Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• veze

őstag

válasz SRII #16134 üzenetére

anno én is sokat szenvedtem P5KC-vel
    nincs benne atomerős proc most sem (egy E6750 van és már az is marad mindörökre)de ezt sikerült 3,2GHz-re stabilan belöni, nem kért extra hütést sem hozzá, feszt se emeltem. Korábban többször belinkeltem már adatokat rola itt ( mi mennyire, hogy), másoknak segitségként, de mostanra már nem élnek a linkek azt hiszem:(
    Nálam a nagyobb szívas a DDR3-ra állás volt, abban nagyon finnyás volt a lap. Naponta többször úgy belehalt, hogy elemet is ki kellett venni nem volt elég a jumper reset, különben post se volt.. semmi.. mint aki meghalt total.
    Aztán a következő szívás az alaplapi hálókártya volt. Nem tudom mitől.. lehet nálam lévö egyéb hálózati elemekkel akadt össze ( router scwitch, másik gép . kitudja..) bár ezt nem lenne szabad.. de kifeküdt 2 naponta a legváratlanabb helyzetetkben kékhalállal. Sem terhelés sem m ás nem indokolta. Illetve általában akkor volt ha pl hálozaton probaltam valamit olvasni más adattárból..
    Addig addig csinalta hogy beleuntam és letiltottam a belsöt és egy másik gigabites hálokartyat tettem bele..(valami rémlett korábbi olvasataimbol, mintha ez a belső hálókártya másoknál is problémás lett volna idönként)
    Azóta egyszer sem jött elő ez a jelenség.(sem..)
    Az utobbi egy - másfél évben már ugy összerázódott, az egész, hogy igasló módjara megy naponta 8-10 órahosszat, és semmi probléma vele (win7 64bit és linux, mikor melyik) és lassan azt is elfelejtem milyen a biosa olyan rég láttam :D

Új hozzászólás Aktív témák