- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shame21
tag
Tényleg azt asszem a tech2 Laci tesztelte is. Most egy dilemmám van még, hogy olvastam fórumokon hogy a surface pro oled-je elég gyengusz. Volt egy teszt ahol az lcd meg az oled verzio volt hasonlítva és mindenki a baloldalit tippelte oled-nek és mondta a srác hogy az az lcd verzió és a jobboldali az oled. Meglepő volt. Az m4 pro 13 oledjével mikor hasonlítgatták csak annyit mondtak hogy kisebb fényerő meg fakóbb. Van egy 2 éves lenovo tab p11 pro 11,5 oled asszonynak abba nem egy brutál oled van de az is bármely ips lcd-nél jobb színekben. Meg az 100.000 ft-os cucc. Ez meg 600.000 és szar az oledje. Bár ebbe az oled vivobook-ba is gyengusz az oled. Nem tudom mi ez a spórolás prémium áras kütyüknél.
itt a teszt elég meglepő
https://youtu.be/KMmz3bazXXQ?si=KE0Y1SfYRm1kUnoa
Na annak az asusnak utána nézek bár ha a vivobookban szar az oled akkor lehet a tab-ban se lesz jobb. -
Shame21
tag
Ezek jó infók. Én egy oled surface pro 11-en gondolkodom, tartalomfogyasztás a cél és ipad pro 13 m4 volt a terv de az nagy iphone és ha már 5-6 kilót adnék valamiért akkor már tudjon többet mint az iphone-om. És jelenleg oled-es windows-os tablet csak surface pro 11 amit találtam. Bár még nem égető kijöhetne lassan egy lenovo vagy más kínai oled win tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Forradalom vagy csak epizódszerep? Közel egy hetet használtuk az ASUS új notebookját, hogy választ kapjunk a kérdésre.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Óra topik
- Apple Watch
- Vicces képek
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest