-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
Most sikerült rácsattannom, de csak úgy, ha a laptopba van közvetlenül dugva...
A Wi-Fi részt beállítottam, de a LAN-t nem tudom, hogyan kell.
Valaki lenne kedves és elmondaná, hogyan kell összedugni ezzel a Huawei csodával, és mit kell beállítani a LAN-os részen? Most a router egyik LAN portja a Huawei egyik LAN portjába van dugva, és a LAN "static address"-re van állítva, de ez így nem jó.
Jelenleg a Huawei azt mondja, hogy az OpenWrt eszköz a 192.168.100.5-ös címet kapja, de ezt beírva a böngészőbe nem történik semmi.UPDATE: Wi-Fi megy, szuper minden, de nem tudom elérni az OpenWrt LuCI UI-t...
Bocs, nyilván halál bénának tűnök, a hálózatkezelés sosem volt az erősségem. Tudom, akkor minek OpenWrt-zek... (Azért egyébként, mert megpróbálnám a külső HDD-met rákötni a routerre, és valami minimális torrentezést megpróbálnék...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged