Új hozzászólás Aktív témák
-
vati182
aktív tag
válasz
wandor0930 #6337 üzenetére
Emberek üdvözlet mindenkinek hatalmas kérdésem lenne Asus M51TA el
rendelkezik vaaki vagy tud valaki valamit modnani h miylen graffon
megy vele a cod4 mert engem az érdekelne h szépen fusson jo grafikával
előre is köszönök szépen minden hozzászólást
üdv -
válasz
wandor0930 #6351 üzenetére
Nekem is az van. Röviden? Rohadt jó laptop. Első laptopom, de fasza minden. XP-hez össze kell vadászni hozzá a drivereket, nekem nem volt kedvem ezért Vista Home Premium 32bit megy rajta, nagyon jól.
Játékok? Nekem 3 játék miatt kellett egy kicsit komolyabb laptop, CS:S, TF2, WoW. Első 2-vel 1024x768-ban 70-90 fps között mozog, attól függ hány fős szerverre mész be, milyen pályákon stb. WoW-ot még nem próbáltam, mert lejárt előfizetésem, de szerintem max. felbontáson viszi simán. Régebbi játékok teljesen játszhatóak, pl. CnC3, most S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky-t tolom 1024x768-ban, high beállításokon, betöltés elején pár másodpercig akad aztán tökéletesen fut, fps-t nem mértem. De szerintem a játék hibája az akadás me eléggé bugos patchekkel is.
WiFi-je is elég jó, befog mindent. Abszolút nem melegszik, több óra játék után sem, igaz, fontos, hogy Asus Power4 Gear progit felrakd, azzal könnyedén szabályozhatod ventit, aksit mindent. Nem hangos, játék esetén egy nagyon kicsit hallani a ventit, de ahhoz fülelni kell(én ha belemerülök játékba észre se veszem), játékon kívül meg teljesen csendes, nem hallani semmit. A hangszóró is nagyon jó, hangos ha kell, nem recseg, nekem tökéletes bár én asztalin is integráltat használtam, semmi extrát. Néha zenét is hallgatok rajta, játékhoz viszont biztos jó, tisztán hallani pl. CS-ben a trappolást vagy háttérzajokat stb. Kijelzője is gyönyörű, BT 2.0 van az is jó, a DVD-meghajtó eléggé hangos sajna de ki lehet bírni. Aksija 3 órát bír integrált videokártyával, energiatakarékos módban, wifi nélkül. Asszem ennyi. Ja kapsz hozzá egy nagyon jó minőségű, fasza táskát, laptop mellett pár füzet,CD stb. is belefér, szal nem kicsi táska, meg egy kis optika egeret, törlőkendőt, modem kábelt
magyar használati utasítást, frissített gyári driver-dvd-t meg Nero 7 Essentials teljes verziós programot. Ha XP-s driver kell Asus support oldalán F3KA szekció fórumában összegyűjtötték páran. Nekem ezt a laptopot számtech cégnél dolgozó ismerős ajánlotta és nem bántam meg.
Szóval ha valaki tudja, hogy fejhallgató csatlakozó miért nem működik kérem szóljon! Legfrissebb driverek vannak fent, de ha hardveres problem még nem fogom szervízbe küldeni, 2 hete sincs még, hogy használom.
Ja és az ipon.hu-n lévő teszt köszönő viszonyban sincs ezzel a laptoppal, valami hibás darabot kaptak szerintem, de el ne higgyétek, hogy kásás a kijelző meg szar a touchpad mert nagyon nem. A Crysis típusú játékok TALÁN megfektetik(beállítástól függ), de nem laptopra való az olyan játék.
-
shteer
titán
válasz
wandor0930 #6348 üzenetére
laptopra most akarom ráhúzni, sztem 7végén megcsinálom
asztalin van már sp1 óta, szvsz még gyorsabb is mint az xp - játékkal sincs gond (bár a colin 2005-re nem volt egyszerű rábírni) - azt a mínusz 1-2-3 fps-t meg nem veszem észre
-
shteer
titán
válasz
wandor0930 #6346 üzenetére
de miért nem jó a vista?
-
válasz
wandor0930 #6343 üzenetére
fut rajta az xp, csak az ahhoz szükséges illesztőket nehéz beszerezni, mivel a gyártó honlapjának a letöltési részlegében csak vista alá vannak illesztők és alkalmazások!
-
ertz
aktív tag
válasz
wandor0930 #6261 üzenetére
Jó videokártya, jósok ram, winchester. Szerintem vedd meg nyugodtan.
XPt is meg Vistát is viszi persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest