Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyjojo
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
ha jól olvasom az van irva h: number of cores-2 alatta van irva vmi 4es, de az nem tudom mi...
-
ertz
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó, csak azért kérdeztem mert most mindegyik notinál lehet jobbat mutatni... legalább az árkategóriát most már így be lehet lőni.
Muszáj a 17col?
-
Imy
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Jónak tűnik nagyon!

-
Kovács84
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Új asus gépek bemutató videója.
-
Kovács84
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
A sebesség ebben azesetben egy kis kritikával kezelendő, ugyanis a PDA-k szerelését nem az NSE végzi, ők gyűjtik be de egy másik cég csinálja a szervízelést.
-
Enjoy
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszi szépen a kielégítő választ!

-
Gausz
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszi a választ. Bár azt a típust már nem találtam meg. Valamilyen jó alternatívát tudnál mondani? Ugyanis egy másik fórumon ezt a választ kaptam:
"Miért X51, volt vele egy két probléma, az R szériával mindenképpen, az Asus fórumon a R tagoknak, talán nem mindekinek + öcsém X51R-jének is lemerült a BIOS eleme egy fél éven belül, apró pénzes csere, de azért elég különös. Ha teheted akkor az F3 sorozatban keresgélj."
Megnéztem az F3 sorozat árait, és elég magasnak találtam őket. Felőlem lehet HP, Dell, Acer is, csak tényleg legyen megbízható a 120k körüli kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi hangfal építés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- Óvodások homokozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx