyen akadasos problemam nemregen (a kodi 16al soha nem volt) de jeleztem a dolgot a hivatalos supportnak es a tanacsukkal minden rendbejott es most ujra minden ok.A problemamat az alabbiak oldottak meg.
"KODI will depends on these app "xorg", "remote-center", "asustor portal" , please uninstall these 3 apps altogether ,
and then install asustor portal from ADM\App Central \Beta Apps first, and then xorg, and remote-center. try again."harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Rambo18
csendes tag
válasz velizare #137 üzenetére
szia,
Neked is köszi a gyors reagálást a problémámra. Látom neked se túl jó a tapasztalatod vele sajnos.
De legalább most már annyit tudok, hogy nem egyedi eset az enyém, csupán csak sz@r konstrukció.
Használtam vettem direkt filmezni 30-ért egy éve és már azt hittem, hogy csak ezzel van baj, amit én vettem.
Megpróbálok 720p-s filmeket nézni, hogy azokkal akkor milyen, hátha van akkor azokra remény. -
Rambo18
csendes tag
válasz Gawamatsu #136 üzenetére
Köszi a gyors reagálást! Anno én is Redet akartam bele venni, de amikor vettem azt mondták, hogy a Purple is tökéletes hozzá. Lehet jobb lett volna a Red.
A memória és a proci terheltséget megnézem majd filmezés közben, egyenlőre annyit csináltam, hogy csak az XBMC-hez szükséges dolgokat hagytam fent rajta, meg a download centert, hogy más ne egye a memóriát és procit közben. -
nagyúr
szia,
sajnos ez ilyen. amit minden további nélkül visz, azok a 720p filmek nem-hd hanggal. az az elb@szott proci, amire az asustor felépítette ezt nast (intel atom ce5310 powervr igpvel) erre képes. talán a 30x széria többet tud, bár abban is ugyanez a proci van, csak 400mhzvel magasabb frekin jár.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Gawamatsu
Topikgazda
Nem használom az enyém média lejátszónak így nem tudom milyen lenne annak és mit bír,
bár az enyém újabb és erősebb hardverrel van szerelve.
A WD Purple nem kifejezetten arra van amire használod, hanem folyamatos írásra,
kamerák adatfolyamaihoz 7/24-ben.
Ezért is vettem ki a 4*3Tb lemez közül egyet, hogy 3*3Tb konfigban menjenek és a 4ik lesz a WD Purple a kamerékhoz. Asszem a lila lemezen nincs hibaellenőrzés sem, de az csak az íráskor számít.Elképzelhető, hogy a memóriából fut ki, mint látom fix 1Gb van benne. Nem nézted lejátszás közben hogy alakul?
-
Rambo18
csendes tag
Sziasztok!
Van egy AS-202TE nas-om WD Purple 3tb Hdd-vel ADM 3.0.
Főleg film nézésre használnám HDMI-n keresztül, de néha legszívesebben már kidobnám az ablakon, mert véletlenszerűen el kezdenek szaggatni a filmek rajta 2-3 percekre és természetesen a legjobb részeknél.
XBMC menü is sokszor laggol. Amit pl ma akartam nézni az FullHD x264 kódolással, a végén meg is untam, inkább megnéztem gépen LAN-on keresztül.Backup vagy fájl művelet nem megy közben, csak filmeznék...ha tudnék...
Van amikor hibátlanul végig megy egy két órás film, van amikor meg 10x is szaggatni kezd.
Lehet vele valamit kezdeni?
Köszi előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
6102T érdekelne, hogy valaki próbálkozott memória bővítéssel és virtuális géppel?
NAS vásárlás miatt írok és érdeklődöm hogy mit bír a vas[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Gawamatsu
Topikgazda
Igen, nekem is feltűnt mennyire gördülékeny
Nem is tudom a 2.7.valamennyi mért volt olyan akadozó.Memóriából, de főleg prociból is nagyon sokat faragtak, mármint használat.
A 2.7.izével 20-30-40%on ment folyamatosan. A 3-assal 10-16%.Szépen egy oldalra kifér minden, csoportosítható, bár nem kell. Fasza lett.
-
anola
csendes tag
Tetszik az új ADM 3.0,mind dizájn mind funkcionalitás szempontjából.Föleg a memóriamenedzsment terén javítottak,tehát már neccesen sok az a kb. 12GB szabad memória normál uzem mellett...a végén még RAM downgrade lessz belöle 2x4GB-ra.
Az egész interfész folyamatosabb,kezelhetöbb lett,úgyhogy megy a nagy piros pont az Asustor fejlesztögárdájának!
De hogy ne csak dícsérjem öket,a TV-n megjelenített menü az IR távirányítóval kezelve még mindig elég idegesítöen lagol...Ez van...
-
Gawamatsu
Topikgazda
Kijött a végleges ADM3.0.
Ahogy nézem túlterhelt az Asustor letöltő oldala, mert se manuális letöltéssel, se a NAS-ról nem érhető még el. -
Gawamatsu
Topikgazda
Ha megy az Avast! vagy a S.M.A.R.T/HDD check akkor ez is meghal. Az utóbbi kettőt már havi egyre tettem, mint automatikus indulású szolgáltatás, mert ha fut, lemegy az adatátvitel kb 20MB/s-re 100-ról (Gigabites háló).
A víruskergető kb egy nap, a többi szintén, de míg a írusellenőrzés ugye csak a tárolt adatok mennyiségének erejéig meg, a másik kettő a teljes lemezterületet nézi és így tovább is tart. -
Patrol
tag
válasz velizare #120 üzenetére
Nem, nem vicc.
Jómagam külön médialejátszóra rendezkedtem be, így én nem gondolkodom ilyen feature-el ellátott NAS-ban.Azt olvastam itt a fórumokon, hogy azért nem 100%-os a médiacenter funkció az erre képes NAS-okban.
Főleg ha közben vírust kerget, biztonsági mentést csinál, fájlműveleteket végzel, stb. és akkor szerencsétlen még videót is játsszon.Persze elképzelhető, hogy az Asustor hardverével ez zökkenőmentes.
-
nagyúr
ez most ugye csak vicc, igaz?
nem azért vettem xbmc-s nast, hogy utána vegyek még egy kütyüt ugyanerre. ha egy sima hálózati merevlemez kellett volna, veszek egy synologyt, vagy összerakok egy mitx gépet erre egy buta smb share-rel. bár végsősoron lehet, hogy ennél fogok kikötni.
dl szervernek meg annyira nem kell erős proci, hogy nálam a router csinálja (4éves wdr-4300, atheros procival).a transzkódolás meg mindenkinek a mániája, de nekem nincs rá szükségem.
-
Patrol
tag
válasz velizare #118 üzenetére
Ezért kell külön médialejátszó. Pár watt fogyasztás, realtime transzkódolás, szép, gyors, használható felület, pl. Android TV.
Bár valóban kezdenek multifunkcionálissá válni a NAS-ok, de én sem akarnék minden funkciót a NAS-on.
A NAS elsősorban tároljon.
Ezen túl könnyű és gyors hálózati fájlműveleteket tegyen lehetővé.Az egyetlen plusz feature, amit elvárok tőle és kizárólagosan rá szeretném bízni az a letöltőszerver funkció.
Sajnos ez utóbbihoz kell az erős proci akárcsak a transzkódoláshoz, ha valaki médiaszerverként is használja. -
nagyúr
válasz Gawamatsu #117 üzenetére
youtuberól volt szó. és ugyanazért, amiért filmet nézni, hogy ne a több száz wattos fogyasztású gépet kelljen búgatni egy egyszerű mozizásért/youtube videóért.
-
nagyúr
válasz Gawamatsu #114 üzenetére
oké, nem volt világos.
nincs kodi a 202te-re, sem 304t-re. az asustor nem portolta ezekre a modellekre. a régi frodós xbmc van, a vele együtt kiadott scrapperekkel. viszont a feeder oldalon (tvdb, stb.) megváltoztatták az apikat, így a scrapperek nem tudnak oda felcsatlakozni.
a youtubeozás is felejtős rajtuk, miután a google valamit változtatott a hardveresen gyorsított lejátszáson, ezekhez a procikhoz már nem készített az intel új drivert, szóval a natív youtube klienst is leszedálta az asustor, a chromeon keresztül meg szaggat a lejátszás. chromiumot meg szintén nem portoltak ezekre a modellekre.[ Szerkesztve ]
-
Gawamatsu
Topikgazda
Ugyanaz a proci van abban is, mint a 6104T-ben (2 magos atom, azzal mennie kell a Kodinak is.
Mondjuk én Plex szervernek (is) használom, transcode nélkül ha lehet és arra teljesen jó. -
nagyúr
ha filet nézni is akarsz róla, kipróbálnám, hogy az xbmc parserei működnek-e még. kodinál voltak ráncfelvarrások az utóbbi években, és pl. az én 202te-men már nem működik mindegyik parser.
-
Patrol
tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy ez viszonylag régebbi típus hardvere versenyképes e még, érdemes e egy 2013-as vasba beruházni?
Konkrétan az AS-304T lett mostanra "jóáras" és még mindig bika hardvernek tűnik.Köszönöm
-
Gawamatsu
Topikgazda
Ha találnék vevőt a 6104T-re lehet váltanék én is, bár mint médialejátszó nem használom.
Ha váltás lesz egyszer inkább lemezszámban váltok, mert jelenleg kapacitás bővítés csak lemezcsere, raid rebuild, lemezcsere, rebuild, lemezcsere, rebuild módon lehetséges. És az lemezenként 12 óra (3Tb-nál). -
anola
csendes tag
Azt hiszem megtaláltam az utódot az AS6404T személyében,amely rendelkezik mindazzal a tudással/felszereltséggel,amit eddig is kerestem.Alapból HDMI 2.0-t kapott, támogatja a HEVC kódolású anyagokat,4k/60fps szóval minden földi jóval megáldották,de egyenlöre még várok,hogy a 720Eurós árcédula kicsit összemenjen...
https://www.asustor.com/en/product?p_id=53[ Szerkesztve ]
Ez van...
-
anola
csendes tag
Sokkal használhatóbb-rugalmasabb lett a 3...reméljük,hogy hamarosan a véglegest is megkapjuk
[ Szerkesztve ]
Ez van...
-
Gawamatsu
Topikgazda
Csinálnák már inkább véglegesre az ADM3-at...
-
anola
csendes tag
válasz Gawamatsu #100 üzenetére
Nem vettem észre lassú letöltést,pikk-pakk leszedte és telepítette azt a pár appot,amit használok...Valószínüleg az App szerverük túlterhelt és amiatt ment át csigába a letöltés...
Easy rider van,újra átélheted a modemes net fílingjét... ,lehet más még fizetne is érte...
Back to the roots[ Szerkesztve ]
Ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest