Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zolee1988

tag

Sziasztok!
    Nyilván nektek régi motorosoknak nem tudok újat mondani, de így két hét használat után leírom a tapasztalataimat.
    Első pár nap orrvérzésig telepítettem a játékokat, próbálgattam mit tud a gép. Ugye a kezdeti fellángolás. De most már kialakult a használati szokásom.

A sok játék sok helyet foglal. 512GB SSD kevés lehet, várni a letöltésekre se kevés idő.
    Nekem van Game Pass Ultimate előfizetésem. Xbox Series X-em van mellette (meg van egy Xbox 360 Kinect-tel is). Xbox-on addig játszok egy játékkal, amig majdnem minden achievementet meg nem szerzek, de azért nem veszem véresen komolyan, ha valami nem sikerült, akkor az kimarad. Mostanában nem volt konkrét játék előttem, így kollégám javaslatára a Fallout 4-gyel kezdem játszani, régen az 1-2 megvolt, anno próbáltam a 76-ot, de valamiért félbehagytam. De a 4-gyel elvagyok, tetszik ez a mászkálós gyűjtögetős dolog, Minecraft, Subnautica kipörgött. Az első "csalódás", hogy a Fallout 4 nem Play Anywhere cím, nem tudom egyszerre két helyen vinni a mentést. Innen jött a felhőalapú játék, az Xboxos mentésemet viszem tovább, és mikor az Xbox elé ülök, ugyanott folytatom. Nem kell telepíteni, nem foglal helyet. Silent módban van az Asus, de max fényerőn, nem tudtam még lemeríteni egyhuzamban, csak pár órát játszok.

És innen alakul ki, hogy alig van fizikailag telepítve pár játék (csak olyan, amit offline is lehet játszani), mindent az Xcloud-ból játszok.
    Bekapcsoltam az akku kímélést, 80%-ra töltöm csak. Így az én használati szokásommal 2 naponta kell töltenem hétköznap, felhőből játszom csak, reggel meg este. Napközben néha előveszem pár perce.
    A felhős játék előnye, hogy azok eleve kontrollerre vannak beállítva. Próbáltam pár PC-s Game Pass-os játékot, de többsége igényelte a bill+egér kombót. Valahogy mindig elfelejtem, hogy egy PC van a kezemben, nem minden játék támogatja a kontrollereket.

Összességében nem bántam meg a vételt, nagyon jó kis gép.

Új hozzászólás Aktív témák