- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamo80
csendes tag
válasz Csapi007 #12628 üzenetére
Én nem azt mondom, hogy ez a széria is rossz, csupán annyi a tapasztalatom, hogy az ASUS nem világmárkához méltóan - az ügyfelei érdekeit is szem előtt tartva - kezeli a problémát, és ha baj lesz a géppel, akkor készüljön fel hosszú nélkülözésre, és inkorrekt bánásmódra.
Talán szerencsésebb egy kisebb tudású/drágább/stb. gép, egy sokkal jobb technikai és szervíz támogatással...
"de ez csupán vélemény, nem tény"
Na csumi!
-
Barnes
aktív tag
válasz Csapi007 #12620 üzenetére
és akksit lehet bele venni? mármint nagyobbat... melyiknek fém a fedlapja? honnan tudom, hogy ha rendelni szeretnék egyet milyen fedlapja van? van vmi típusszám?
előre is köszi
azért a sok kérdés, mert megváltam a laptopomról, amiről épp írok és hát vennem kéne egy újat ) -
gypiero
tag
válasz Csapi007 #11901 üzenetére
Igen, már látom én is.. Tényleg kár, mert igazán lehetett volna két gomb, két funkcióval. Ha már annyira visszajelző, akkor lehetett volna például az akkumulátor szintjének a visszajelző gombja, mint sok laptopnál az alsó részen. Na nem baj, így is szép fehér fénye van, tetszik. Köszönöm a segítséget. CHIPman, Neked is.
Ti egyébként használjátok a power4gear-t?
-
Nyusziman
tag
válasz Csapi007 #11875 üzenetére
Szeva!
Megoldottam!!!!!
A biosból ujratettem ua a bios ami volt rajta(a legfrissebb) majd miután bekapcsoltam a gépet felismerte az nvidia karit.
De azért a jövő hétvégén csinálok egy win7 reinstallt.
Azért nem megnyugtató h ilyet csinált. Nov-ben vettem a notit, korán kezdi.
Szted mi lehetett a hiba??? (mindig rendesen kapcsolom ki)
üdv -
kp78
addikt
válasz Csapi007 #11797 üzenetére
Hát már annyi mindent végigtúrtam, de semmi hiányzó pipát, vagy átállítási lehetőséget nem találtam.
Eszközkezelő pedig semmi frissítést nem talál.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
AnTomySm
tag
válasz Csapi007 #11491 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Valóban nem elhanyagolható a 7200 RPM, de a proci sebessgkülönbség azért nem kevés a kettő között. Leginkább ez aggaszt a HPnál.
A notebookcheck szerint 43. az intel-el szerelt Asus és 117. az Athlonos HP. (ha nem tévednek)
Ha netán lassúnak találnám az 5400-at az még cserélhető, gondolom a márkaszervizükben megcsinálják garivesztés nélkül, de a procit nem tudom cserélni. Ez is az Asus számlájára írható. Eh. nem tudom. Köszi a tanácsokat, mostmár egyre élesebb képet kapok az Asusról is. Azért még érdeklődök majd tovább. Kifaggatom a HP-seket isMégegyszer köszi!
-
A Zéé
addikt
válasz Csapi007 #11491 üzenetére
Ne a Windows Mixerből halkítsd le, hanem így:
Próbáld meg, hátha. Nekem tényleg elhalkult azóta.
Ez az a videó, amit mondtam.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz Csapi007 #11484 üzenetére
Engem is érdekelne mit értesz a high pitched noise alatt
Csak nem azt a magas sípoló hangot? Mert az én VX051D-m elég magas hangon sípol ha nincs terhelve a proci. Erről van ötlete valakinek, hogy mi okozhatja?ITT elvileg garanciálisan szerelik a gépet, 3-4 munkanapot mondtak rá, csak nem tudom, hogy érdemes-e bevinni.
Tuti elmúlik ez a sípolás utána?Just a simple Lineman...
-
AnTomySm
tag
válasz Csapi007 #11484 üzenetére
Üdv.
[link]Írtam, hogy az új dv6, de lehet, hogy abból is van több, én erre gondoltam.
Mi az a high pitched noise? Valami zaj azt értem, de nem egészen tudom mi az.
Anyag minőségre milyen az Asusod? Nyekeg? Ropog? stb.? A kijelző illesztések? Mennyire melegszik, ha hajtod? Mostmár elég sok infót kaptam róla, de ilyenekről még nem hallottam.
Köszi a segítséget!
-
titi276
csendes tag
válasz Csapi007 #11452 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Olvastam az előző lapon a beszámolód, ebből indultam ki És igen, ha játékra kellene, én is a kisebbet választanám, de nekem renderelni kell és jobb szeretném, ha gyorsabban számolna a kicsike Meg félek, hogy a nagyobb proci miatt nem bírja úgy az aksi sem, ezért gondoltam, hogy jobb lenne az 51-esről egy beszámoló A kisebb gépen van bluetooth?
A súlyát is csak azért érdeklődöm meg, mert ami oda van írva a specifikációhoz, annak nem hiszek. Láttam már 2,4 kg-ot és 2,2-t is írva (nálam sokat számít az a 0,2, de mondhatod, hogy szőrözős vagyok), hogy van bluetooth, és hogy nincs, hogy ledes kijelzője van, és hogy nincs, hogy sima dvd meghajtója van meg hogy kétrétegűt is ír. Ebből sajnos nem tudok kiindulni. :S
-
ZEN1TH
őstag
válasz Csapi007 #11433 üzenetére
Csak érdeklődtem. GPUZ szerint be van kapcsolva a GT335M-is? KÉP róla. Elvileg totál offon kéne lennie nem? Nvidia vezérlőpultban az alapértelmezett kártya az Intel. Másik dolog. Intel driverében beállítom a színeket, fényerőt stb. számomra tetszően, de ha ujraindítom a gépet/elindítok egy teljes képernyős alkalmazást, akkor elveszti a beállításokat. A csúszkák nem mennek vissza az alap helyükre, hanem ott maradnak ahova állítottam őket, mégis az alap beállításokat érvényesíti, amíg meg nem mozdítom egy picit valamelyiket.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- PlayStation 4
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest