Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NoOne92

    kezdő

    válasz HartgeH3-2.8 #37509 üzenetére

    Hello,
    Bocs az ide íráshoz.
    Nekem régebbim van ( 2020-as TUF A17 FA706IU . ) Nagyon szeretem a kis kicsikét. Kompromisszumokkal ugyan de sok sok mindenre elég. Mondjuk én inkább játszok vele meg alap basic felhasználásra használom.
    Igaz én picit állítgattam az energiabeállításoknál a dolgokat. Így per pillanat. 43-44-45 fokot ír az AC. Megnyitva az AC van, Edge amiben fut 5 lap.
    Pad van alatta, de igazából csak akkor használom amikor játszani kezdek s főleg olyan játékkal amelyik jobb nagyobb igénybevételű. Pl. egy Heartstone alatt nem szoktam bekapcsolni. Sajnos nem is egy csúcsminőségű kis pad az alatta. Persze mikor vettem árban 8k körül mozgott asszem. 1 ventis s az erőssége 2 fokozatba állítható.

    Na de az AC miatt is írok ide.
    Mikulásbá írását az AC-ről sajnos nem találtam :( Pedig érdekelne mert én is többször kaptam meg, hogy hagyjam a fenébe a progit.
    Én használom főleg a mode-ok közti változtatásokat.
    Viszont a gépembe nincs csak 4 lehetőség. Vagy a WIndows kezébe adom az irányítást s kész az állítgatja magának... (bár vhol gondolom ezt is tudom szabályozni de nem vagyok akkora nagy guru.) Ezek mellett Silent, Performance és Turbo van.
    Nekem per pill mindig Performancon fut. Azt vettem észre ha semmit sem csinálok pl csak netezek s Silentre kapcsolom akkor is pörgeti a ventiket de Performancon meg néma csendbe van mondhatni.
    Így ez számomra hatalmas talány lett, hogy miért. Ha játszani kezdek minden alkalommal Turbóra kapcsolom a rendszert.
    Kaptam már olyan tippet is, hogy ne állítgassam jó az Performancon vagy éppen adjam a windows kezébe s kész....
    Ezeket nem igazán értettem sosem, ha ne kapcsolgassam minek lennének?
    Az AC-t megéri lefrissíteni?
    Asszem az ősszel vagy hogy, volt egy frissítése ami tönkre vágta nálam. Éppen hogy egy rendszer visszaállítással sikerült megcsinálnom. Azóta nem frissítettem a programot. Az App Version-om 5.3.4.0.
    Megéri lefrissíteni ? Most nekem még ha elindítom a progit akkor a CPU hőfokát írja ki s nem az éppen aktuális Mhz-t. Ammit nem is értek hogy minek jó mert a hőfok sokkal fontosabb véleményem szerint.
    Na lehet nagyon elmentem s szerteágazóan beszéltem.
    Az AC jó vagy sem? Ezeket a módokat ( Silent.... s társai mennyire érdemes használni vagy adjam a windows kezébe? Ha oda adom azt hol tudom kicsit fabrikálni? )
    Az AC-t megéri lefrissíteni?

    Ez a készülék nekem is a szemem fénye de sajnos kezd betegeskedni mert kezdődő venti csapágyazódása van :( Ha nagyobb igénybevételű gamet indítok ciripelni kezd valami a házon belül..... Hangosan majd elhall de olykor előjön újból.

    Asus TUF A17 FA706IU, Galaxy S20 Ultra,

Új hozzászólás Aktív témák