Új hozzászólás Aktív témák
-
longjoe
csendes tag
válasz
King Charles #6349 üzenetére
Üdv mindenkinek.
valaszom kérdésedre:Ha a lemez nem nagyon karcos és nem olcso!!!!! alapanyagra let kiirva olvasnia kell.XP telepitésnés nem ismeri fel a vinyot bios beállitási probléma,át kell állitani a HDD sata modról kompatibilis modra.Nekem ez használt.
UI:486-os dosszal gyorsabb mint mint az xp a F3-on
-
válasz
King Charles #6285 üzenetére
ár - teljesítmény arányban asus notit nem nagyon találtam jobbat, csak gyengébb videókarival.
-
válasz
King Charles #6281 üzenetére
sis chipset; általában azt szokták rá mondani, hogy lassú! igen ám, de mihez képest?
többféle felszereltségben is átment már a kezem alatt f5sl noti sis chipset párosítással, és bátran mondhatom; az általad leírt igényeknek bőven megfelel ez a noti, a t5750 proci 3 gb memória és a hd3470 videókari kíséretében elég jól pörög! -
vortek
csendes tag
válasz
King Charles #6256 üzenetére
Szia!
Nyugodtan rendeld tőlük,én is ott rendeltem,igaz én bolti átvétellel,és előttem bontották ki a csomag gyári zárjegyét.Megrendelés után max 3 nap a szállítás,átvétel után itt is él a 3 nap bolti gari.(utána 2 év háztól házig garancia).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest