Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VágniValó

    addikt

    válasz D@ny7 #29946 üzenetére

    Ha nem fogod játékra használni, akkor lehet inkább egy jó vidikártyával rendelkező multimédia kategóriájú laptop illene hozzád + ha van ehhez értő ismerősöd, akkor a TUF 505/705 árából kihoz neked egy jól setuppolt asztalit.

    Az új TUF is bár műanyag, de elég vaskos, nem a mindenhol ujjal benyomható fajta, összehajtásnál is a képernyő ellenállása nagyon jó (bezzeg review vidikben nem annak tűnt, nem tudom miben/mennyiben tér el a gyártás itt EU-ban).

    "páran másik topikba nagyon vacaknak tartják" Na...akkor most megásom a saját sírom, de egy ideje már magamban tartok valamit. Először is; a nagy előítélet az előző 504-es széria miatt van és jogosan, ugyanis throttle problémái voltak amit a Watt limit és a műanyag ház nyilván együtt eredményezett és pláne egy ilyen márkánál egy gaming-nek kikiáltott gépnél totál röhej. Megérdemli miatta az Asus a flamet, amit itt is és minden külföldi fórumon kap.

    Na de hogy megássam a sírom. A PH televan bár tele van kiváló szakemberekkel, de azért vannak topikok amik teljesen a cancer kategóriába esnek az ottlévő kommentelők miatt. Van olyan ember, aki rangja miatt ha ezt olvassa (és magára is veszi) egyet csettint és én itt a fórumon megszűnök létezni,aki NAPI szinten minden kérdésre csak a DELL márkával tud válaszolni, mindig ugyanarról a honlapról linkel, hogy a delikvens onnan vegye meg a DELL laptopot. Namármost, néha-néha belenéztem a fórumba h mosolyogjak azon, hogy ismétlik napi szinten a dolguk önmagukat, de a biztosítékot az vágta ki nálam (nem vagyok hardveres nem értek hozzá amugy- shame on me tudom), amikor valaki bekérdezett egy elég jó konfiggal rendelkező TUF laptopról (új szériáról, nem az 504-ről), mire emberünk megirta mekkora nem jó laptop ez, de ebben az árban beajánlotta (és most kapaszkodj) a kis túlzással fele olyan vékony (!!!) szintén műanyag (!!!) azonos hardverrel rendelkező már nem tudom melyik de fekete alapon zöldes HP laptopot (talán Pavilion 15?), azt amiről mondjuk a gaming notebook topikban a falra másznak, mert a mérete miatt méginkább felforrósik az egész ház és fotót is lőttek arról, mekkora sz*rul kialakított hűtése van. Szóval errőny ennyit, nem baj, itt a honlap vedd meg INNEN ezt a DELL laptopot ;)

    Én továbbra is azt mondom, ha nem használod ki a gaming adta lehetőségeket (F1, NFS elmegy ettől 'kisebb' configgal is medium/high-on) kérj meg ismerőst segítsen neked asztalit összeállítani, de ha a hordozhatóság miatt laptopot szeretnél, akkor a TUF árából egy jó multimédiást vegyél inkább. A legfontosabb, hogy inkább hazai és külföldi fórumokon a vásárlók kommentjeid olvasd el, a jutub review-kat és a notebookcheck.net-et és nézdd meg, ha megvan a kiszemelt. Na gyorsan megyek ecigibe kommentelni, mielőtt repül az accountom :R

    [ Szerkesztve ]

    "Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

Új hozzászólás Aktív témák