Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrOnZ
tag
Akkor ne görcsöljek?
-
ansmi
csendes tag
Most látom, hogy privátban mennyien kérték a 2.04-et, bocs de nem néztem, ezért utólag mindenkitől elnézést kérek. Most tölthetitek data.hu-ról az összeset (lásd fent).
-
ansmi
csendes tag
Jogos a 2 pont, Ez gyorsabb!
-
BrOnZ
tag
Hamarosan meglesz az egész, egy gyors szerveren, és állandóan elérhető lesz. Pici türelem...
-
ansmi
csendes tag
1.11-2.04-ig. Öt napig tölthetitek.
Link -
Zandresz
csendes tag
Én már arra lennék kíváncsi, hogy a végleges verziója mikor jön ki annak a firm-nek, amit a kollégák már itt nagyban tesztelnek. Nem tegnap volt, amikor ők megkapták azt az ASUS-tól és még mindig semmi a végleges verzióval kapcsolatban...
-
BrOnZ
tag
...ha akaják a kartácsak, az összes eddigi firm-et felpakolhatom egy állandó elérésű helyre. Egyetlen szavatokba kerül...
-
not here
csendes tag
Itt még fent vannak.
ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/Digital_Media_Player/HD2/firmware/
-
kuksa90
őstag
Szimplán rákerestem, és olvasgattam...onnan szedtem...de nem helytálló az info...bocs.
Én nem fosozok le semmit, aminél nem tudok jobbat csinálni, de tény, hogy nem ez volt az asus legjobb játékosa, és a kisérleti firmen kívül nem is igazán látszik, hogy bármi megoldásban törnék a buksijukat.Fogyasztói társadalom, nem tetszik, dobd el, vegyél újat...Ráadásul az ftp- ről is eltűntek a firm- ek.
-
-
a8l
aktív tag
Hi urak
Nem tudja valaki véletlenül hogyan lehet kikapcsolni a feliratot film közben?
Gallery a játékos, ma vettem, ismerkedek vele, nem egyszerű eset, igaz még más média playert nem láttam közelről.
Tehát DVD iso és megy az a tetves angol felirat akármit csinálok vele, hogyan lehet kiirtani hogy ne jelenjen meg semmilyen felirat lejátszás közben.
2.07 fw van rajta, 1.7 volt gyárilag, de egyből felajánlotta hogy frissíti és frissítette.
Nem tudom a HD2 milyen de ez kicsit nehézkes, végülis filmet le tud játszani ha kell csak közben ne akarjam ide oda tekerni mert azt nem szereti meg az is elég problémás egy dvd lejátszóhoz képest.
Elsőre az ISO-kat sem látta a NAS drive-on, az megoldódott.
Másik gondom hogy a hangot nem tudtam beállítani még rendesen, Pio AX5i erősítő, és csak stereo volt a hang, pedig ahnagsáv elvileg DD 5.1 ami az mkv-n van.
A legbosszantóbb a felirat állandó megejelnítése, remélem ki lehet kapcsolni valahogy.
A többi márka is hasonlóan nehézkes mint ez? -
appel
őstag
válasz
kuksa90 #1479 üzenetére
Értettem én elsőre is, viszont nem látom, hogy tobzódnának az emberek ext3/ext4 fájlrendszerre formázott vinyóval. Én legalább annyit írtam, hogy kipróbáltam és a natív támogatás ellenére még lassabb is volt. Azt sem tudom honnan vetted, hogy az i/o hiba fat v. NTFS probléma lenne.
Eddig szinte alig találkoztam i/o hibával, de az utóbbi napokban rendszeressé vált. Használva nem nagyon volt. Ráeresztek majd egy ellenőrzést ha semmi extra, akkor újra meg kell jegyeznem, hogy egy fos. -
kuksa90
őstag
válasz
lacko34 #1476 üzenetére
Nem tudom, nálad miért nem megy....TC- ben hálózat/ hálózati helyek alatt megjelenik?
Az I/O hibáról olvastam: "Okozhatja ezt a hibát még a FAT/NTFS fájlrendszer megsérülése is. Ilyenkor érdemes valamilyen fájlrendszer vizsgáló/javító programot lefuttatni."
Valaki vállalkozó kedvű kipóbálhatná a linux fájlrendszerére formázni a vinyót, hátha megjavul... -
lacko34
csendes tag
Köszönet mindenkinek a segítségért.
Sajna nem jött össze a win7-oplay házasítása úgy, hogy a pc-n lássam játékoson lógó merevlemezt.
Bízok asus-ékba hátha mégis megoldják ezt az i/o hibát.Üdv
Laca -
kuksa90
őstag
válasz
sandor71 #1473 üzenetére
Szerintem minden érdekli a társaságot, ami előbbreviszi a HD2 használhatóságát. Sellerbuyer kolléga logout blogját gondolom sokan olvasgatták, - köztük én is - bár az utolsó gépcserémnél nem tettem fel, és nem is hiányzik...lehet azért, mert nekem bőven elég elérni a vinyót/vinyókat, a linux meg nekem úgyis kínai.
De "egy ujszülöttnek minden vicc új" alapon: hadd jöjjön.bajnokpityu: beépítve kétterás WD- t, ha arra gondolsz.
-
kuksa90
őstag
válasz
kuksa90 #1471 üzenetére
Elkéstem....
Szóval nem szeretem a Windows Intézőt, de megpróbáltam. NEM IS LÁTSZIK a játékos a hálózatban - hálózati hely hozzáadására sem jelenik meg, nem is tallózható, ugyanakkor a TC- ben meg hallgatom a játékosba dugott pendriveról a zenét...
Erre varrjon valaki gombot.... -
kuksa90
őstag
A játékosba épített, és a rajta usb-n lógó cuccokat látom a hálózatban. TC- ben, hálózat/asus/média/sdd1,sdf1, sdg1 alatt írható, olvasható minden ketyere. Minden cuccot 20,0 Mb méretűnek mutat a TC, és mindegyik meghajtó neve: media
Ha az eSata aljzatba dugom a Pendrive-t (usb) az is megjelenik a hálózatban, és a szgépről, laptopról tudom írni, olvasni, és szintén 20 Mb- nak látszik. -
nexdan
csendes tag
-
kuksa90
őstag
A vinyó nélkül mit csinál című fejezethez nem tudok mit mondani, ha egy mód van rá, nem belezném ki a játékosból...
Nálam mindenki "workgroup" családba tartozik, és mindenki mindenkivel beszélő viszonyban van...
Van még régről valami regfix, ha gondolod felteszem a datára, de nem emlékszem, hogy kellett-e a Winre. -
-
lacko34
csendes tag
válasz
kuksa90 #1465 üzenetére
Köszi.
A fejlemények.Kapott fix-ip-t a játékos.
megcsináltam amit belinkeltél.
Mostmár a játékos kilát a pc-re és tudok böngészni a megosztott mappákban.
De a pcröl még nem látom a fileokat ami a játékos e-sata portján van.
A win7 intézője látja az oplay-t a hálózatok pontnál, de egyéb eszközként, és nem lehet megnyitni csak a tulajdonságait nézegetni.
Tallózni nem lehet.
A win7-nek is be kell valahogy mutatni a játékost?Hogy összeismerkedjen vele? -
kuksa90
őstag
válasz
lacko34 #1464 üzenetére
Kezdetnek próbáld ez alapján (és hagyd békén a nas-t a játékoson)
Lehet, hogy jó dolog a DHCP, de én a fix IP- t jobban kedvelem - gyorsabban csatlakozik, és nincs bizonytalanság...(nem tudom miért, de néha egész más maszkon akart csatlakozni)
-
lacko34
csendes tag
válasz
kuksa90 #1462 üzenetére
Szia kuksa90.
Kellene egy kis instant segítség ehhez a hálózatos dologhoz.
Eddig nekemcsak úgy sikerült hálózatban látni a játékost hogy elinditottam az oplay-en az ftp servert.De mivel nincs rákötve belső merevlemez nem tudja elindítani a nas funkciókat.
Kiírja tegyél bele merevlemezt.
Biztos van rá mód ahogy te írtad hogy lássa a hálózat.
Ebbe segíts légyszi, hogy hogyan mit kell beállítani hogy win7 lássa a játékost.
Web-es felület látja tehát a router kiosztott egy ip címet amit elérek.
Total commanderbe se tudom betallózni mert nem látja az se. -
kuksa90
őstag
válasz
kuksa90 #1462 üzenetére
Lejárt a szerkesztésem, de még annyi: ez fordítva is megy. Tehát a játékossal is be tudok menni mindegyik hálózaton levő eszközbe, és a neki tetsző fájlokat meg tudom jeleníteni. (jpg, mp3, m2ts, avi, stb)
szerk: illetve látom a teljes struktúrát, de ugye egy .exe- vel nem tud mit kezdeni... -
kuksa90
őstag
válasz
lacko34 #1461 üzenetére
Ha az asus látja - márpedig látja, akkor az a hálózaton keresztül is elérhető.Nálam bent van a vinyó, egy v@lag usb fityeg rajta, és bármelyik számítógépről (asztali, laptop) tudok írni, olvasni bármelyiken.
Tallózd be pl TotalCommanderrel a hálózatot, a médialejátszó/media/sda1, sde1,sdakármi1 könyvtárban vannak a meghajtók. -
lacko34
csendes tag
válasz
kuksa90 #1460 üzenetére
Ha ez így van ahogy leírtad, akkor visszaszívom az egészet, és tapsolok örömömben.
Most úgy van megoldva, hogy a tápot az oplayer-böl kapja a merevlemez.
Viszont az adatforgalom az esata csatlakozón megy, ami ugye direkt be van dugva a winyó sata portjára.
Így is kellene látnia a hálózatnak a merevlemezem?
Kérem erősitse meg valaki akinek így is megy. -
lacko34
csendes tag
válasz
kuksa90 #1455 üzenetére
Hát nálam a pesszimizmus oka az hogy kényelmetlenné vált ezáltal a masina,hogy ki kellett szedni belőle a winyót.
Konkrétan most nem tudom hálózatra kötni a 2 terrás merevlemezt ami mellette van.
Pedig úgy terveztem hogy rendet rakok a káoszban és minden médiafilet erre a winyóra kerül.
De most meg ott tartok hogyha a nappaliban vagy mondjuk a műhelyben kivánok meg valami filmecskét, vagy csak egy zeneszámot.
Rohangálhatok usb kulccsal a játékoshoz.
Ja és ha a gyerek éppen alszik, akkor semmiféle rohangálás és ajtónyikorgatás nem megengedett.Ugye ki akar felkelteni 1 alvó gyereketMennyivel 1szerübb lenne csak leszippantani hálózatról és már hallgathatom is a zenémet.
Tudom erre találták ki a nas-t.Úgyhogy az lesz a következö amit meg kell venni.Mert ez a szutyok nem csinálja azt ami a dolga lenne. -
kuksa90
őstag
válasz
Preacher1980 #1456 üzenetére
Elvileg lát; ezért van a távpiszkán a disc/eject-menü gomb...de a puding próbája az evés.
-
Preacher1980
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy usb portra kötött külső DVD meghajtót lát a játékos? Próbálta már valaki?
Üdv
-
kuksa90
őstag
válasz
Creator #1454 üzenetére
Nem értem, mi ez a pesszimizmus....Tulajdonképpen "csak" az I/O hiba az, ami kicsit sokba került, de amúgy igenis használható a szerkentyű...
Legrosszabb esetben ki kell dobni belőle a vinyót - drótos hálózaton úgyis olvas mindenhonnan - megszűnik a fagyi, az I/O, és mehet tovább az élet....
Nálam még mindig nem jelentkezett...pedig kap az élettől rendesen. -
Creator
tag
Én is elkérhetném a Bronz féle frimet, szerintem már rosszabb nem lesz.
-
kuksa90
őstag
válasz
nemethzoltan #1452 üzenetére
Küldtem privit, de lehet, hogy BrOnZ eredeti helyén is megtalálod AcHanGE4 firmjét....
-
nemethzoltan
csendes tag
Eltudná valaki küldeni a Bronz féle frimet?
-
appel
őstag
válasz
pufikaaa71 #1450 üzenetére
rosszul olvasod...
ami priviben forog körbe, azt az egyik fórumtárs kapta az asustól tesztelésre, hátha javítja az ő lejátszója i/o hibáját...hát több-kevesebb sikerrel semmire sem jó -
pufikaaa71
csendes tag
Sziasztok
A HD2 lejátszóhoz létezik valami jo firmware már.
Valami tört
Ugy olvasom itt hogy már igenköszike
-
BrOnZ
tag
...hoztam is meg nem is... ...adtam is meg nem is... ...maradhat még?
-
kuksa90
őstag
válasz
sandor71 #1446 üzenetére
Vinyó nélkül persze, hogy hibátlanul fut...de nem azért fizettük a "vinyófelárat", hogy nélküle használjuk.
Sajna az utóbbi pár évben a gyártók rászoktak arra, hogy félkészen adják ki a termékeket - természetesen teljes árért - úgyis akad pár hülye, aki leteszteli, feljavítja a hulladékjaikat. Azt a pár idiótát, aki teljes egészében ki akarja használni a marketingdumában foglaltakat, azt maximum elveszítik, míg a legtöbb vásárló megelégszik avval, hogy "hááát, ez nem működik..." És ez nem(csak) az ASUS- ról szól, szinte minden gyártónál ez van.
-
iscrut
csendes tag
Igen az új firmware megoldotta a kikapcsolhatatlanságot. ez csak 2.03-nál jött elő előtte nem volt bajom vele.
Ma egész nap nyüstölte a család I/O hiba nem jelentkezett.
Mint ahogy jeleztem már nem kívánok vele görcsölni sajna nekem csalódás volt így a mai nap este eladtam.
Köszönöm mindenkinek az építő segítségét, jó kis csapat vagytok.Üdv: István
-
rkubica48
csendes tag
Hello!
Valaki el tudná nekem árulni, hogy hogy lehet ezzel a HD2-vel torrenteket letölteni?
Gondolom MoService nélkül is megoldható, de hogy?
Ha mindenképpen kell Moservice, akkor azt hogy kell beállítani? -
bagoan
csendes tag
Hali.
A kikapcsolhatatlanságot is megoldotta az új firm? Olyat tapasztaltál korábban, hogy bekapcsoláskor problémázik a winyóra és azt mondja vizsgáld be egy windowsos számítógépben?
Ez a kikapcsolhatatlanság nekem amúgy csak most jött elő pár hónapja mikor kicseréltem benne a winyót, előtte ilyen gondom nem volt, igaz ez most saját magával formáztattam le, ráadásul a a winyó ugyanolyan típus, ami előtte is volt benne, csak az tönkrement (nem vagyok biztos benne, hogy a lejátszónak nincs köze a tönkremeneteléhez)Köszi
-
iscrut
csendes tag
-
Doviziozo
aktív tag
Sziasztok. Valaki légyszi küldje át nekem is a Bronz féle firmware-t.
-
iscrut
csendes tag
nos adott egy mappa benne egy xvid kodolású film mellette egy srt kiterjesztésű szöveg file elindul a film majd rányomok a caption gombra a távirányítón és azt irja ki hogy nincs felirat!!!! Próbáltam már a szöveg kódolását ide oda váltogatni( unitod ,nyugat európai stb) a végeredmény nem változik! Ötlet????A nejem szerint mindig ilyen " szarokat " veszek
))
-
mad81
csendes tag
Üdv urak!
Eladtam (egész jó áron) "szeretett "játékosomat.
Szóval maradt egy usb 3.0 3m kábelem ha valakit érdekel dobjon pm-ben ajánlatot. -
iscrut
csendes tag
Hello Mindenki!!
Kicsi segítséget kérnék mielőtt dobom a kukába ezt a játékszert.
Természetesen nekem is I/O hiba de ezen túl az enyém nem látja a feliratokat sem!!!(firmware: 2.03) ja és nem lehet kikapcsolni sem csak ha áramtalanítom!!!!
Ötlet valakinek??? ezt a BrOnZ-féle firmware-t nem lehetne valahogy kipróbálni??nagyon köszönök mindenféle segitséget
-
Hetairosz
csendes tag
Tegnap hajnalban huzamosabb idő után bekapcsoltam szerencsétlen lejátszómat, de megdöbbenve tapasztaltam, hogy eltűnt minden adó az Online Media Internet TV szekcióból. Megnézné valaki, hogy én részesülök ebben a kivételes kegyben, vagy általános jelenség. A firmwarem 1.17-es. Előre is köszönöm.
-
Atesz 76
csendes tag
Jelentem új fw-felrakva.
I/O hiba továbbra is, Dts-hd továbbra sincs, Truedh megjavult.
Szerintem kiba.....om a pi....ba.
Azért köszönöm a segítséget. -
-
Atesz 76
csendes tag
Sziasztok.
Valaki legyen szíves küldje el a Bronz féle fw linkjét,mert már lassan kivágom ezt a szart. Köszönöm. -
Zandresz
csendes tag
Tudja valaki, hogy meg lehet-e oldani, hogy a játékossal vigyem át a számítógép képét a TV-re? És ha igen, akkor hogyan? Az NHL meccseket a neten szoktam nézni és az lenne a jó, ha nem kéne folyton a gépet a TV mellé rakni, ha a képet át akarom vinni a TV-re.
Előre is köszi az infót. -
gelay
csendes tag
Valaki légyszi dobjon nekem is egy "új" FW linket...köszi
-
kuksa90
őstag
Az enyém még húzza...Elsők között vettem, napi használatban van.
-
sandor71
tag
Hi!
Vedd ki a winyót és megszűnik az i/o hiba.Én is ezt tettem. Sajnos az asus úgy tűnik, hogy nem bír a hibával. Már egy ideje kivágtam belőle a winyót és hálózaton keresztül használom NAS-al. Azóta érdekes módon megszűnt minden hiba és a NAS torrentje is sokkal jobb szerintem. Bosszantó, de ez a megoldás. Megszívtuk. Drága külső winyós kacat lett belőle.
-
appel
őstag
én nem tudom mióta van meg a HD2-m, de az biztos, hogy pár héttel a megjelenés után már megvettem...
eddig a gagyi firmware-en és a lassú ftp/samba szerveren, csapnivaló árnyék nélküli feliratokon kívül nem volt vele bajom, igazából tette a dolgát, lejátszott majdnem mindent szépen...(és kivéve, hogy az új firmware-ekben már minden felirattal úgy kell összeismertetni, mert magától nem feliratoz)
na végre tegnap bedobott egy i/o hibát, és csak az áramtalanítás után volt hajlandó újra működni...remélem csak bizonytalankodott, mert hamar megy a hardverapróra -
zsivo
csendes tag
Ha esetleg van rá mód, küldjétek el nekem is ezt a bronz-féle firm-et, mert már az őrületbe kerget ez az i/o hiba, lassan fél éve kinlódok vele.
-
Zandresz
csendes tag
Sziasztok,
Amennyire lehetett átolvastam ezt a témát, de azért 1400 post-ot alaposan végigolvasni mégiscsak egy kicsitkét hosszadalmas lenne.
Szóval elnézést kérek, ha már egy kivesézett témát hozok fel.
Szóval, mint majdnem mindenkinek az I/O error nálam is jelen van ezért már nagyon várom, hogy az új, többetek által már használt, firm hivatalosan is megérkezzen. Kérdezni szeretném viszont, hogy másnak is volt-e olyan problémája, hogy egy könyvtárban zene lejátszása végén (amikor a könyvtár utolsó track-jét befejezte) a zene-lejátszóból történő kilépés helyett nyom egy reboot-ot a játékos. Ez az első firm-mel nem volt, csak azóta van, hogy frissítettem egyet. Mondjuk az már elég régen volt. Én a frissítésekkel megálltam az 1.17-nél, mert azóta sem láttam biztató eredményt az I/O error javítására. Remélem, hogy az újban már tényleg sikerül kijavítani, mert ezt leszámítva nagyon szeretem ezt a cuccost. Még nem nagyon tudtam neki olyan anyagot adni, amivel ne boldogult volna.
Még egy kérdés. Hogyan lehet a BR-ISO-nál elővarázsolni a disk menüjét? Mert szinte mindnél kellene lennie menünek, de nem sikerült előhoznom.
Előre is köszi a válaszokat.Üdv:
Z -
lacko34
csendes tag
válasz
Preacher1980 #1408 üzenetére
Hát szerintem ha csak az a baja nem érdemes megpiszkáltatni.
Nehogy adjanak 1 újat véletlen ami i/o hibás.
Addig örülj amig az i/o hiba elő nem jön.Egyébként nálam több hónap hibátlan működés után jelentkezett az i/o hiba.Tehát semmi nem garantálja hogy nálad nem fog előjönni.
Aztán ha az is előjön akkor irány a szervíz és garancia.Bemeneti usb-böl meg van elég a játékoson.Hacsaknem az zavar túlzottan hogy kilóg 1 kábel elölről.
üdv
-
Preacher1980
tag
Sziasztok!
Tegnap a hátsó usb 2.0 port raktam egy külső vinyót és azt tapasztaltam, hogy minden minden SD-nél nagyobb tartalom akadt.
Átraktam a HDD-t az első usb portra és azon tökéletesen ment minden. Ebből azt a következtetést vonnám le, hogy a hátsó usb port nem tökéletesen működik.Kérdésem, hogy érdemes szervízbe adni, illetve garanciát érvényesíteni?! Mert eddig nem volt probléma a játékossal (IO error sem). Valaki tapasztalt hasonlót?
Üdv
-
Suprax
csendes tag
Én is kérek....... köszönöm!
-
Pentax
tag
válasz
Preacher1980 #1403 üzenetére
Én a fájlokat tartalmazó főkönyvtáron PLAY-t nyomok és megy
-
Hell
tag
Nem boldogulok a lejátszóval, emiatt egy link nekem is elkelne a BrOnZ HD2 firmware-hoz.
Hátha segít. Előre is köszönöm! -
Pentax
tag
válasz
Preacher1980 #1400 üzenetére
Nekem van a winyón BD50 ISO és BD50 filestruktúra másolat is,eddig egyikkel sem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Filmvilág
- Overwatch 2
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest