- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
anno én is sokat szenvedtem P5KC-vel
nincs benne atomerős proc most sem (egy E6750 van és már az is marad mindörökre)de ezt sikerült 3,2GHz-re stabilan belöni, nem kért extra hütést sem hozzá, feszt se emeltem. Korábban többször belinkeltem már adatokat rola itt ( mi mennyire, hogy), másoknak segitségként, de mostanra már nem élnek a linkek azt hiszem
Nálam a nagyobb szívas a DDR3-ra állás volt, abban nagyon finnyás volt a lap. Naponta többször úgy belehalt, hogy elemet is ki kellett venni nem volt elég a jumper reset, különben post se volt.. semmi.. mint aki meghalt total.
Aztán a következő szívás az alaplapi hálókártya volt. Nem tudom mitől.. lehet nálam lévö egyéb hálózati elemekkel akadt össze ( router scwitch, másik gép . kitudja..) bár ezt nem lenne szabad.. de kifeküdt 2 naponta a legváratlanabb helyzetetkben kékhalállal. Sem terhelés sem m ás nem indokolta. Illetve általában akkor volt ha pl hálozaton probaltam valamit olvasni más adattárból..
Addig addig csinalta hogy beleuntam és letiltottam a belsöt és egy másik gigabites hálokartyat tettem bele..(valami rémlett korábbi olvasataimbol, mintha ez a belső hálókártya másoknál is problémás lett volna idönként)
Azóta egyszer sem jött elő ez a jelenség.(sem..)
Az utobbi egy - másfél évben már ugy összerázódott, az egész, hogy igasló módjara megy naponta 8-10 órahosszat, és semmi probléma vele (win7 64bit és linux, mikor melyik) és lassan azt is elfelejtem milyen a biosa olyan rég láttam
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Suzuki topik
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest