Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santantica
tag
válasz
kavics325i #2125 üzenetére
sztereo....amilyen a filmekben...kb MP3 (Ac3)
-
kavics325i
őstag
Van még itt valaki? Most szereznék be egyet és arra lennék kíváncsi, milyen a stereo hangja?
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, nemrég hozzám került egy ilyen masina, privátban volna pár kérdésem, ha valaki segítene, szívesen venném. Köszi.
-
kuksa90
őstag
válasz
Preacher1980 #2121 üzenetére
Megnéztem, a gyári utolsó firm van a játékoson. A mókolt felülete nem tetszett, így azt kukáztam, de az utolsó pár gyári firm megvan, ha az segít, elérhetővé teszem.
-
kuksa90
őstag
válasz
Preacher1980 #2119 üzenetére
Megnéztem (volna) az asus ftp szerverét, de nincsen.
Valami orosz, vagy ukrán srác mókolt egész jól működő dolgokat, de így jópár év távlatából már nem emlékszem. Ha van kedved keresgélni, ide szinte minden be volt linkelve...hátha.
Anno kipróbáltam minden firmet, szerintem most is valamelyik az utolsók közül van a gépen, teszi a dolgát. -
Preacher1980
tag
válasz
kuksa90 #2118 üzenetére
Szia!
Én sem használtam eddig wifivel, de költözés okán nagyon messzire került a routertől, s nem akarok falat fúrni meg vezetékelni, stb.
Akkor hozzád hasonlóan én is csodaszámba megyek, mert gond nélkül működik, kopp, kopp, kopp.
Még az merült fel bennem, ha nem jönne össze a usb wifi, hogy az alábbi eszközzel oldom meg:
https://ipon.hu/webshop/product/mikrotik_map_lite/1362272
Említetted, hogy mókolt firmwareben volt rá támogatás. Eddig azt sem tudtam, hogy volt rá mókolt firmware. Azt láttam hogy már jó régen megosztatta az ASUS a forráskódot. A mókolt firmware hol érhető el, illetve van-e valami tapasztalatod vele?
Üdv
-
kuksa90
őstag
válasz
Preacher1980 #2117 üzenetére
Szia!
Én sosem használtam wifivel, egyszerűbb volt ráhúzni egy drótot...
Szerintem kihalóban vannak az asusok, csodaszámba megy, ha valakinél még működik (mondjuk nálam igen)
Anno sem volt egyszerűen beszerezhető az usbwifi, bár arra emlékszem, hogy az utolsó mókolt firmwarekbe már volt rá támogatás. -
Preacher1980
tag
Most látom a legutolsó meg az előtti a bejegyzést.....
A kérdéseim az alábbira változnak:
Kinek van eladó ASUS USB N-10 eszköze?
https://www.asus.com/Networking/USBN10/Előre is köszönöm!
-
Preacher1980
tag
Üdv
Kissé kihalt a topic, de felteszem a kérdésem, remélem lesz valaki, aki tud segíteni:
A játékos esetében a wifi-t milyen eszközzel lehet működésre bírni?
Máshol az alábbit írták: ASUS USB N-10
https://www.asus.com/Networking/USBN10/De az már nem érhető el, így USB N-10 Nano-t vettem:
https://www.aqua.hu/asus-usb-n10-nano-150mbps-vezetek-nelkuli-usb-halozati-adapter-275343.htmlDe nem ismeri fel!
Akinek működött a wifi, az milyen firmware mellett sikerült?
Előre is köszi!
Üdv
-
KicsiUbul
őstag
Sziasztok,
Hátha jár erre valaki, aki segít is
vagy egy HD2 -m a gyári legójabb fw el kaptam meg. Vettem egy N-10 nano wifi adaptert, de nem hajlandó vele kezdeni semmit, ifconfigban nem látom, akár előre akár hátra dugom, de még a kék led sem világít benne... Az USBre dugott pendrive-ot gond nélkül eszi.
Ötlet?Thx,
Ubul -
kuksa90
őstag
válasz
postman 75 #2112 üzenetére
Eléggé kihalt a környék...
Első körben én táphibára gyanakodnék. Elég magas hőmérsékleten üzemelnek az alkatrészek, egymást melegítve... ezt az elektrolitkondik kiszáradással, kapacitásvesztéssel honorálják... tehát az összes elkó csere. Ugyanez igaz a gépre is. -
postman 75
újonc
sziasztok! tudnátok nekem segíteni? adott egy hd2 es: el kezdett őnálló életet élni néha! táv irányítora nem reagál sőt van ugy hogy a tv fele nem adja már a jelet a kék ledje nem vált át kékről sárgára fogja magát és ujra indul!
film nézés közbe is le áll mintha nem látná a vinyot, usb 3.0 nem érzékeli, ha meg át akarok valamit másolni ki kell huzni a tápot mert nem látja a laptop! kérlek segítsetek köszönöm
-
feco1
csendes tag
válasz
kuksa90 #2107 üzenetére
Hali!
Nekem is elkezdett I/O hibával megállni, kb 1,5 év után. Én a tetejére vágtam egy szép nagy nyílást, lecseréltem azt a valamit, amit a chipre ragasztottak 1 lapos alumínium hűtőbordára jól bepasztázva. Rábuheráltam a tetejére az xbox 360 slim külső (Nyko) hűtőjét. A cooler hőérzékelő diódáját rávezettem a hűtőbordára.Majd pár nap után kicsit lelassítottam a ventilátort( 2 dióda sorba kötve), ne legyen hangos. Így hibamentesen működik.
Most így néz ki:A kis csaj ép mesét nézett, ezért csak ezt az egy képet tettem fel.
-
kuksa90
őstag
válasz
decibeldrag #2108 üzenetére
Szivesen.
Boldog, és I/O mentes HD2- zést kivánok. -
kuksa90
őstag
Látom, ciánozás van.... kihullottak, vagy problémamentesek a HD2-k. Szerintem az utóbbi...
Aki nem ragaszkodik az esztétikához, annak használható megoldás egy hasonló projekt. Jó rég volt már, mikor kibeleztem, fellógattam a tv hátuljára, és azóta a folyamatos nyúzás ellenére SEMMI akadás, I/O hiba. -
feco1
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy O!Play HD2-re felrakható-e a O!Play Gallery firmware? Vagy varázsolható-e youtube a HD2-re valahogy? -
morzsakutya
újonc
Sziasztok
Segítséget kérek. Asus Oplay HDPR-1 -re töltött HD2 1.12.06 ver 4.1 firmware. D-Link DNS 320 NAS. szeretném, ha zene lejátszáshoz nem kellene tv-t bekapcsolni. Ezért van egy PC, amin Win7 alatt Win Media Player 12 fut. Ez látja az Asust, a pc-n levő zene file-t WMP12-vel le tudom játszani rajta. Ugyan ez a file fenn van a NAS-on is, és az Asus, ha a saját távirányítójával vezérelem, lejátsza. Ugyanezt a NAS-ról le tudom játszani a pc-n is a WMP12-vel. Azonban ha a NAS-ról a WMP12-vel játszanám le az Asus-on, hibaüzentet kapok: "nem sikerült a mediainformációt kiolvasni" (ez a hibaüzenet a WMP12-n jelenik meg. Találkozott már valaki ilyennel? Mi a megoldás? Ti hogy csináljátok, hogy ne menjen a tv egész nap, ha csak zenét játszotok le az Asus-on?
Köszönöm, üdv -
Apuuuu
csendes tag
Üdv. 3 évig hdd nélkül használt HD2-m kapott egy 500 GB-os WD-t. Azóta egyedül usb-ről hajlandó videót lejátszani, hálózatról vagy hdd-ről való filmindítás esetén újra indítja magát a szerkentyű... Van valakinek megoldási tippje?
-
kuksa90
őstag
válasz
Preacher1980 #2102 üzenetére
Öööö, ezt elszúrtam, mert nem csináltam róla képet, most meg nem férek hozzá...
Ha következőleg mozgatni kell a TV- t, igérem készítek, de addig is kis műszaki érzékkel elképzelhető. -
kuksa90
őstag
válasz
kuksa90 #2093 üzenetére
A kisérleti hűtés véglegessé vált: ráépítettem a játékost - kabát nélkül - egy 400 mm hosszú, 150 mm széles alumínium lapra, rendesen hűtőpasztázva, mellé a kétterás vinyót. Az egész köcölléket két füllel felszereltem a tv hátuljára - bármilyen kínzásnak ellenáll, ugyanazt csinálja, mint újkorában. Igaz, most teljesen csöndben van: a ventillátornak nevezett nyekergőt mellőztem. (Az infravevő felfelé áll, a plafonról visszaverődő jellel is vidáman elboldogul)
Ahogy elnézem a fórumot, ez a játékos már túl van a csúcson, de aki esetleg menteni kivánja, annak ez egy járható út - igaz, nem az esztétika csúcsa...
-
jagdbull
újonc
to apple,
köszi a leírást hétvégén megcsinálom...hálozaton 2 hp laptopon keresztül szeretném használni,egyik gépem látja másik viszont nem
mind a két gép jó fajta és hasonló évjárat,beállításokat összehasonlítottam és ugyan az a kettő,"eszközök és nyomtatók"-ban látszik a hardver ...
esetleg valami ötlet -
-
kuksa90
őstag
Üdv UrakHölgyek!
Utolért az I/O hiba kb egy hónappal ezelőtt. Első nekibuzdulatra kikaptam az egész kütyüt a kabátjából. Félelmetesen alulméretezett a hűtése, barnára pácolódott a panel a proci körül - ráadásul igen körülményesen lehet rá eszkábálni komolyabbat, de összeállt. Jelentem, azóta ismét hibátlanul teszi a dolgát, pedig igen komoly streamekkel kínoztam, hat/tíz órán keresztül, folyamatosan.
Tehát ugyan most meztelen a kütyü, de hibátlan. Ööm-bódottá. -
appel
őstag
válasz
jagdbull #2091 üzenetére
Egy kis buherálással megoldható az is, hogy automatikusan induljon a SAMBA, vagy az FTP szolgáltatása is, sőt futhat egyszerre több is egy időben..
Ehhez egy pici linux ismeret és egy telnet kliens kell:1, indítsuk el a PuTTY-t (vagy bármilyen telnet klienst)
host name: ASUS IP címe
port: 23
connection type: Telnet
open gombbal kapcsolódik2, asus login: root (jelszó nincs)
3, írjuk be (szóközök nélkül kell az elérési utat beírni, csak a blog nem engedi…):
vi /usr/local/etc/rcS (így szerkeszthetjük az rcS fájlt)- szerkesztés módba lépéshez nyomjunk egy i betűt, majd enter
- lefele gombbal menjünk az aljára és egészítsük ki a fájlt ezzel a két sorral:/usr/local/bin/idealbt/smbd -D
/usr/local/bin/idealbt/nmbd -Dha ez megvan, akkor el kell menteni így:
ESC gombot megnyomni, majd beírni :w , utána enter, majd :q és enter
kész is…újraindítás után is automatikusan el fog indulni a SAMBA szerver…(tehát el lehet érni az ASUS-t hálózati megosztáson keresztül, miközben filmet nézünk vagy zenét hallgatunk…)
szerk: az ASUS nem javasolja, direkt csinálta úgy, hogy ne fussanak egyszerre, mert szerintük instabil, és nem megfelelő felhasználói élményt okozhat LOL , mert így aztán fullos az élmény
-
jagdbull
újonc
válasz
Santantica #2088 üzenetére
lemeztömörítést kikapcsoltam és még töröltem pár dolgot a lemezről és megszűnt a probléma
köszi
filmnézés közben is látja a hálózatod?! azt hogy csinálod? amikor én filmet nézek a samba kikapcsol,neked nem? -
Santantica
tag
válasz
jagdbull #2087 üzenetére
nem teszi tönkre.....még olyan lehet, de ebben nem vagyok biztos, hogy a winnél engedve van a lemeztömörítés (ntfs) és ezt az oplay nem komálja, de csak tipp
ha win nem talált hibát és pl nincs ez a tömörítés bekapcsolva, akkor valóban az asusban lehet valami...
nekem volt egy 2T ntfs a filmekre, azt tettem bele és azóta is probléma mentesen megy....filmézés közben is tudok rá töltögetni, a hálózat látja....
-
jagdbull
újonc
válasz
Santantica #2086 üzenetére
win felismeri lefuttatja és azt írja hogy minden rendben.
de amikor elindítom a playert akkor megint kiírja a hibát....lehet hogy megpróbálom egy másik lemezjavító progival.
formázás biztos segítene de 500 giga anyag van rajta amit most nem szeretnék letörölni
esetleg valakinek tönkretette e már a hdd jét ez a masina? néha kerregést hallok használat közben lehet hogy ez normális bár nem hallottam még ilyet... -
jagdbull
újonc
sajnos nem segített
esetleg valami más ötlet? -
jagdbull
újonc
válasz
Santantica #2083 üzenetére
már esek is neki,remélem segít.
köszi -
jagdbull
újonc
sziasztok
ezt írja ki,
"a merevlemezzel ismeretlen hiba történt.Helyezze be a lemezt a Windows(R9 rendszerű számítógépbeaz ellenőrzéshez" és egy ok lehetőség.
nem tudom értelmeznimi a windows(r) ? és milyen lemezt?
tudna valaki segíteni?
köszi -
Lester75
csendes tag
Adott a médialejátszó hálózaton+ WD white HDD hálózaton.Hozzá a T-home-os cisco router.A médialejátszó látja a hálózati merevlemzt,laptopokat stb.Az a gondom,ha megpróbálok hd filmeket lejátszani a hálózati HDD-ről (kábelekkel összekötve),kíír egy alacsony sávszélességet és a lejátszás közben elakad a film.Így kénytelen vagyok külső vinyókat rádugdosni,vagy a saját vinyójára másolni.A hálózati merevlemezről pl. laptopon simán nézem ezeket a filmeket.Kényelmes lenne a hálózati meghajtót használni,ez a rendszer központja a család is ezt használja.Lehet segíteni ezen a sávszélesség problémán,vagy találkoztatok már ilyesmivel?Remélem jól fogalmaztam,csak egy átlagos felhasználó vagyok.
-
mata666
újonc
Megoldódott!
-
mata666
újonc
Nem tudja valaki,hogy az ASUS O! Play HD2 miért nem adja ki az analóg videó jelet?Sajna az én tv-m még hagyományos.
-
Santantica
tag
válasz
Santantica #2077 üzenetére
sikerült leszedni...minden a régi.....
-
Santantica
tag
-
attilav2
őstag
Próbáltátok Mar telepíteni a moS-t
a lejátszóra?
Így kell:
putty val telneten be kell lèpni a lejátszóra, maid (root felh nèv és üres jelszó)
Majd, cd /tmp
wget http://www.moservices.org/mos3/installchmod +x install
./install
Vegig kell varni a telepítést, maid mikor kiirja hogy inditsd ujra be kell irni a reboot parancsot, ha telepites utan nem adna vissza a promptot nyugodtan lehet entert nyomni, maid beirni a rebootot, varjunk nehany percet majd jelentkezzunk
be telneten megint,
majd: pm updatelist utana pm install youtube ha kesz van akkor meg kell jelennie a youtubenak az online media menüben. Varom a tapasztalataitokat hogy HD2-n megy e a YouTube ezzel a módszerrel. -
a8l
aktív tag
Van egy kis gondom ezzel az előbb még dícsért FTP-vel.
Be tudok lépni, de nem enged könyvtárakat létrehozni a belső hdd-n, csak ömlesztve tudok másolni rá már meglévő könyvtárba.
Mi kell ahhoz hogy jogosultságom legyen létrehozni meg törölni esetleg átnevezni mappákat?
Minden alkalommal kivenni belőle a hdd-t meg visszatenni kicsit macerás lenne.
Az usb3 kapcsolat pc felé az mennyire működik? Azon keresztül tudok mappákat léterhozni? -
noger
csendes tag
Kedves Hölgyek és Urak!
Lehet, hogy volt már róla szó, de egyszerűen 2000 hozzászólást nem tudok most átnézni.
A következő égető kérdéseim lennének. HD2-m van, a legújabb 02.02.12 firmware-el..- Még mindíg nincs benne név szerint rendezés mód, így valamiféle random 'magic' módon rendezi a NAS-ról megosztott néhány (ezer) filmem, ami eléggé zavaró egy keresésnél.
Erre tudtok-e valamiféle megoldást?- Nagyon nem tetszik ez a webes 'távirányító' főleg iPad-en. Szerenék csinálni rá egy új design-t, azonban nem tudom hogy is tölthetném fel rá?
Ezekban a kérdésekben várnám segítségeteket.
Köszi,
djsbarni -
a8l
aktív tag
Win7 van az otthoni gépeiden?
Mert én meg a nas -ba tudok bejutni és az otthoni gépekbe nem.
Látja a gépeket meg a nas-t és a nyomtatót is mindent ami hálózatra van kötve, de csak a nas-ban tudok belépni a könyvtárakba meg a nyomtatóba, a win7-es gépeknél csak egy üres mappa jelenik meg ha belépek.
Mindegyiken beállítottam megosztást az adott meghajtókra meg könytárakra, másik win7-es gép látja is, de az asus nem.
Mi a franctól lehet ez?
A windows hülyesége vagy valami más?
Mindenhol a megosztásnál mindenki-t választottam hogy kik láthatják, de semmi.Ezért mivel a nas hdd-je megtelt, raktam az asusba egy 3TB-s hdd-t, és sokkal jobb lett vele mint eddig hálózaton keresztüli lejátszással.
Gyorsabban reagál mindenre, ha pl feilrat váltást akarok akkor nincs akadás, vagy bele akarok tekerni azt is sokkal gyorsabb csinálja mint eddig és nem lép ki a filmből mint eddig rengetegszer.
FTP-n meg 2x-er olyan gyorsan tudok a hdd -re másolni mint a NAS -ra.
Nekem Gallery van nem HD2 de alapvetően ugyan az. -
wicca10
újonc
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem! Néhány hónapja vásároltunk egy Hd2-es lejátszót. A netet nem állítottuk be rajta, úgy voltunk vele, hogy majd ha lesz rá időnk. Eleinte a laptoppal egész jól össze tudtuk hangolni. Majd egy rövid idő elmúltával csak rendszer visszaállítással ismerte fel, de akkor is döcögősen, ráadásul egy nappal előző rendszer visszaállítási pontra állítottuk vissza ami idő alatt nem történt semmi a laptoppal.
Most már ez sem megy. A HD2 nem ismeri fel a laptopot. Mi lehet a gond?
Leformáztam a winyót, gépi beállításokat vissza állítottam, de még így sem jutottam előrébb.
Kérlek segítsetek nekem, mert lassan megbolondulok. Sajnos a hálózatos dolgokhoz nem nagyon értek, de mindent megpróbálok, hogy sikerüljön használhatóvá tenni a lejátszót!Köszönöm!
-
törölt tag
Közben rájöttem, hogy nem, úgyhogy sztorno!
-
törölt tag
Üdv!
Szeretnék venni egy hd2-t, én főleg youtube-os filmeket és videókat néznék vele, mennyire alkalmas e célra, valaki tapasztalat? -
AcHanGE4
tag
Hello!
Megcsináltam amit írtál már 1x korábban is egy másik lejátszón, ott működött is rendesen. Most megint megcsináltam 1 másik lejátszón, és a sambát be is kapcsolja, viszont a belső vinyót nem látom. Csak első alkalommal láttam, meg úgy, hogy nem standby-ból kapcsolom be, hanem áramtalanítás után.
Erre van-e megoldás valami?Köszi!
-
Loboda
senior tag
Sziasztok!
Beiktattam az otthoni rendszerembe egy Synology NAS-t, de nem tudok bejutni az Oplay DH2-essel!
A pcbe minden gond nélkül bejut , a NAS-nál felhasználónevet és jelszót kér! Megadom neki de nem enged be!
A hálózaton lévő többi géppel jelszó nélkül be tudok lépni, csak ez a vacak szívat!
Tudnátok rá valami megoldást, mielőtt belevágnák egy baltát? -
szrobi66
aktív tag
válasz
kuksa90 #2063 üzenetére
Szeretem az androidot, jelenleg one x-em van.
Gondold át, én benne vagyok. Sokáig nem jött elő I/O, lehet nem az asus baja, mert a vinyóm ketté van particionálva fat32/ntfs, 2eszköz használja, lehet az nem tetszik neki. Moservices belőve, filmnézésnél ftp-t használok küldésre.. Szóval én vállalom, mert szeretem az android rendszert.Még azt is bevállalom, hogyha nálad is szar az asus, és nem vagy megelégedve visszacseréljük...
-
kuksa90
őstag
válasz
szrobi66 #2058 üzenetére
Én tudomásul vettem anno a korlátokat; többnyire .mkv konténereket nézek változatos bitrátával, és stabilan be van drótozva, látja a hálózatot, hálózat látja a kütyüt. Igaz, hogy minden meghajtó 20 Mb, ezt betudom valami linux okosságnak.Nem akarok szambázni, mambózni, torrentezni, meg ilyesmiket...Operázni szerettem volna, de gyorsan kiderült a biliszindróma.
Semmi baj nincs vele, csak az extrém magas bitrátájú cuccoknál feszül ki. I/O hibáról csak hallottam, minek szidjam, ha nincs úgy?Van nekem is egy ilyen androidos kütyü...avval nem vagyok jóba, a boga....sem akarja látni a hálózatot, pedig kábel van...de a repülőegér határozottan tetszik.
-
szrobi66
aktív tag
válasz
kuksa90 #2057 üzenetére
Rám is rámsózták
Nameg rajtad kívül max 2ember van megelégedve a fórumon a kütyüvel, a többség szerint sz@r... De fura, 2hónapig nem volt vele bajom, aztán elcseszte a vinyómat, test disk-el tudtam visszahozni pár xboxos játékot, kb 1terrányi filmet vesztettem (már a mutatvány előtt is jöttek I/O hibák) És most nézegetem, hogy 21 körül vehetnék androidos médiaboxokat, ami mindent tud a szívem szakad meg..
-
szrobi66
aktív tag
válasz
Santantica #2054 üzenetére
Nem sajna, nem kapcsol ki a vinyó, az xbox egész nap elmegy rajta, nameg áramtalanítás után nincs gond az újbóli standby módig
kuksa90! Azért annál többért el tudom passzolni bármikorde mégegyszer 25ezret nem adnék érte...
-
-
Santantica
tag
válasz
szrobi66 #2053 üzenetére
nem valami "green" vinyót használsz ami magától lekapcsol?
mert, amit én vettem Asust abba zsír ujonnan bele tettem a meglévő 2T vinyót s azóta is simán megy...fél év alatt kb 2x volt áramtalanítva...egyszer a gyerek kapcsolta le az elosztót...
nem babráltam semmit, csak a legutolsó firmware van rajta.....
a sambán gondolokodom, hogy mindig lehessen ne csak akkor ha menüben kiválasztom, de még biztos leírást sehol sem találtam ezért nem megyek neki egy ilyen buherába....
-
szrobi66
aktív tag
Sajna 4hónap használat után nekem is csatlakoznom kell azokhoz, akik fikázták ezt a kütyüt, mert tányleg egy halom hulladék. Többször közel álltam ahoz, hogy kukában kössön ki. Eleinte úgy volt a saját hűtéssel rendelkező mobilrackben lévő vinyó bekötve, hogy a gyári csatlakozó helyére kötöttem satán (ahova a beépíthető vinyó megy) hogy elöl ne kógjon kábel, de úgy is rendszeres volt a I/O hiba, és csak a hálózatból ki-bedugás segített. Most esatára van kötve, és hibát nem ír, csak egyszerüen leáll, és nem látja, áramtalanítás segít. Undorító
-
kuksa90
őstag
válasz
DaeMonS #2043 üzenetére
Az R1/ R3 az az asus régebbi kiadású, de lényegesen elterjedtebb (lásd: óccsó) kistestvérei. Ezekhez a nagytesó - a HD-2 - firrmware- jét szokták a hozzáértők mókolni.És - mivel a mienk drága is, meg később is jelent meg, a nagy moddereknek nincs HD-2- jük, így az R1 / R3- ra készülnek moddolt firmek. Volt régen próbálkozás a HD-2 - höz is, de nagyon bugos (értsd: működésképtelen) volt, így nem készült (el) használható moddolt firm.
Maradt tehát a gyári, amiből az utolső (205) visszalépés az előzőekhez képest: kivették belőle a másolás, törlés, áthelyezés lehetőségét.Én már lenyugodtam - megbarátkoztam a HD-2 lehetőségeivel - de ha tudok, szivesen segítek.
-
DaeMonS
tag
Sziasztok,
A segitsegeteket kernem, egy OPlay HD2 ugyeben.
Egy baratom kert meg hogy nezzek ra, mert kikapscolas utan lefagy, sokszor lefagy,es aramtalanitani kell stb.
Mi a legujabb/legjobb firmware ehhez a lejatszohoz, illetve a frissites menete? Enynivel meg megprobalkozom, utana javaslom neki a cseret ha ez sem segit.Pontos adatok a keszulek cimkejerol:
OPLAY_HD2/1A
koszonom
-
akibor
csendes tag
Tud vlki tanácsot adni, hogy a fájlkezelőbe ne abc sorrendbe rakja a fajlokat ?? Kösz
-
appel
őstag
-
zeg74
aktív tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom azt meg csinálni a játékossal, hogy pc - ről, a játékosba beépített merevlemezre másolni tudjak filmet, zenét, stb. Tehát ne kelljen széthúzni a tv - ből állandóan, és összekötni a pc - vel. Van egy TP-Link wr340GD wifi routerem a hálózatra.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Bocia41
csendes tag
Sziasztok!
Remélem még él ez a fórum! Mind ujdonsült HD2 tulajdonos csak most találta rá erre a fórumra. A hozzászólásokat olvasva lehet, hogy nem ezt a "játékost" kellett volna leigazolnom?
Eső után......de lenne egy kérdésem (késöbb biztosan több is..) Szeretnék 1 TB HDD- belerakni. Szabad-e 2,5" HDD-t beletennem?
Köszönettel - Bocia -
appel
őstag
válasz
KubanitoS #2022 üzenetére
Szia,
este megnézem, mert nálam van beállítva két parancsikon is, de látatlanban is azt mondom, hogy az elérési útnál a megosztott mappa teljes elérését add meg vagy pedig azt az almappát oszd meg a laptopon és akkor annak ugye külön elérése lesz ipcím\megosztásnév...
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Nem találtam kifejezetten HDP-R3-mal foglalkozó témát, ezért gondoltam ide írok. Az említett készülék segítségével nézem wifin keresztül a laptopomon lévő filmeket. Láttam, hogy lehet parancsikont, vagy kedvenceket beállítani valahogy. Ez sokkal kényelmesebb lenne, mivel jelenleg hat-hét mappán keresztül vezet az út a filmes mappához. Neten kerestem beállítást, de ahogy látom nem egyszerű, éppen ezért szeretnék itt segítséget kérni. Van valami egyszerű módja kedvenc mappa létrehozásának?
-
Akiboy23
tag
válasz
Santantica #2020 üzenetére
Igen lehetséges! Én is elég nehezen jöttem rá, mert nem igazán egyértelmű! Indíts el egy akármilyen filmet, majd a távirányítón nyomd meg az Option gombot. Ott pedig az ugrás időtartalma menüpont! 1 perctől egészen 30 percig lehet állítani! Onnantól már az összes filmre az a beállítás lesz érvényes!
-
Santantica
tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a jobbra-balra ugrás mértékét lehet-e csökkenteni?
Mert nagyot ugrik a filmben, elég lenne kb egy főcímnyit ugorjon kb 1 perc...IPTV-n nagyon műxik a reklámokat is jobban lehet léptetni mint a mostani 10-15 perces ugrással...gonodolom valami paraméter lehet jó méylen egy ini fileba....
-
meatm007
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a nálam jóval hozzáértőbb HD2-es tulajdonosok, öreg rókák segítségét kérni. Nekem is egy ilyen cuccom van, de eddig nem volt benne HDD. Most úgy döntöttem, hogy bele gyömöszölök egyet, de sehol nem találta a leírásban, hogy elfogadja-e a SATA 3-as csatlakozású vinyót és mehet-e ebből is a 2 GB-os változat? Egy Western D. akarok belerakni.
Tudnátok nekem segíteni a fenti kérdés megválaszolatlanban?Előre is köszönöm!
-
zorromoto
senior tag
Azt szeretném kérdezni ,hogy ha ftp-ről stream-ek akkor a wincseszterre pufferel és onnan tölti be folymatosan a filmet vagy hogy működik ez ?
-
not here
csendes tag
"Sziasztok!
Egyik ügyfelem hozott vissza egy lejárt garis HD2-t. Bekapcsolás az ASUS logó megjelenik még, aztán síri csend és hullaszag. Találkozott már valaki ilyennel?"Igen. Valószínű,hogy a bootcod-ot akarták frissíteni rajta,csak nem olvasta végig a leírást és a HDP-r3 -as bootcode került rá. Így lett egy csodás féltéglája.
-
Jazzos
őstag
Sziasztok!
Egyik ügyfelem hozott vissza egy lejárt garis HD2-t. Bekapcsolás az ASUS logó megjelenik még, aztán síri csend és hullaszag. Találkozott már valaki ilyennel?
-
zorromoto
senior tag
Sziasztok.
Keresek egy olyan eszközt ami képes arra hogy egy távoli (Nas serv , ftp) -ről képes arra hogy letőltsem az adott tartalmat pl film és azt utána meg lehessen nézni. Azért gondoltam erre a tipusra mert ugye ebben vanbelső wincs.
??
-
Akiboy23
tag
Én viszont már tűkön ülök, hogy megtudhassam a választ!
-
Csabee101
csendes tag
válasz
Akiboy23 #2001 üzenetére
Sziasztok !
Sorry h nem voltam 1-2 napot, a barátom a hétvégén jön hozzám, nekifeszülünk és leírjuk a lépéseket és közkincsé teszem, az bizti hogy az mocore csak gyári beállítás után ment fel és a hw verzio a 2.04 !!!
Mihelyst megvannak a lépések jelentkezem !
Addig is kitartás!Cs
-
Akiboy23
tag
Amúgy nektek játsza a wmv-t? Nekem átugorja!
-
szrobi66
aktív tag
válasz
Csabee101 #1997 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, hogy mostmár eléred a webes moservices felületet? Ha igen, akkor mit csináltatok, hogy működjön? Akiboynak feltettük a moservices core-t, mégsem megy...
Ha a webes felület menne Akiboynak, neki is megoldódna minden... Ja és nála már eljátszottuk a 2.05re frissítést, és 2.04 visszatételét.
Szóval ez a része engem is érdekelne, mert nálam ezek első perctől mennek. -
Akiboy23
tag
válasz
Csabee101 #1999 üzenetére
Csabee! Megtennétek a barátoddal, hogy leírjátok, hogy mi is teendő ezzel a samba dologgal kapcsolatban? Engem is az érdekelne DE NAGYON! nekem néha megjelenik néha eltűnik! Néha Media box néven, néha Venusz néven! Szóval kivagyok tőle! De most, hogy van megoldás nagyon felcsillant a szemem! Igazából nem én csinálnám hanem megmutatnám valakinek aki jobban vágja mint én! Csak tudjuk meg mi is lehet a bibi!
Amúgy örülök a sikernek!
Érezni lehet rajtad, hogy teljesen megbékültél a ketyererével! :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest