- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Fifi
őstag
A kinai sisco modemben (huwai) hogyan lehet allitani, hogy elassa a router funkciokat? Amikor en megkaptam, probaltam a webes konfiguralast, de jelszoval volt vedve es se a T-Com, se a szolgaltatom nem kivanta elmondani, hogy mi a usernev, password paros.
Biztos google mondana okosat, de ha már ittvagy
Bye, Fifi -
-
nak0n
aktív tag
-
saco
csendes tag
Jah scrollozni nekem sem akar, de végre ki tudom kapcsolni a toucpadot is
majd letöltöm a drivert !
Most a mobmeter, csak chipsetet és hdd-t mér, nem tudom miért, acernél mindent mutatott, de everestben pl. meg lehet nézni hogy mennyi a proci
erre a speedstep dologra nem tud valaki valamit ? -
nak0n
aktív tag
Hát, az a6r-ben integrált ATI Mobility Radeon X200 128 MB van. De ha azt veszem, hogy az előző gépemben 512 RAM-mal és 32 megás integrált Intel Extreme Graphics videókarival minimálban eldöcögött az Age of E III., akkor illene ezeknek is valamennyire futni. Na nem 1024*768ban, de ha lejjebb veszem, talán...
-
-
Louis Gara
tag
Az útóbbi pár évben vittem vissza jónéhány dolgot, pl alaplap,proci, dvdiro, elektromosfogkefe
De soha semmi problémám nem volt a cserével, csak mondtam, hogy mi a pálya és mondták, hogy ok, meg sem nézték, hogy mit adok vissza, akár egy téglát is bele tehettem volna. Szerencsére mostmár így mennek a dolgok, mert jól tudják, hogyha nem így csinálnák akkor többet be nem tennénk oda lábunkat, de jogilagi is így helyes. Szóval, ha gondotok van, simán kicserélik, igaz várni kell rá, meg lehet, hogy TSST-t kaptok újra, talán ez a nagyobb gond, esetleg azzal lehetne próbálkozni, megalázó módon, hogy mennyit kéne ráfizetni, hogy egy normális kerüljön bele, és még azt is meg lehetne említeni, hogy igaz, hogy eddig már bő 300k költöttem rá, ja meg a haverom Acerja, na az prímán ír...igaz az eladó aki éppen átveszi tőlünk nem felelős semmiért.
A közös levél úgy lenne jó ha kb 10-20 ember neve szerepelne rajta, hogy milyen típusu a gépe, és hogy hol vette, és mi a panasz... -
Almos
aktív tag
fw-frissítés: most bújom az angol és francia fórumokat, hát szó mi szó, ott is igencsak anyázzák tsst corp-ot, hogy ilyen szart kiengedtek a gyárból, meg asus-t, hogy ilyen szart bele mert rakatni a gépekbe. A lényeg, hogy elvileg létezik egy toshiba fw, ami rámegy, és utána rendesen ír/olvas mindent. Innen ([link]) kell letölteni az exe-t és a TU51.bin-t, és állítólag jó lesz. Nekem nem jött össze, de legalább továbbra is működik (?) a meghajtó.
Egyébként én is inkább a cserére hajlok, csak ahhoz el kell vinnem a gépet, stb. Egyébként ilyenkor kell a számla is, vagy csak elég a gari-levél? (ráadásul le sincs pecsételve, egyből ide hozták a nagykerből)
[Szerkesztve] -
jani0625
aktív tag
írtam ma még egy tdk-t is. abban 3%ot baszott el,pont úgy hogy az arra részre eső programot nem tudja indítani,megfagy ott a gép.
de az az érdekes hogy az enyém még egy sárga kockát nem csinált. csak zöldet vagy pirosat.
néztem firmware frissitést is a neten de nem találtam semmit -
jani0625
aktív tag
hi
nem tudom mi volt tegnap este de valszeg az alcohol kúrt el vmit. Letöröltem, utánna se változott semmi,de utána az illesztőprogramok közül kézzel választva a win helyrehozta a dolgot és utána már látta, meg feltettem egy újabb alcohlt,remélem ez jó lesz.köszi a segítséget -
becksim
aktív tag
-
RudiG
tag
Na jó, visszaszívom
! Szerencsére vm csoda folytán küldtek 1 e-mail-t, hogy feladták és figyelemmel kísérhetem az érkezését a GLS oldalán. De az oldalra akkor is az volt kiírva, hogy 3 és most meg 6. Lényeg ami lényeg, jön a noti
!!! Juhuuu
Q025 szted milyen, ha már itt tartunk?
-
RudiG
tag
Miért nem vártál vele
?
Ilyen szerencsétlenül is csak én tudok rendelni...
Holnap viszik az asztali gépem. Pedig naon megszerettem. Jó kis gép ez...de a noti remélem mégjobb lesz
..azért fájó szívvel veszek tőle búcsút
Egyre inkább érdekel ez az USB-s dolog, meg az is,hogy pontosan milyen géped is van? Remélem az enéymnek nem lesznek ilyen betegségei... -
Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest