Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
woland
csendes tag
válasz
terro83
üzenetére
Nekem kb. két évig nagyon megbízható volt, és azóta is az - egy wifi-problémától eltekintve (de ez is csak alkalmanként jön elő).
Én kb. két és fél éve használom szinte mindennap, és amikor megvettem, akkor azt kaptam, amit vártam (az én notim egy A7JC-Q007-es típus, de ma már csak régiségkereskedőknél kapható
)
Ami jó benne, hogy az összes drivert és egyebeket megkapod hozzá (nem úgy, mint pl. egy HP-nál), mindent fel tudsz installálni (mondjuk előtte célszerű elolvasni, hogy mit milyen sorrendben kell, de ha megteszed, akkor könnyű). A képernyője két és fél év után is gyönyörű. A billentyűzete és a gombjai korrektül működik, és igaz ez a DVD-íróra, az USB-portokra, és a többi csatlakozóra is (a wifi-vel vannak csak gondjaim, de az lehet, hogy szoftveres). A ház nem olyan masszív, mint a DELL-é, de én nap mint nap hurcolom a BKV-n, évente négyszer-ötször meg is reptetem oda-vissza (bár sosem adom fel csomagban, hanem mindig magammal viszem), és nincs semmi baja. Akkumlátorról - ha kikapcsolom a Bluetooth-t, akkor most közel 3 órát tudom használni - ez mondjuk nem videószerkesztés ekkor, hanem csak Word, Excel vagy PowerPoint.
Szóval az ASUS szerintem egy nagyon jó választás - bár közben megnézve az általad kiszemelt gépet kicsit elfog az irigység
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fedora Linux
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- ASUS ROG Zephyrus M16
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)
Pyttawrx