Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
válasz
Villanyász #898 üzenetére
Meg vagyok nyugodva, csak lesz már e téren is változás előbb utóbb.
-
kuksa90
őstag
válasz
Villanyász #898 üzenetére
Lehet, hogy engem azért nem érint, mert én balga az uj vinyót leformáztam a winnel, majd beépítés után engedtem a formázást a játékosnak is?
-
Villanyász
tag
Az Asus válasza a hivatalos fórumban a HD2 problémáira:
"Dear all: We got some feedback from the customers regarding the freezing issue of O!Play HD2. ASUS RD are working on duplicating the problem now and it takes some time to check the exact issue. We found that there are some users who had the freezing issue because they formatted their HDD by HD2. It is the bug currently and we try to fix the issue now. Before fixing the bug, users can format their HDD on their PC and then install to HD2. And they can use HD2 with formatted HDD again. We will improve it ASAP and release the new firmware soon. Sorry for the inconvenience. "
-
kuksa90
őstag
válasz
#08054973 #892 üzenetére
Na emiatt írtam át én is csatlakozást úgy, hogy nem közvetlenül a vinyót, hanem a media szekciót látom.Nálam is össze-vissza ad betűjelzést.Úgy néz ki, hogy amelyik előbb éled fel, az lesz sda, a későnkelők "b,c,", stb-t.Ráadásul allergiás néhány betűre: nálam most a "b"után a "g" következik...
Mivel mp4-em nem volt, így azt is beszereztem,kb félórát hibátlanul vitte.Most .avi fut, háromnegyed órája...semmi I/O hiba.(a beépítettről fut a műsor) Nem értem, hogy nálam miért nem...átállok .m2ts-re, hátha az kinyírja.
-
törölt tag
Az oké amiket leírtál,csak azt nem értem,ha már egyszer felvolt a player a gépre dugva,kiosztott neki egy betűjelet,ment minden rendben,ámde ha kikapcsolom a gépet majd késöbb újra indítom már idegen valamiként látja. A leírásban meg nem szerepel,hogy ez bízony lefagy idönként,de ugye ez nem okoz problémát?Kicsit zavaró ha nem tudok egy filmet sem normálisan megnézni a fagyások miatt. Menet közben egyébként sem illdomos semmit lehúzni a windows-ról,nem is szoktam ,ez sem kivétel. Azért valljuk meg őszintén a mai modern Linux rendszer nem akarja formázni a merevlemezt ha már szegény gazdi ezt megtette helyette. Mountolja és kész. Persze a player hibáival együtt lehet élni ,csak vannak zavaró dolgok amik néha idegesítőek.
-
kuksa90
őstag
Én is arra tippelek, hogy a játékos formázzon.
A töredezettségről: a WD kétterásán van 32 Mb puffer, gondolom egy darabig elvan vele,hogy sokhelyről szedegeti a cuccot.Azért jövő ilyenkor megnézem, hogy áll...lejárt a film I/O hiba nélkül.Játékos kikapcsol távirányítóval, holnapig stdby
-
Pentax
tag
Csak egy gondolat:nem az lehet probléma,hogy ha nem a játékos formázza a winyót,akkor vannak gondok?
Nekem nullkilométeres került bele,HD2 formázta,nincs is gondom vele.
Na meg egy kérdés:elég sokat pakolászok rajta,törlök,le és rámásolok állományokat.
Nem lesz gond előbb-utóbb a töredezettséggel?
Megoldja vajon magától,vagy esetleg érdemes lesz USB-csatlakoztatva futtatni egy defrag programot?
Van valakinek ilyesfajta tapasztalata? -
kuksa90
őstag
válasz
#08054973 #888 üzenetére
Szerintem állj meg egy pillanatra.Alapvető műszaki információ: Feszültségmentesített állapotban csatlakoztatjuk a megfelelő perifériákat, majd ha ez kész, akkor feszültség alá helyezzük a készüléket (készülékeket), ha a készülék igényli akkor bekapcsoljuk.
Erről szól a történet. Nem arról, hogy menetközben kiráncigálunk, bedugdosunk hotplugra alkalmas/nemalkalmas cuccokat, aztán dünnyögünk, ha valami nem tolerálja az emberi hülyeséget.
Ha már elvárásról van szó: én azt várom el, ami a leírásban szerepel.Azt teljesíti is lassan fél éve hibátlanul.Van benne egy vinyó, usb-n meg lóg rajta még kettő.Nem dugdosom, huzigálom, hanem csak van.Ha tolófájásom van, akkor a hálózaton keresztül rácsatlakozom egy szimpire mondjuk este tízkor, kijelölök mondjuk száz giga anyagot, aztán másoljad, én meg horpi.Reggelre mindig kész volt.Ennyi.Bekapcsolom, élvezem.
Elvárnám tőle azt is, hogy leugrik a sarki kricsnibe egy sörért, de nem akar a nyüves."Nem is értem miért kellene ha már egyszer formázva volt."
Ezt én sem értem.Hiába van megformázva a vinyó, ha ujrarakod a win-t,mindig megformázza.Ha nem formázza, akkor érdekes hibák lesznek a rendszerben....Namost a játékos, nem win, hanem linux.Nem értek a lelkivilágához, de miért ne lehetne ugyanolyan háklis, mint a win? Egyszer megcsinálta, azóta JÓ.
Bocs a méretért
-
törölt tag
USB-n. Akkor megpróbálom az áramtalanítok majd úgy dugom fel opciót.
Az a szomorú,hogy egyáltalán ilyen dolgokkal kell foglalkoznia az embernek,nem pedig bekapcsolom ,élvezem. Többet várna az ember egy ilyen gyártótol. Na mindegy,köszi a segítséget.Mondjuk nem formáztattam vele a vinyót amikor felajánlotta mert nem akartam a rengeteg cuccost elveszíteni. Nem is értem miért kellene ha már egyszer formázva volt.
-
szapeboy
tag
Nekem akkor fagy kegyetlenül, ha a moServices-ben engedélyezem a Transmission-t és torrentezek. Egyébként nem. Kopp-kopp.
-
BrOnZ
tag
Háááát, ezt nem állítanám ilyen határozottan... Hova kopogjam: semmi bajom a játékossal. Két hónapja van meg, semmi fagyás, belső HDD (1.5 Tb) van benne, távirányítóval van ki és bekapcsolva, soha I/O hibám nem volt. Nem tudom az enyémet hol gyártották, de úgymond panaszmentes vagyok. Semmi extra nincs rajta, a gyári 1.15-ös FW-el ketyeg.
-
neo81
senior tag
-
neo81
senior tag
Helló kuksa!
Valamikor ezt írtad a fórumban: "Gyanítom, hogy nekem azért nem tűnik el a kétterás WD, mert nem kapcsolom ki távrángatóval sosem....a kék sokkal szimpibb,mint a narancs..."Így nekem sem fagy le sosem (I/O hiba), és még úgy sem, ha kihúzom a konektorból és visszadugom, és úgy indítom, ha viszont távirányítóval kapcsolom be a player-t, akkor viszont mindig I/O hiba jön elő kb. 10-15 perc filmnézés után, vagy előbb.
Hát valami ilyesmiről beszélünk!És gyanítom így vagyunk ezzel mindannyian a fórumon!
-
kuksa90
őstag
válasz
#08054973 #877 üzenetére
Hol nem oszt ki betűt? Hálózaton? Usb-n?
Más: felpróbáltam az előzőekben levő átalakított firm-et:semmi sem változott az első verziókhoz képest: ez sem megy fel a játékosra. (egyébként nekem az jön le a szövegből, hogy tesztelve HD2-n...)
Én nem tudom, miről beszéltek:anno a játékos formázta a vinyót, felraktam a gépre a WD driverjét, hálózat beállít, moservice indít,azóta sda, sdg,stb,ha bedugom az usb-t látja....stb
Mindig felrakom az uj firm-et (a gyárit), nem fagy, nem panaszkodik, csinálja a dolgát... -
neo81
senior tag
válasz
Hetairosz #878 üzenetére
Egyetértek veled, szerintem is az 1.12-es szoft a legstabilabb, de még az is messze nem stabil.
1.13 és 1.15 pedig egy katasztrófa filmnézés közbeni I/O hiba szempontjából.
Amúgy, ha stabilitásban van különbség a szoftok között, akkor szerintem van remény és előbb utóbb adnak ki stabilat. -
Hetairosz
csendes tag
válasz
#08054973 #877 üzenetére
Helló !
Áramtalanítsd a playert, dugd össze a számítógéppel, majd ismét helyezd áram alá a playert. Ekkor felismerik egymást.
Enyém is vacak (belső merevlemezzel halálosan) mostanában cserélem le egy Popcorn A210-re. Nem vagyok hajlandó várni a három felesleges garanciális javításra hónapokig, míg adnának esetleg egy új készüléket.
Véleményem szerint Malajziában (enyém ott készült), rövid intervallumig, nem a megfelelő tűrési (...stb) valamely alkatrésszel szerelték a készüléket, Asus-ék pedig rábólintottak, mondván szoftveresen majd megoldják az esetleges problémákat...hát öt hónapja sikertelenül. Ennek az eszköznek a vásárlása igazi zsákbamacska, itt nem az a gond, hogy kalap van az "u" betűn vagy vessző, hanem szó szerinti működésképtelen sok esetben.
Még valami, 1.12-es firmware, a legstabilabb a gyári hibás Asusokon. -
törölt tag
Sziasztok. Lehet volt már a kérdés,de miért van az,hogy ha lehúzom az O!playt a számítógépröl,és késöbb visszadugom,nem oszt ki neki betűt a gép. Az illesztőprogramot is folyamatosan telepíteni akarja,de nem sikerül.Így persze másolni sem tudok rá semilyen anyagot.
HD2-őm van a gyári firmware-val.Amennyire tetszett eleinte a gép most annyira megbántam a vételt.Az ember nem ezt várná egy ekkora cégtől mint az ASUS,hogy ilyen kokány cuccot ad ki a kezéből.
A folyamatos fagyásokról már nem is szólva,bár látom nem egyéni a problem.
-
lexma
csendes tag
válasz
Villanyász #411 üzenetére
Szia.
Te mivel és hogyan tudod használni a Samba-t?
Milyen program kell hozzá és hogyan kell beállítani?
Köszönettel.... -
neo81
senior tag
Sziasztok!
Nemrég találtam ezt az oldalt, ahol módosított spéci firmware-t lehet rátenni HDP-R1/R3 és HD2 típusokra: [link]Itt meg azt írják le, ha a firmware nem menne rá HD2-es típusra nem megfelelő bootcode miatt, akkor firmware frissítés előtt hogyan kell frissíteni a megfelelő bootcode-dal a készüléket, hogy rámenjen a módosított firmware: [link]
Szerintem itt már igencsak profi firmware-t csináltak, le is írják az oldalon részletesen, hogy mikkel okosodik a playerünk, ha ráteszük.
Valaki próbálta már ezeket a dolgokat?
Mit szóltok ehhez? -
sandor71
tag
Emberek!
A lefagyással együtt kell élni sajnos. Ezt már régebben kitárgyaltuk. A távirányítós ki-be kapcs után lefagyhat. Ha kihúzod a tápot vagy állandóan be van kapcsolva (nálam így megy) akkor sokkal ritkábban fagy le. Sajna ez van! Az asus xarik az egészre úgy látszik. -
sandor71
tag
válasz
szapeboy #868 üzenetére
Hi!
Szerintem, mivel nem írható a linux ezen a típuson, ezért elég nehéz lessz bármit is normál módon feltelepíteni. Más fórumon is kértem már jó ideje segítséget, de még semmi. Ha még is sikerülne valahogy telepíteni, a következő restart-nál úgy is törlődik.Ennyit tud az asus. Az install.img-t már szét cincáltam, visszacsomagoltam, de nem mertem még kipróbálni. Nem volt még időm soros-usb kábelt csinálni téglásítás ésetére.
-
Anor
csendes tag
Nekem Samsung 500GB-s hdd-vel csinálja az I/O error-t - csak konnekroból ki-be után müxik újra
furcsa hogy mikor megvettem nem csinálta aztán 3-4 hét múlva elkezdte... amit még észrevettem: van egy csomó régi f1 videóm WMV-ben és FLV-ben és sokat nem tud lejátszani, megnéztem egy progival, a WMV1 és WMV2 és FLV4/VP62-vel kódoltakat sajna nem komálja
ja és a net-tv címek 2/3-a nem müxik vagy nézhetetlen
ezeket leszámítva jó kis cucc
-
_Oscar
tag
Kb. két hónapja használom a készüléket, időközben felmerült néhány kérdés, amire nem találtam választ. HDMI-n ki lehet be kapcsolni a hangot? Nincs szükségem az optikai kimenetre kötött házimozi mellé még a tv hangjára is. A lustaság... A másik nagy kérdés az, hogyha wifin keresztül játszok le és beletekerek a filmbe, utána kb egy percig nincs hang. Ez normális?
Amúgy az 1.15-ös fw van rajta. Van benne egy 2,5"-os Toshiba hdd azzal nálam nem produkált fagyásokat.
-
szapeboy
tag
Valaki esetleg tudja, hogy hogyan lehet midnight commandert telepíteni a lejátszóra?
-
lexma
csendes tag
válasz
Villanyász #748 üzenetére
Szia hogyan sikerült beállítani mert én még mindíg nem értem sajnos???
Köszike -
lexma
csendes tag
válasz
Villanyász #675 üzenetére
WD10EARS.....
-
lexma
csendes tag
Sziasztok.
Valakinek sikerült értelmes RSS -t hozzáadni a lejátszóhoz? -
kasee
aktív tag
válasz
sandor71 #854 üzenetére
Próbálom:
Két filera más más hibaüzenet jön
/tmp/usbmounts/sda1/BTDownload/Sin.City.2005.iNT.1080p.BluRay.DTS.x264.HuN-TRiNiTY/hundub # rm trinity-sin.city.1080p.448kbps.hun.
rm: cannot remove `trinity-sin.city.1080p.448kbps.hun.': No such file or directory/tmp/usbmounts/sda1/BTDownload/Avatar.2009.1080p.BluRay.HUN.ENG.x264-aNyaM # rm -rf Avatar.2009.1080p.BluRay.HUN.ENG.x264-aNyaM.mkv.part
rm: unable to remove `Avatar.2009.1080p.BluRay.HUN.ENG.x264-aNyaM.mkv.part': Permission deniedhM?
-
kasee
aktív tag
Hmm kezd bosszantani a cucc:-)
A sajat bt jevel letöltött 3 fajlt félig , de nem szenvedek a sajat progival.
Töröltem a menüben a játékosonViszont ha rádugom usb vel a gépre most látom a 3 filet a vinyoján.
Sehogy nemtudom kitörölni, se a játékoson a filekezelőben, pedig nem megy a torrent.
A torrent filet is töröltem.
Se totalcmd vel sem tudom törölni ha usb vel van összekötveEsetleg telnettel ha bemegyek ott?
Nem értek linuxhoz hogy kelleneköszi a segitséget
-
kasee
aktív tag
válasz
Villanyász #851 üzenetére
ez megvan
kösz
-
kasee
aktív tag
válasz
Villanyász #849 üzenetére
Hát nekem 2.12 vel lefagyott egy párszor, de próbálom éjszakára amikor nem csesztetem mással.
Router mögött vagyok, de a laptopon rendben van a dl/ul.
Bocsi ehhez nem értek, nem állitottam portforvardot ez van alapból:"peer-limit-global": 90,
"peer-limit-per-torrent": 10,
"peer-port": 51413,
"peer-port-random-high": 65535,
"peer-port-random-low": 49152,
"peer-port-random-on-start": false,
"peer-socket-tos": 0,
"pex-enabled": true,
"port-forwarding-enabled": true,kösz
-
kasee
aktív tag
válasz
Villanyász #846 üzenetére
Aha nálam alapból 20...megpróbálom
Egyszerre 1 torrentet töltesz?2.04 v 2.12 t használsz? Gondolom a 1.15 fw?
Azt nem értem miert nem seedel. Vagy csak akkor fog ha letöltötte?
Nem tudom mit kellene beállitani.
Tudnál segíteniköszi
-
kasee
aktív tag
válasz
sandor71 #832 üzenetére
Cserélték a lejátszót...hibás volt:-)
Kaptam vadiujatUgyhogy finomabban banok vele:-)
1.5 fw t fel is raktam.Most még gondolkodom a moservice n , igazabol a torrent miatt.
De multkor is fagyott
Valahol olvastam hogy 15 peer alá kell beállitani és akkor nem fagy?ki milyen beállitásokkal használja?
köszi
-
lexma
csendes tag
Van valamelyikőtöknek HD2 -e és fel van telepítve az O!Play moServices Manager?
-
lexma
csendes tag
Valaki tudja, hogy lehet eltávolítani a HD2 -röl a MOServic -et???
Köszönet.. -
lexma
csendes tag
Sziasztok.
Előfordult már valakinél, hogy áramtalanítás után amikor bemegy a NAS -ba és bekapcsolja az FTP -t újraindúl az egész és csak utána lehet elérni FTP -n a belső winyot?
Vagy csak nekem csinálja ezt.
Lehet valahol ezt átállítani?Köszönettel...
-
Preacher1980
tag
Szisztok!
A #780 hozzászólásban jelzett hiba [torrent letöltés után készenléti üzemmódba helyezve (nincs áramtalanítva a lejátszó, narancson világít), majd újra bekapcsolva a belső HDD formázását akarja elvégezni] nem jelentkezik, ha a letöltés az moServices Transmission 2.12 alkalmazással történt. Egyébként tud több torrent-et kezelni és seed-elni, super!!!!!
Üdv
-
arpado
csendes tag
Sziasztok!
Most telepítettem a HD2 -es Firmware -t a HDp -R1 es készülékre.
A legnagyobb szomorúságom, hogy nem tudom sorbarendezni az állományokat úgy, ahogy akarom
Tudna valaki segíteni?I!
Nagyon Köszi!
-
lexma
csendes tag
Sziasztok...
Hová kell másolni a torrent file-t, hogy letöltse és hogyan állítom be a letöltést? -
sandor71
tag
Hi!
Az attól függ, hogy melyik ftp szolgáltatást telepítetted fel. Én a vsftp-t használom. Találtam a konfighoz elég jó leírást. [link]
A TC-ben:
Kapcs neve: akármi (OPlay)
Kiszolgáló neve: OPlay ip címe
Ha a conf fájlban nem álítottál be semmit, alapból anonimus (névtelen bejelentkezés)
De erről is írtak már visszább. -
sandor71
tag
Az usb-be levő pendrive-ról resetes megoldással is működik a frissítés (lásd visszább).
Ha telnet-en keresztül indítottad ugyanezt a fájlt az valószínű, hogy féltéglásítja az eszközt. Ez nekem se jött be. Az adatkábeles megoldással közvetlen soros porton keresztül (ami a belső HDD alatt van) lehet telnet segítségével feltölteni a firmet. Utolsó lehetőség, ha nem jön össze a gari.
-
lexma
csendes tag
Segítség...
Hogyan tudok számítógépről fileokat másolni a mediaplayer merevlemezéreköszönettel
-
Velena
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Asus O! Paly HD2-ömön megcsináltam a firmware frissítést a legújabb verzióra (innen: ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/Digital_Media_Player/HD2/firmware/), és azóta nem látja a 4 TB-s külső HDD-t.... Az 1 TB-s külső HDD-ket látja, de a 4TB-t nem, pedig teljesen rendben van, a PC-n, WIN7-alatt megy rendesen... Mi lehet az oka?Köszi előre is..
-
lexma
csendes tag
Sziasztok
lehet, hogy buta kérdés, de hol lehet letölteni a moSErvice -t mert én nem találom sehol?????
Előre is köszike... -
sandor71
tag
Én többek közt az mpeg4 fórumon olvastam róla, a többire nem emlékszem (google). Ki akarom próbálni ezt az usb-s telnet-es firm feltöltést(soha nem lehet tudni
), de még nem volt időm rá.
Mégis csak találtam valamit : [link] ezek a kábelek jók, driver-t is le kell hozzá vadászni. Egy belső CD kábellel kell össze kötni és állítólag jó. -
kasee
aktív tag
válasz
sandor71 #819 üzenetére
Hát csak eddig jut el:
"preparing for update.
It takes a few seconds"akármit csinálok, szuper eddig még sosem sikerült téglát csinálnom ....
Gyari firmet akartam rajta frissiteni, az is volt rajta..de frissult is de utána behalt.
Olyan mintha nem müködne rajta az usb, abszolut nem akar róla dolgozni sem...Marad a gari....
Ha nem tudsz linket az átalakitos dologra?
köszi
-
sandor71
tag
Hi!
Ha normál újraindítással (táp ki, táp be) nem indul el, akkor sikerült féltéglát készitened.
kuksa90 kolléga arra gondolt, hogy ha sikerült elindítani, akkor a menüből próbáld frissíteni a firm-et. Az újabb firmben már benne van a net-es frissítés is ez csak gyári firm-et frissít.
Egyébként ajánlott az ASUS FTP-szerveréről letöltött firm-et felrakni, mivel szerintem egyenlőre sajnos nincs jobb. Ha nem onnan származó firm-et akartál felrakni, akkor nagyon valószínű, hogy féltéglát gyártottál. Két megoldás létezik, vagy megpróbálod gariba kicseréltetni, vagy kiműveled magad a barátoddal (GOOGLE)és veszel NOKIA USB adatkábelt, azt átalakítod és belső soros porton keresztül feltöltesz egy GYÁRI firm-et.
-
kuksa90
őstag
Írd fel újra, az első usb-be dugd be, majd a menüben indítsd a frissítést.Húzz ki belőle mindent usb cuccot, a táp visszadugással várj pár percet. Fog az menni.
Jah, és FAT32-re formázd, ne FAT-ra.
Lehet,hogy hülyeség, de úgy vettem észre, hogy időt kell neki hagyni, hogy beindexelje az install file-t.Egyszer velem is eljátszotta a "pár percet" egy órán keresztül...
-
kasee
aktív tag
hmm sikerült meghalasztanom?
"preparing for update.
It takes a few seconds"Itt tart, hiába csinálom a neten leirtakat:
pendrive be firmvareval, reset gomb benyom, közben táp kihúz, 5 sec várás, táp vissza,
reset gomb elenged.Ugyanez jön be és pendriveról nem tölt semmit... fat ra formatált 4 gb os pendrive csak az install.img van rajta!
valaki tud segiteni mi lehet?
köszi
-
kasee
aktív tag
ezek vannak a transmission config ban
"alt-speed-down": 50,
"alt-speed-enabled": false,
"alt-speed-time-begin": 540,
"alt-speed-time-day": 127,
"alt-speed-time-enabled": false,
"alt-speed-time-end": 1020,
"alt-speed-up": 50,
"bind-address-ipv4": "0.0.0.0",
"bind-address-ipv6": "",
"blocklist-enabled": false,
"blocklist-url": "http://www.example.com/blocklist",
"cache-size-mb": 8,
"dht-enabled": false,
"download-dir": "/tmp/usbmounts/sda1/torrent",
"encryption": 0,
"idle-seeding-limit": 30,
"idle-seeding-limit-enabled": false,
"incomplete-dir": "",
"incomplete-dir-enabled": false,
"lazy-bitfield-enabled": true,
"lpd-enabled": false,
"message-level": 2,
"open-file-limit": 128,
"peer-limit-global": 90,
"peer-limit-per-torrent": 10,
"peer-port": 51413,
"peer-port-random-high": 65535,
"peer-port-random-low": 49152,
"peer-port-random-on-start": false,
"peer-socket-tos": 0,
"pex-enabled": true,
"port-forwarding-enabled": true,
"preallocation": 1,
"proxy": "",
"proxy-auth-enabled": false,
"proxy-auth-password": "",
"proxy-auth-username": "",
"proxy-enabled": false,
"proxy-port": 80,
"proxy-type": 0,
"ratio-limit": 2,
"ratio-limit-enabled": false,
"rename-partial-files": false,
"rpc-authentication-required": true,
"rpc-bind-address": "0.0.0.0",
"rpc-enabled": true,
"rpc-password": "{59d4bd8221ff710b05c14e60f6cc9b5935197b94F5xTGrMC",
"rpc-port": 9091,
"rpc-username": "torrent",
"rpc-whitelist": "*.*.*.*",
"rpc-whitelist-enabled": true,
"script-torrent-done-enabled": false,
"script-torrent-done-filename": "",
"speed-limit-down": 100,
"speed-limit-down-enabled": false,
"speed-limit-up": 100,
"speed-limit-up-enabled": false,
"start-added-torrents": true,
"trash-original-torrent-files": false,
"umask": 18,
"upload-slots-per-torrent": 30,
"watch-dir": "/tmp/watch",
"watch-dir-enabled": true
} -
kasee
aktív tag
Illetve a transmissionban miért nem látom hogy töltene fel torrentben?
Be kellene állitani vmit?A spindown az mire jo?
bocs a sok kérdésért...
köszi -
kasee
aktív tag
Hali
Fél napos használat után lenne pár kérdésem:
Moservicest managert felinstallálom a szgépre, majd ott kiválasztom azt amit
a lejátszóra akarok az aply al?
pl Transmission v2.04 ?
Igazából a torrent meg a háttérben futó samba érdekel, na meg a no sleep
vagy előtte s játékoson még az 1 lépés innen:http://sites.google.com/site/farvoice/install_en
A sambat telnettel csinaljam meg a 2 sorral?
Kell még akkor innen vmi?köszi
-
sandor71
tag
Hi!
Bocs, azt gondoltam, hogy a samba-t vagy ftp-t használod. Nálam a beállításoknál samba-ra, ftp-re, mounts-ra, bármire, ha a mentésre kattintok, akkor letiltja (piros) a szolgáltatást és az edit ablakban vezérlőkarakterek hexa kódjainak tömkelege jelenik meg. Utána az elmentett fájlból tudom csak helyreállítani, mivel a root jelszó miatt a Windows-os mo használhatatlan.
Üdv. -
kuksa90
őstag
Üdv!
0. pedig fenn van párszor....
1.Sehogy.
2.Egyenlőre nem hiba, hanem tulajdonság - firmware hiba.Nálam mértéktelen távirányítónyomkodás után akad fenn a szeme...Ha lejátszás közbeni fagyásra gondolsz, az a film kódoláshibája.
3.Szintén zenész.
4.Nincsen,csak R1/R3-ra.Pontosabban van egy teszteletlen "Jarre" mókolat,de az nem megy fel a vasra. -
deveron
csendes tag
Sziasztok!
Átolvasva fórumot próbáltam választ találni az alábbi kérdésekre, de nem sikerült. Ezért felteszem őket hátha valaki tud segíteni:
1. hálózaton keresztül (router), hogyan lehet gyorsabban adatokat feltölteni a HD2 belső HDD-re? egy kb. 1gigás film 5-6 perc mire felmegy.
2. többször előforduló fagyások vannak, ami csak úgy látható meg ha áramtanítók.
3. ha több napja kivan kapcsolva a lejátszó bekapcsolás után nem látja a HDD-t csak áramtanítás után.
4. Olyan firmware létezik a HD2-hez, amivel youtube videókat lehet nézni?Előre is köszönöm a válaszaitokat,
Üdv,
Csaba -
Warter
addikt
mit ki nem lehet hozni ugyan abból a hardverből: itt
-
fktsndr
csendes tag
Üdv mindenkinek,
A teljes forum végigolvasása után vettem egy HD2-t. Használtam, teszteltem, de többre vágyok.
Tehát van egy eladó HD2-m. 2011.02.27 es, számlás vásárlás.
Beépített, szintén vadonat új Western Digital AV-GP WD10EURS 64 Mb cahche 1Tb HDD és egy ASUS N10 wifi stick.
A készüléken gyári 1.15-ös firm, számla, garancialevél megvan mindenhez.Ha valakit érdekel, a teljes pakk 40000 Ft.
-
friderikusz
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
A héten vásároltam egy Asus oplay mini HD média lejátszót, aminek az analóg hang kimenete hol működi hol nem. A televizióval HDMI kábellel van összekötve ott nincs probléma a hanggal de a stereo erősítőre ki kötött analóg kimeneten csak 3-4 szeri újraindítás után megy ki a jel. Teljesen mindegy hogy film vagy zene vagy bármi más média,hang csak az ismételt újra indítások után van. A forrás egy külső 500GB. HDD. Már kísérleteztem mindenféle beállítással (nem sok van) de nem működik rendesen az audio analóg kimenet.
Ha van valami ötlete ,tapasztalata valakinek szívesen veszem a segítséget.
Szép napot V. S. -
Preacher1980
tag
Köszi killahh!
Minden OK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest