Új hozzászólás Aktív témák

• generikus

csendes tag

Sziasztok!

Van egy kb 1,5 éves Asus F3Sc notebookom, rajta friss Vista SP2. Az utóbbi két hétben valami eszméletlenül csipog meg sípol valami a touchpad alól, de ha megérintem az ujjlenyomat olvasót, akkor elhallgat pár másodpercre, vagy ha be van kapcsolva a bluetooth akkor folyamatosan kussol. Mindegy neki, hogy milyen energia sémában van a gép. Ha rádugok egy pendrive-ot, vagy egy usb-s vinyót még hangosabb lesz. Nagyon zavaró :((
    Próbáltam Win7-el, de azzal is ugyan ez van.
    Amúgy teljesen jó a gép.

Erre az Asus szervízbejelentőn leírtam a hibajelenséget, és kaptam egy RMA számot, amivel forduljak a HRP szerviz kft-hez. Fel is hívtam őket, elmondtam mi a baj, a srác azt mondja, biztos poros. Érdekes... Nem is tudtam, hogy a HRP pis foglakozik ilyen problémákkal, azt hittem csak kisebb javításokat vállal.

Újkorában is volt ez a cpu whine-nak nevezett jelenség, az nagyon halk volt és csak akkuról produkálta, de ezt most már nem lehet bírni amit művel, főleg ha csen van a szobában.

Beviszem a gépet, kíváncsi vagyok mit mondanak... (Remélem nem azt, hogy ez ilyen...)

Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet ez?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák