- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamo80
csendes tag
válasz
Barnes #12624 üzenetére
Nekünk a céges gépek Dell-ek, három évente cseréljük őket, mennek mint az álom.
A szervíz halál korrekt, én egyszer elejtettem a laptoptáskát, és tönkre ment a háttér világítás az LCD-ben. kértem rá ajánlatot, mire kicserélték a komplett LCD-t gariban.
Nem is értem, miért nem Dell-t vettem...
-
Jamo80
csendes tag
válasz
Barnes #12619 üzenetére
Kedves Barnes!
Ez csak saját tapasztalat, nem biztos, hogy így van, de én így látom:
Én azért vettem K52J-s notit, mert jónak tűnt az ár/érték aránya. De mint sokan mások, én is jól megszívtam! Talán nem véletlen a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve.
A garanciális ügyintézés nagyon nehezen megy, inkorrektek, nem válaszolnak érdemben a levelekre, sem a Facebook-on.
Végül is arra szeretnék kilyukadni, hogy szerintem várj vele, amíg egy ASUS FAN meg nem veszi, és nem teszteli, mert ha gond van vele, akkor a hibaelhárítás sokáig el fog húzódni.
Üdv.
-
Csapi007
veterán
válasz
Barnes #12619 üzenetére
Hy
Azért nincsenek tesztek mert még elég újak. Nekem egy generációval korábbi van (K42JV, i3, GT335). Ez is kb annyi volt, szerintem reális árúak, vannak ennél bőven olcsóbbak, ha spóroltak valahol akkor az épp az akksi, elég gyenge került ebbe. Egyébként jó gép szerintem, főleg fém fedlappal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Tőzsde és gazdaság
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged