- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shame21
tag
Tényleg azt asszem a tech2 Laci tesztelte is. Most egy dilemmám van még, hogy olvastam fórumokon hogy a surface pro oled-je elég gyengusz. Volt egy teszt ahol az lcd meg az oled verzio volt hasonlítva és mindenki a baloldalit tippelte oled-nek és mondta a srác hogy az az lcd verzió és a jobboldali az oled. Meglepő volt. Az m4 pro 13 oledjével mikor hasonlítgatták csak annyit mondtak hogy kisebb fényerő meg fakóbb. Van egy 2 éves lenovo tab p11 pro 11,5 oled asszonynak abba nem egy brutál oled van de az is bármely ips lcd-nél jobb színekben. Meg az 100.000 ft-os cucc. Ez meg 600.000 és szar az oledje. Bár ebbe az oled vivobook-ba is gyengusz az oled. Nem tudom mi ez a spórolás prémium áras kütyüknél.
itt a teszt elég meglepő
https://youtu.be/KMmz3bazXXQ?si=KE0Y1SfYRm1kUnoa
Na annak az asusnak utána nézek bár ha a vivobookban szar az oled akkor lehet a tab-ban se lesz jobb. -
gliskard
senior tag
Nézőpont kérdése... Magyarországon a legolcsóbb Macbook Air 499.000 forint, ami szerintem bőven felette van annak a határnak amennyit a legtöbben ki tudnak fizetni egy notebook-ért. Én erre mondtam, hogy a high-end kategória alja. Persze a 16" MBP, az M+ Max SoC-vel már 1.999.990 forint és ezt pillanatok alatt fel lehet konfigurálni 2,5-3M-re.
Az USA-ban az adózás utáni éves átlagkereset 43.000-51.000 $/év körül alakul, az alsó értékkel számolva és elfelé kerekítve ez kb 769$ jelent hetente. Ez alapján ott 1,5 heti fizetésből meg lehet venni ugyan ezt a gépet, vagy elég jó ajánlatott lehet kapni 12 havi részlet fizetésre.
-
sb
veterán
Ez az egész ok-okozat hülyeség. A céges nálam is konnektorról megy, miért is menne akkuról akár bent vagyok, akár HO-ban. Ettől meg még van olyan eset amikor akkuról kéne mennie és kellene...
Hordozva se sokat van, lásd office+HO. Erre jöhetne példaként, hogy akkor a tömege sem érdekes, lehetne 20kg is...Vagy tök más példával, autó. Csak hétvégén használod, a garázsban van, akkor már elég 50km-es hatótáv is. Ill. ha te így használod akkor már nem is érdemes az autógyáraknak figyelni erre az igényre. Hosszú hatótáv csak a taxisoknak és a kamionosoknak kell akik folyamatosan mennek vele. ?
Egyébként nálam a cégesen (Dell) ba van lőve, hogy hálózatról nem tölti az akksit 50-80% között. Így gyakorlatilag alig tölt rá. De pl. ez senkit nem érdekelt annyira, hogy céges beállítás legyen belőle.
-
Szerintem az egyértelműen alatt pont arra gondolt, hogy ne kelljen akár csak egy Task Managert is elindítani ennek a lecsekkolására.
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha az adott app tálcán lévő ikonjának mondjuk a jobb felső sarkában egy apróbb buborékban lenne egy kisebb N (native) vagy egy kisebb E (emulated) betű. Így rögtön tudná az ember, hogy natívan vagy emulálva futtatja az adott app-ot éppen a gép. 🤷♂️
-
Busterftw
nagyúr
Olyan nem nagyon van.
A Macbook usert teljesen hidegen hagyja, hogy az aktualis Air vagy Pro generacio a polcrol ARM-os vagy sem, laptopot vesz.Az ARM laptop market share ugyan csokkent 14%-rol kb 10%-ra tavaly, de eves 114.8 millio eladott laptoppal szamolva az 11.48 millio ARM-os laptoprol beszelunk.
Ezt idenre 186milliora becsulik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Forradalom vagy csak epizódszerep? Közel egy hetet használtuk az ASUS új notebookját, hogy választ kapjunk a kérdésre.
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest