- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
generikus
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kb 1,5 éves Asus F3Sc notebookom, rajta friss Vista SP2. Az utóbbi két hétben valami eszméletlenül csipog meg sípol valami a touchpad alól, de ha megérintem az ujjlenyomat olvasót, akkor elhallgat pár másodpercre, vagy ha be van kapcsolva a bluetooth akkor folyamatosan kussol. Mindegy neki, hogy milyen energia sémában van a gép. Ha rádugok egy pendrive-ot, vagy egy usb-s vinyót még hangosabb lesz. Nagyon zavaró
Próbáltam Win7-el, de azzal is ugyan ez van.
Amúgy teljesen jó a gép.Erre az Asus szervízbejelentőn leírtam a hibajelenséget, és kaptam egy RMA számot, amivel forduljak a HRP szerviz kft-hez. Fel is hívtam őket, elmondtam mi a baj, a srác azt mondja, biztos poros. Érdekes... Nem is tudtam, hogy a HRP pis foglakozik ilyen problémákkal, azt hittem csak kisebb javításokat vállal.
Újkorában is volt ez a cpu whine-nak nevezett jelenség, az nagyon halk volt és csak akkuról produkálta, de ezt most már nem lehet bírni amit művel, főleg ha csen van a szobában.
Beviszem a gépet, kíváncsi vagyok mit mondanak... (Remélem nem azt, hogy ez ilyen...)
Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet ez?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest