Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szrobi66
aktív tag
válasz
Csabee101 #1997 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, hogy mostmár eléred a webes moservices felületet? Ha igen, akkor mit csináltatok, hogy működjön? Akiboynak feltettük a moservices core-t, mégsem megy...
Ha a webes felület menne Akiboynak, neki is megoldódna minden... Ja és nála már eljátszottuk a 2.05re frissítést, és 2.04 visszatételét.
Szóval ez a része engem is érdekelne, mert nálam ezek első perctől mennek. -
Akiboy23
tag
válasz
Csabee101 #1999 üzenetére
Csabee! Megtennétek a barátoddal, hogy leírjátok, hogy mi is teendő ezzel a samba dologgal kapcsolatban? Engem is az érdekelne DE NAGYON! nekem néha megjelenik néha eltűnik! Néha Media box néven, néha Venusz néven! Szóval kivagyok tőle! De most, hogy van megoldás nagyon felcsillant a szemem! Igazából nem én csinálnám hanem megmutatnám valakinek aki jobban vágja mint én! Csak tudjuk meg mi is lehet a bibi!
Amúgy örülök a sikernek!
Érezni lehet rajtad, hogy teljesen megbékültél a ketyererével! :-D
-
Akiboy23
tag
válasz
Csabee101 #1995 üzenetére
Nem vagyok az a sértődékeny fajta!
Ráadásul tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy milyen idegesítően láma voltam hozzá! A büdös életben nem foglalkoztam hálózati beállításokkal!
Viszont most már napok óta mással sem foglalkozom úgyhogy rájöttem pár dologra! nagyon sok ember segítségét is igénybe vettem de mind csak a fejét vakarta a végén! Lassan kénytelen leszek én is beletörődni! Marad a kapcsolgatás amíg valami okkoság nem jut valakinek az eszébe!
Ha más baja nem lesz akkor még az is lehet, hogy így marad végleg! Amit még nem értek, hogy miért nem látja normálisan egymást a 2 eszköz! A laptopkról WiFi-n és a routeren keresztül simán lejátsza mindkettő a filmeket de egymásról nem! Sem a HD2 sem a HDP-R1! Látja mind2 a másikat bele is tudok menni, minkettő public mappájáig de nem a másik player tartalmát találom, hanem a sajátjukat! Nem értem miért lenne másabb Lejátszani, főleg hogy köztük kábeles kapcsolat van!
Szóval most ezzel játszom! De már nem élem bele magam!
-
Akiboy23
tag
válasz
Csabee101 #1989 üzenetére
Na majd szólj légyszi, hogy mi lett ezzel a Win8 dologgal! Az biztos h Xp-vel sem jobb mert a bnőmnek az van a gépén és kipróbáltam! egyébként elmondanám h amivel 3 napot szoptam a Hd2-n és nem sikerült az az R1-en egy HD2-es Fw-vel 25 perc alatt meg volt! Fw telepítéssel együtt! És az még működik is!
Szóval nekem ezért gyanús a player!
-
Akiboy23
tag
válasz
Csabee101 #1987 üzenetére
Na ugyanez jön fel nekem is a beírt sor után! Nekem annyival jobb a helyzetem, hogy ha Moservice-ben aktíválom a servereket akkor elindulnak és onnantól már bármit csinálhatok! (Kivéve a Mappa törlést. A bennük lévő Fájlokat igen) Szóval engem is nagyon érdekel a megoldás! ha esteleg visszahívnak a hardwerkerből valami megoldással akkor jelzem! De FW visszarakás után az ISO-k és Mkv-k már mennek rendesen?
-
Akiboy23
tag
válasz
Csabee101 #1974 üzenetére
Én a helyedben visszatenném a 2.04-et!
http://www.asus.hu/Multimedia/Digital_Media_Player/OPlay_HD2/#download
Én is megpróbáltam már frissíteni de azon kívül, hogy kivették belőle a másolás/ áthelyezés funkciót nem láttam a különbséget! Szóval még rosszabb is! Az appel féle Telnetes Sambánál nemtom figyeltél e arra, hogy ha úgy másolod be a két sort akkor szóközöket illeszt közé amiket ki kell törölni! Én ezzel szívtam be és eszembe sem jutott volna, ha Szrobi666 nem mondja! csak az smbd -D közé kell szóköz! mindkét sorban.
Ha így csináltad akkor nemtom!
Én úgy gondolom ha frissítés előtt jó volt és utána lett valami bibi akkor nem lehet HW-gond! (de ez az én véleményem) csak nem tűnik logikusnak! Viszont az is igaz, hogy volt itt olyan aki azt írta, hogy frissítésig flott volt a gép és utána vethetett rá keresztet! De pl ha megnézed kuksa90 hozzászólásait ott meg azt látod, hogy amit szinte amit ő nem próbált ki rajta az nem is létezik! :-D Szóval így legyen okos az ember! Én már azt is hallottam, hogy 2 fajta HD2 létezik! Na lényeg a lényeg én biztos visszatenném a 2.04 et!
Azzal nekem még úgy sem akad a film ha közben másolok a a playere! (persze ha sikerül valahogy életre lehelnem a sambát!! -
appel
őstag
válasz
Csabee101 #1968 üzenetére
Hirtelen ötletem nincs, csak annyit tudok mondani, hogy nálam tökéletesen játsza hálózaton keresztül a dvd iso-kat pc-ről és nas-ról egyaránt. Eddig kb. 3 olyan dvd iso-val találkoztam, amit nem játszott le (bár látni látta), mert egyből kilépett. Az mkv-k közül még egyet sem találtam, amit ne evett volna meg. Szaggatni sem szaggatott se a 720p, se az 1080p sem.
-
Akiboy23
tag
válasz
Csabee101 #1968 üzenetére
Nekem nincs baja az ISO-val és az mkv-val! lejátszotta szépen! Igaz saját HDD-ről! Ha jól értem te hálózaton keresztül akarod megnyitni! lehet, hogy az a baja! Nekem pl az O!direkt-el szétesik a filmek nagy része! Ezzel a Samba dologgal most én is szívok, mert a status hiába van bekapcsolva nem mindig jelenik meg a hálózati eszközök közt! Ha már ott van akkor elérem még film közben is! de nem egyszerű! Most kezdek arra gondolni, hogy az lehet a gond, hogy fix ip címet adtunk a ketyerének még a routerben is! Azért is gondolom h ő lehet e ludas mert mintha nagyon ritkán frissítene! kikapcsolok egy hálózati eszközt de a listában marad! Nagyon hosszú ideig! még a gép újraindítása után is! Akkor tűnik el ha kihúzom meg visszadugom! Nem tudom neked hogy van beállítva de nekem a dinamikus ip-bel sokkal jobb volt! Mint Látod én is sok zsákutcába kerültem a géppel de azért már alakul! Nem tudom ,hogy tudtam e segíteni de azt igen hogy milyen idegesítő tud lenni ha nem megy a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűnyíró topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest